Az IMF igazi arca ! – Csak hogy mindenki tisztán lásson végre!

“Egy nemzetet kétféleképpen lehet leigázni:
 karddal, vagy adóssággal.”
(John Adams)

Még november közepén megírta a Világ Helyzete, aminek szemtanúi vagyunk most.
Hogyan eszik meg a pénzoligarchák a függetlenséget és szuverén nemzetállamokat.
Egyértelműen látszik már jó ideje, hogy óriási támadás alatt van Magyarország.
Nem, egyáltalán nem azért mert itt bármiféle diktatúra fenyegetne vagy a szólásszabadság felszámolása folyna.
Viszont iszonyatosan nehéz borotvaélen táncolni úgy, hogy a maffiától egy méterre próbálsz élni és életben maradni. Nem bírod már azt az uzsorát sem fizetni, amit eddig rád kényszerítettek és eldöntöd, hogy többé nem kérsz a maffiától való függésből. Próbálod megúszni úgy, hogy ne küldjenek rád bérgyilkosokat, de védelmi pénzt már nem bírsz és nem is vagy hajlandó nekik fizetni.

És ha vagy olyan bátor, hogy szembe menj és beszólj nekik miközben belülről is támadnak olyanok, akik ezt nem értik és a maffiával való megegyezést követelik, akkor
két dolgot tehetsz:
– vagy végigviszed a szabadságodért való harcot 
– vagy hagyod a francba az egészet és inkább behódolsz nekik. 

 Aki egy kicsit is körültekint a világban, láthatja, miként működik hatalmas propagandagépezet, hogy átkozott ellenségnek kiáltson ki olyan vezetőket, akik próbálnak kikerülni a nemzetközi pénzkartell elnyomása és kizsákmányolása alól és szakítani végre azzal az ortodox gazdaságpolitikával, mely a Zion-féle szervezett magánhatalom érdekeit nézi. Mert Európai-unió, Barroso, IMF, Hillary Clinton mind ugyanannak az erőnek a szószólói és intézői.
(Egyébként nyílt titok, hogy ők a Bilderberg-csoport tagjai is.) 


Hogyan lehetséges az, hogy MINDEN mai szóhasználatunkban civilizált ország el van adósodva?
A válasz természetesen a résztartalékra épülő bankrendszer.
A legfőbb nyomor kialakítója pedig a kamat.
Illetve az, hogy a két kezünkön meg lehet számolni, hogy hány ország központi bankja van állami tulajdonban. Mert a Magyar Nemzeti Bank is külföldi tulajdonban van…, így pláne nem nemzeti!


Magyarországra három indok miatt van szüksége az EU mögött álló pénzügyi csoportoknak:  Olcsó munkaerő, felvásárlópiac, jó adós.  

Ha csak a legminimálisabb tudásod van ezen összefüggésekről, akkor is joggal merülhet fel a kérdés, hogy a tegnapi események a forint mélyrepülése, a gazdaságunk összeroppantására tett erőfeszítések mind milyen irányba hatnak?
Minden elemző, tv-interjú, külföldi beszámoló hol köt ki végül? :

Megállapodás az IMF-el…DE
A magyar kormány nem akar megállapodni az IMF-el!
ÉS NEM IS SZABAD!
Mert ha megállapodnánk és elfogadjuk a rabszolgaláncot…akkor fel kell adni mindazt, ami a függetlenedés irányába hat…, persze akkor rögtön megnyugodna a piac! 

De az országnak nem pénz kell, mert van tartaléka – ebben szakértők is egyet értenek – pláne nem uzsorahitelre! És itt van a lényeg : A Földön minden országot tönkretett eddig az IMF és az általa diktált megszorítás, hiszen egyértelmű, hogy saját érdekeinek a védelmét biztosítja és garantálja, hogy megfelelő haszonnal pórázon tudja tartani az adott adóst
hosszú távon.

Ha csak 2 perced van, ezt nézd meg mindenképp:


 

Andrew Gavin Marshall, a RussiaToday vendégeként az IMF és a Világbank valódi szerepéről és az őket irányító érdekeltségekről beszél. 


