El a kezekkel Magyarországtól! – sajtófelhívás

El a kezekkel Magyarországtól!

Felhívás a világ közvéleményéhez és Magyarország polgáraihoz


Az elmúlt hetekben totális pénzügyi és politikai támadás indult Magyarország szuverenitása ellen. A Nyugatról indított támadás nyilvánvaló célja egy politikai átrendeződés elérése akár egy mesterségesen előidézett államcsőd, vagy puccs által annak érdekében, hogy Magyarország adja fel gazdasági szuverenitása helyreállítására és az adósságcsapdából való kiszabadulásra irányuló törekvéseit, vegye fel az IMF készenléti hitelét, állítsa vissza a jegybank állítólag veszélyeztetett függetlenségét, és ezzel foglalja el újra helyét a gyarmatok sorában.
Az ebben érdekelt hazai és külföldi körök állítása szerint Magyarországon a demokrácia veszélybe került, a szabad választáson kétharmados többséget szerzett kormányt diktatúrával, sőt nácizmussal vádolják. A páratlan nemzetközi rágalomhadjárat és politikai zsarolás célja az ország elszigetelése és térdre kényszerítése. Nyilatkozataikban egyesek odáig mennek, hogy nyíltan kijelentik: e cél érdekében bármilyen eszköz megengedett.

2011. Karácsonyán a magyar Parlament magát antiglobalistának valló ellenzéki zöld pártja által indított tüntetés nyomán megindult a nemzetközi médiagépezet, mely megadta az alaphangot a világpolitika és a bankvilág szereplőinek jól időzített támadássorozatához. 
Az első lépést a Standard & Poor’s Magyarországot leminősítő döntése jelentette, melynek hatására a magyar fizetőeszköz gyengülni kezdett. A politikai támadás vezető szerepét az USA külügyminisztere, Hillary Clinton viszi a magyar miniszterelnökhöz címzett levelével.
A sort az Európai Bizottság elnöke, José Manuel Barroso folytatta, majd csatlakozott hozzá a francia külügyminiszter és az Európai Parlament szocialista, zöld és liberális frakciója is. Követeléseikben az új alkotmány és a jegybanktörvény visszavonására szólítanak fel. A Fitch Ratings leminősítette Magyarországot, majd az IMF már a jegybanktörvény visszavonását szabta feltételül a készenléti hitel felvételének, ezzel nyíltan beavatkozva belügyeinkbe. 
Amerikai közéleti szereplők a szabadon választott, törvényes magyar kormány megdöntésére uszítanak a sajtóban. A média államcsődöt emleget, miközben egyes külföldi tulajdonú bankok rémhíreket terjesztenek arról, hogy a kormány hozzá kíván nyúlni a lakosság bankbetéteihez, illetve hogy megindult volna a tőke és a magánbankbetétek külföldre menekítése. Eközben a nyugati médiumok a demokrácia védelmezőjeként szerepeltetik az ügyészségi eljárás alatt álló bukott miniszterelnököt, akinek köszönhetően 2009-ben valóban az államcsőd szélén állt az ország, és aki 2006-ban békés tüntetőket veretett véresre és kínoztatott meg, a Nyugat hallgatása mellett.
A gazdasági hisztériakeltés megalapozatlan. Magyarország a nemzetközi válság ellenére alacsony, 3 %-os államháztartási hiánnyal és 4 % körüli inflációs rátával, elegendő költségvetési és devizatartalékkal rendelkezik. A magyar gazdaság túl van a válság mélypontján, és most lassú, nyugodt fejlődésre lenne szüksége.
Mi, felelős magyar polgárok megengedhetetlennek tartjuk idegen hatalmak beavatkozását Magyarország belügyeibe. Tiltakozunk a magyar gazdaságba történő nyílt beavatkozás ellen, amelynek egyik eszköze a Magyar Nemzeti Bank. Ez a bank a nemzeté, nem a magántőkéé! Visszautasítjuk, hogy bárki döntsön helyettünk, ki és hogyan vezesse országunkat, hogyan irányítsuk saját életünket. A jegybanktörvény és az Alaptörvény feletti döntés joga a miénk, magyar polgároké! Magyarország gazdasági, politikai problémáinak megoldása csakis a magyar népre tartozik.
Felszólítjuk ezért a magyar szuverenitást és demokráciát támadó érdekköröket, az azokat kiszolgáló szervezeteket és közéleti személyeket, hogy 


El a kezekkel Magyarországtól!