Gazdasági bérgyilkosok tanmese 2 percben


Egy kicsit részletesebben megmagyarázva (szánd rá azt a 9 percet!):

Mivel az ország pénzt kölcsönöz így a SAJÁT központi bankjától, amit pénzt pedig kamatra adnak, ezért a képlet mindig az lesz, hogy adósság marad. Ugyanis ami pénzt a bank nyomtat, kamatra adja. Tehát ha a forgalomban lévő összes pénzt visszafizetnénk, még akkor is tartoznánk a kamat összegével. Na és honnan jöhet pénz ennek a kamatnak a fedezésére?
Természetesen csak a központi banktól, amely pénzt ismét kamatra ad. Ezért van az, hogy lényegében minden egyes forint a zsebedben valakinek az adóssága. Ezt az adósságot így szó szerint lehetetlen kifizetni, hiszen önmagát generálja.
(egyebek mellett ezért is 2 dolog elkerülhetetlen: INFLÁCIÓ és CSŐD.

Az egyetlen dolog amit lehet manipulálni, az az, hogy mikor legyen csőd, de hát ezt sem lehet a végtelenségig húzni.) Hogyha továbbra is adósrabszolgaként szeretnétek tengetni az életeteket úgy, hogy még a tartásotok költségét is ti fizetitek, akkor hajrá.

“Senki sem nagyobb rabszolga annál, mint aki annak tudatában él rabszolgaként, hogy ő szabad!” 

HOGY MI A MEGOLDÁS ??? , 
IZLAND
Az, ami miatt Izland nem szerepel a főáramú médiában
Mert Ő MEGTETTE !!!


Reklámok

129 hozzászólás a következőhöz: “Az IMF igazi arca ! – Csak hogy mindenki tisztán lásson végre!

 1. Szerintem is jó, ha valamilyen formában szerveződünk, bővítjük a kapcsolat lehetőségét, hogy megoszthassunk információkat egymással, adott esetben segíthessünk. Akár itt az interneten valamilyen formában csoportosan beszélgetve, jónak tartok egy olyan verziót is,amit itt eni javasolt, mert nem hallgatható le, ez lényeges szempont, de lehet egy személyes találkozó is, ahol névvel vagy itteni névvel bemutatkozva közvetlenül lehetne beszélgetni, ez persze nem jó azoknak, akik messze laknak a találkozás helyétől, de a netes telefon talán mindenkinek jó, a fórumok is kiválóak, ez a blog is, ahova most írunk, a lényeg, hogy össze tudjunk hangolódni. Szóval örülök Nektek, készülök mindenre, remélve a legjobbat!

 2. Frenk, szerintem jó a szlogen elképzelésed, ezt minden ún "beképzeltség" nélkül írom. Ui itt van a Pilisben a Föld szíve, gondolom, ezzel nem mondtam újat.Ezen kívül Pio atya, Nostradamus és még ki tudja hányan megjövendölték, h innen fog kiindulni egy hatalmas pozitív változás.Azt hiszem, csak el kell indulnunk, mindig az első lépések a legnehezebbek. De azt el kell mondanom,mennyire örülök, h ennyi nehézségek után még mindig itt vagyunk, egy lelkes kis csapat, egy MAG.Ebből még bármi jó lehet, csak ne adjuk fel.Riogatják az embereket III vh-val, 4 milliárd embert akarnak likvidálni, stb stb.Igenám, csak egy fontos dologról felejtkeznek el a "sötétek", h van egy Teremtőnk (aki nem hisz benne ne olvassa ezt), nem fogja engedni már ezeket a szörnyűségeket.A youtube-on javaslom nézzétek meg Géczy Gábor videoit, Laura tette fel tegnap, szerintem nagyon jó meglátásai vannak. (privát megj. ha ilyen beállítottságú ember(ek) lennének ill. lettek volna a vezetőink….)Még egy gondolatom van: a határon túli magyar testvéreinkkel is fel kellene venni a kapcsolatot talán. De ez még lehet, h a második lépés lehet. Adjuk össze a talentumot, amit kaptunk, az infokat, amivel egymást segíthetjük.SzeretettelÉvi

 3. Írtam pár sort az új topikba Lacinak a facebook csoporttal kapcsolatban.Bizonyára még nem látta.500 magyar fő nem semmi.A kérdés az hogyan gondolkodnak.Tudnak,akarnak-e együtt működni stb.Valószínűleg akad közöttük aki több nyelven is beszél,fuvarozó,kutató,informatikus szóval hasznos emberek.Ha csatlakoznánk egy ilyen fbookos közösséghez fel vet néhány kérdést.És itt most jöhetnek részetekről az érvek illetve ellenérvek.Kezdem.Úgy gondolom hasznos abból a szempontból hogy mint említettem létszám.Ennyi főből már szét lehet osztani az embereket megyénként vagy akár helységenként is.Így már ők elkezdhetnek együtt dolgozva kivitelezni háztartások függetlenítésén.Persze ha elkezdenek.De hogyan tudnánk azt megoldani már egy ekkora csoporton belül hogy ne szippantson be minket az eszménket?Nem tudom hogy mit és hogyan lehet kivitelezni fb csoporton keresztül.

 4. Barátaim, annyira sok elgondolás van a tarsolyomba, hogy az szinte lehetetlen itt ezen a felületen átadni. De az a leglényegesebb, hogy egyszerre nagyon sokuknál megmozdult valami. Ez nem véletlen, mert nem egy-két napja olvasgatjuk a bejegyzéseket, mégis nagyon sokuknál egyidőben jött el a cselekvés iránt érzett késztetés. Ez pedig vagy a születésünktől kezdve hozott kód, vagy egy felsőbb utasításra kaptuk. Erre a választ szerintem mindenki meg tudja magának adni. Azt biztos tudjátok, Csontváry Kosztka Tivadar Napút festő volt, ugyanúgy mint Munkácsy. Az önéletrajzában írja, hogy egyszer csak olyat festettem amit nem tanultam és nem is tudhattam! Szóval kapott egy felsőbb beavatást és onnantól kezdve ő már egy másabb ember volt és üzenete volt a festményein keresztül a világ számára. Óriási felelősség! Annyira, hogy pl. Munkácsy ebbe őrült bele. Mer az emberek és a műkritikusok nem értették meg a festményeinek az üzenetét. Azt mondták a képeiről, hogy SZÉP. De ő elsősorban nem szépet akart festeni, hanem üzenetet az embereknek a Napút értelmezésében.Ezzel a kis szösszenettel csak azt szerettem volna mondani nektek, hogy most azért vagyunk itt, mert itt kell lennünk. Nem teljesen saját akaratunkból, hanem ránk bízott feladattól vezérelve. A felelősségünk óriási! Nem szúrhatjuk el. Tényleg bele kell adnuk apait-anyait, hogy a legjobbat hozzuk ki magunkból és egymásból. Hogy kölcsönösen egymást is felemeljük. Személy szerint 8 évet vártam a tegnapelőtti felemelő pillanatra. Tudtam, hogy ebben az évben eljön, de nem hogy ilyen gyorsan. Ez azt jelenti, hogy dolgunk van bőven ha ilyen gyorsan egymásra találtunk még ha virtuálisan is….Ja, mi az hogy virtuális? Ilyen nem létezik. Mert igenis érezlek benneteket Atek, Mazsola, Laci, Évi, Frenkimen, Hunbulcsu és a többiek… Érzem a tőletek jövő energiát. Éjszaka nem tudtam aludni, forró volt a testem…. Vibrál az éter…. Hiszen valószínű, hogy mi évek, évtizedek, de az is lehet hogy évezredek óta egymással kapcsolatban állunk-álltunk. Akárhogy is döntünk a kapcsolat létrehozásában jól döntünk! Azért mert minket nem a hatalom, vagy a pénz, vagy a hírnév hanem az ÖNZETLEN EGYETEMES SZERETET irányít. És ez ma a legerősebb energia. Elpusztíthatatlan. Igen, fel kell ismernünk hogy Fényhozók vagyunk és feladatunk van. Tehát Fénytársaim harcra fel és Isten áldása legyen rajtatok. Most fogjuk megteremteni a paradicsomot. …és igen Frenkimen nagyon igazad van, hogy akiben nincs elég HIT vagy ERŐ még egyenlőre az maradjon egy picit háttérben és ne akadályozza a többiek szárnyalását. Mert hamarosan szupersebességre kapcsolunk, ha már most is nem azon vagyunk 🙂

 5. Most olvastam hogy Michael Jacksont elméletileg azért ölték meg mert meg akarta osztani a nagyközönséggel amit tud az összeesküvésről.Vajon mit tudhatott.És még mennyi közszereplő tudhatja aki nem mer cselekedni.Érdekes ha tudtuk volna hogy tudja felvehettük volna vele a kapcsolatot.De már jobb helyen van.A klipjeivel sugallta a helyes utat.De akkor még nem tudtam hogy ez a helyzet.Elnézést ez nem tartozik a témához.Kedvelem a zenéjét.

 6. Évi én is határon túli vagyok és nagyon tetszenek az ötleteitek, várom, hogy mik lesznek a fejlemények. Oldalakat ( nem csak blogspotot) tudok készíteni, remélem most nem adjuk fel és egy pár hónapon belül már minden tervet megosztunk egymással és elkezdjük tervezni és véghezvinni egy jobb világot

 7. Én voltam az aweking csoportban,most vissza kerültem,mert azt is Laci szervezte.Írtam is oda.Szerintem,sok normális ember van ott is,ha meg nem fog nekik tetszeni az amit végül itt is akarunk,akkor kiszálnak,de a fészes oldal jobb mint ez.Laci ezért szervezte ezt is azt is,úgyhogy gyertek nyugodtan oda egyelőre,mert nincs más,http://www.facebook.com/groups/AwakeningTheWorld/?ref=notif&notif_t=group_activityA TS-t meg Eni intézi!Írjatok neki nyugodtan.

 8. Közzé tenném itt is ha nem haragudtok meg.Üdv . mindenkinek megint!Köszönöm Lacinak,hogy visszaterelt a csoportba.A felébredt emberek és minden szív mindegy ,a meglátásom szerint azt jelenti,hogy felébredtünk ebből a mátrixból ami körül vesz minket ,és teljesen önzetlenül,és bizalommal segítünk mindenkin.Nem törekszünk semmilyen módon mások kihasználására.Más világot kell építenünk és nem ezt ami van,jobbá tenni,mert minden kezdődik elölről.El kel felejteni azokat a dolgokat ,amik megosztják az embereket,ez pedig nem más ,mint a pénz és a mások feletti hatalomvágy.Itt ebben a csoportban el kel felejteni az egót is.A társadalmi struktúrákat ,a monetáris alapú gazdaságot le kell cserélni.Teljesen új dolgokat kell létre hozni,de nem szabad a tudományt(nem álltudományokat)és a technológiát mellőzni.A munkát mellőzhetjük,viszont az értelmes munkát nem!Hosszú életűvé kell tenni az elgondolásainkat és a dolgainkat.El kell felejteni az izmusokat, a dogmákat.Össze kell hozni minden olyan csoportot,akik hasonlóan gondolkodnak,mert értelmes és felébredt emberek vesznek el.Építő jellegű munkát kell végeznünk az emberiségértAz embereket kell először megmenteni,utána tudjuk a világunkat megmenteni és szebbé tenni.Akik eljutottak ideáig,azoknak pedig ideje cselekedni,mindenki adjon ötleteket,adjanak lehetőséget akik tudnak,szakemberekre lessz szükség,számítógépzsenikre,feltalálókra,reklámszakemberekre,építőkre,lehet ,hogy ügyvédekre is,persze akik a jó oldalon akarnak harcolni,olyanokra stb.Mindezt békésen,szeretetben,önzetlenül,bizalommal és persze türelemmel.Ha közben kitörne egy háború,vagy természeti katasztrófák következnének be,ne felejtsük el sohasem kik vagyunk mi és miért ébredtünk fel.

 9. Bocsáss meg pappsz még végig sem olvastam az írásodat de eljutottam oda ahol pontosan azt akartam elmondani mint te.Én Jackson kapcsán te pedig a festők kapcsán.Igen hatottak a világra,létezik az a felsőbb akarat,sugallat,rendeltetett életterv nevezzük aminek akarjuk.Hogy pontosan itt vagyunk azok akik ennyire elszántan.Semmi sem véletlen.Az sem hogy kirázott a hideg.Annyira jó lett volna eljutni egy Jackson koncertre de lekéstem.

 10. Zombee nekem nagyon fáj -annak ellenére,h nincsenek vérszerinti hozzátartózóim a határon kívül – az, h így szétválasztottak bennünket. Nem tudom, honnan ered ez a fájdalom… de abban is biztos vagyok szinte, h ez egyszer megszűnik és egymásra találunk"A magyar név megint szép lesz…azután meg ebben is hiszek"Habár fölül a gálya és alul a víznek árja, azért a víz az úr…

 11. Azt hogy voltál a csoportban.Kiléptél de most ismét csatlakoztál?A 17:53 kor írt szöveget hol tetted még közzé?Az Ébredők csoportban?Laci azt írta hogy nemzetközinek indította a csoportot.De ez valamiért nem jött össze.?Ha igen miért nem?Túl nagy falat volt?Kevés emberrel indultak?Nem voltak aktívak a külföldiek?Tegyük fel csatlakozunk Laci csoportjába.És azután?Ha már egy meglévő csoporthoz pártolunk le kell szögeznünk hogy mi innen jöttünk így találkoztunk azért vagyunk itt mert ezt és ezt szeretnénk.Olyan tagokat várunk akik tenni szeretnének.Így gondolom.Nem vagyok ellene de fenntartásaim vannak.

 12. Voltam a csoportban,kiléptem mert a sajátomat akartam csinálni,de egy ilyen meglévő csoport ahol sokan vannak,jobb,az én saját gondolataim,nem kommentelték,nem voltak reagálások,így kerültem vissza, a Laci azt írta sok volt a külföldi,mivel globálisan akarta a dolgokat,de most a magyar sok,így azt akarja csatlakozzatok hozzá.Innen 5 percenként csatlakoz nak a csoporthoz,mivel a Laci közölte a facés oldalt,rengeteg ember fog még jönni,beszéltem vele,és ilyen embereket akar min t én vagy te,leszűkül úgy is a csoport majd a magra,akik ugyan azt akarják,gyere nyugodtan addig míg nem csinálunk valamit,vagy ott is maradhatunk ha letisztul,a TS szerverre már jöttek is egy páran,.egy próba volt,csak,Ha kérdésed van kérdezz,és bizzál már egy kicsit,magadban is

 13. A csoport azért indult úgy, mert a Világ Helyzete oldal indulásakor nagyon sok videómat többen nézték meg külföldről, mint itthonról és csatlakoztak az AWAKENING THE WORLD csoporthoz. Aztán egyre többen lettünk magyarok és a párbeszéd sokkal inkább magyarul folyt. A meglévő csoporttal ne legyenek fenntartásaid, mert ugyanazért hoztam létre, mint amiért csinálom a Világ helyzetét! Hamar kikristályosodik számodra is, mennyire ugyanazt akarjuk többen is! Az a legjobb, ha mi kommunikálunk egymással és a FB-on a legegyszerűbb jelenleg (amíg még van ilyen)…Laci

 14. Jómagam már benne vagyok a kicsit fentebb emlitett "AWAKENING THE WORLD" fészbúúkos csoportban és egyébként jóval feljebb az Eni is erről csoportról írt és bár nem szóltam semmit hozzá az eddigiekhez (inkább csak figyeltem:)de tetszett amit eddig olvastam itt, és őrülök hogy ilyen sokan vagyunk!ui: beszélgetés terén én is inkább a TS-t javasolnám.Üdv Gábor.

 15. Sziasztok! Hosszabb ideje követem ezt az oldalt, és nagy örömömre szolgál, hogy így egymásra találnak azok az emberek, akik tenni is akarnak valamit, hogy végre változás történjen. Nagyon vártam már ezt a pillanatot!:)Nos az én problémám az fb. Én elvből nem használom, azaz régen használtam de töröltem magam, mióta tudom, hogy az is a háttérhatalom tulajdona és csakis azért lett ennyire felfuttatva, hogy egy csokorba terelve könnyen ellenőrizhetőek legyen az emberek. Ki mit csinál, hol, kivel, mikor stb. Most az új fejlesztéseikkel már akkor is képesek látni milyen oldalakat nézegetnek az emberek, ha azok egyáltalán nincsenek is bejelentkezve, csak egyszerűen van fb fiókjuk. Szóval erről ennyit. Én töröltem a fiókomat, újrapakoltam a gépemet, szóval remélhetőleg az összes előzmény törlésével tiszta vagyok….??? Egyébként bárki kikérheti a központjukból az eltárolt adatot, de nem fogja megkapni a teljeset, csak max 1500 oldalnyit…Szóval, nincs valami más ötlet az fb-n kívül? Nem akarok a szijájé szeme előtt tevékenykedni:) Sajnos számomra a találkozó nem megoldott, elég távol vagyok Tőletek:(Egyébként nagyon-nagyon örülök Nektek!:) Olyanok vagytok mint EGY szívdobbanás!Szeretettel: Tökmag

 16. Én is csatlakoztam az AWAKENING THE WORLD GROUP-hoz. Jó látni hogy mennyien vagyunk. Emellett még ugyanúgy csinálhatnánk egy másik csoportot amiben nem kis hazánk és világunk problémájáról beszélünk, hanem az alternatív energiákról, önfenntartó háztartásokról és nem pénz alapú élet megvalósításáról. Tudjuk a probléma okát, dolgozzunk a megoldáson!!!

 17. kedves gondolkodó emberek! már most nagyon jo érzés tölt el hogy ennyi okos és müvelt tenni akaró ember hozzászólásait olvashatom, és nem az állando nyálfröcskölést és alázást.SAjnos mégcsak 20 éves vagyok, de már egy pár éve kezd tele lenni a tököm(elnézést a kifejezésért) ezzel a kizsákmányolással.Rengeteget olvasok a témával kapcsolatban, csak teljesen tehetetlennek érzem magam a témával kapcsolatban.Még iskolába járok, a szüleimmel és az öcsémmel élek vidéken (Apostag), és egyeőre tanácstalan vagyok azzal kapcsolatban hogy hol lehetne elkezdeni ez az "építkezést" az emberek részére.Sajnos annak ellenére, hogy én igy gondolkodom, a családom nem.Ők dolgoznak látástol mikulásig, fizetik a számlákat(édesanyám fizetése csak erre megy el -vajon mennyit keres…)azon gondolkodnak hogy mit vegyenek enni hogy mindenre jusson pénz, miközben eleve ugy neveltek hogy nélkülözni mindig kell, és nem tudom nekik megmagyarázni hogy nekem mindent nemkell megadni.szóval ha valaki valamilyen tanácsot tud adni ennek érdekében, hogy hogyan fussak neki, azt szivesen fogadom, és ha erőmböl telik minél hamarabb nekiállok.Üdv Pap Árpád (facebookon nyugodtan hivhattok ebbe a csoportba)

 18. Greenkelly, ha vidéken vagy könnyű a dolgod. Van kertetek, ültesd tele azokkal a zöldségekkel amiket legtöbbet esztek. Csinálj ketrecet, vegyél egy pár nyulat és tyúkot. Ha ezek megvannak már csak meglepően kevés energiádba telik majd gondozni őket. Egyre többen térünk vissza az önfenntartó élethez, ez a természetes, ez a legegyszerűbb, ez a legegészségesebb. A http://www.facebook.com/groups/246478975425073/ oldalhoz csatlakozz te is, és közösen építhetünk egy pénzmentes, természetbarát fenntartható világot.

 19. Kedves TurnR! köszönöm a tanácsot, igyvégiggondolva valóban nincs nehéz dolgom, ugyanis a nagyszülei és anagybátyám is tartanak állatokat(sertés, nyúl, tyúkok, libák, kacsák és kecskék valamint birkák is) ugyhogy ezt a tanácsot megfogadom.valamit mg kérdeznék ha lehet:) Ha butának tünök elnézést, de esetleg valami alternativ megoldást vagy valami folyamat ábrát tudnál nekem leirni, hogy hol is kezdjem el? tehát a takarmányt mindenféleképpen vásárolnom kell? vagy elég neki állni a termesztésnek otthon, majd a megtermelt takarmányt az állatoknak adni, természetes trágyával trágyázni és igy tovább? ez igy megoldhato lenne szerinted?(:

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s