Visszautasítjuk, hogy bármely, de különösen olyan államok fogalmazzanak meg követeléseket Magyarországgal szemben, amelyek gazdasági gyarmatosítást hajtanak végre országok tömege ellen, tevékenységük gyakran súlyosan sérti az emberi jogokat, beavatkozásaik nyomán háborús konfliktusok, menekültek tömegei, nyomor és politikai káosz marad, sőt katonai agressziót hajtottak végre más államok ellen a demokrácia exportja nevében. Visszautasítjuk azon államok helyeslését is, amelyek súlyosan korlátozzák a saját területükön élő magyar kisebbség emberi és kulturális jogait! Negyven év kommunista diktatúra után nem kérünk a pénzügyi diktatúrából és a gyarmatosításból.
Ugyanakkor nem lehet letagadni a kormány által elkövetett súlyos hibákat, melyek a túlfeszített tempójú törvénykezés és a párbeszéd hiányából erednek, ezért felszólítjuk a magyar kormányt, hogy nyisson valóságos társadalmi párbeszédet az ország ügyeiről! Tegyen lépéseket a közvetlen demokrácia intézményeinek szélesítése felé! Csak ez nyújthat megnyugtató garanciát a polgárok számára az ország belső békéjének hosszú távú megőrzésére.
Mindezek mellett kinyilvánítjuk, hogy támogatjuk azt a politikát, melynek célja Magyarország szuverenitásának megőrzése!
Kérünk minden hazaszerető, a nemzeti önrendelkezést szívügyének tekintő polgárt, az ország és a nemzet érdekét tekintve álljanak ki a magyar önrendelkezés és demokrácia védelmében. 


El a kezekkel Magyarországtól!Budapesten, 2012. január 10-én
Élőlánc Magyarországért 
A magyar polgárok üzenetét 2012. január 14-én, szombaton 15 órakor a Kossuth téren, az 56-os örökmécsesnél nyilvános rendezvény keretében ismertetjük, és indítjuk el a külföldi képviseletek és magyar közjogi méltóságok felé.
Kapcsolat:      iroda@elolanc.hu 
Reklámok

83 hozzászólás a következőhöz: “El a kezekkel Magyarországtól! – sajtófelhívás

 1. Minden a legnagyobb rendben! Komolyan! A világ és hazánk eseményei pontosan úgy alakulnak ahogyan alakulniuk kell, hálásak lehetünk az összes politikusnak, titkos szervezetnek, globalista elitistának…mindenkinek, hogy azt teszik amiért ide jöttek, mégpedig segítenek minél több embernek felébredni.Ha csak azt nézem, hogy ezen a honlapon néhány hét leforgása alatt mi történt…Boldog vagyok!Köszönjük szépen IMF, OV, Illuminaty, 33 és a többiek!jah és tessek ezeket is nézegetni:www.nyusziacilinderben.blogspot.comwww.vilagvege.nethttp://pirospirula.blogspot.com/www.kataklizma.infowww.magunk.huwww.magyarmegmaradasert.huwww.szabadeuropa.shp.hués végül a Tao Te King http://www.mek.niif.hu/00200/00204/00204.pdfÉs még valami: ne ragadjunk le az ébredésnek azon a szintjén ahol az ember csak a mérhetetlen dühöt érzi, ez az állapot még csak az út fele…sem

 2. Ha a az általad említett emberek kiveszik a pénzüket, akkor kinek is megyek neki? Talán még emlékszel, mikor a postát rohanták meg az emberek, hogy kivegyék a pénzüket! A csőd hírére ment az ember a pénzéért, ezért tényleg a csőd közelébe került a posta! A bankokat kicsit megdolgoztatná, ha mindenki kivenné a pénzét, ha meg azok akik tartoznak a banknak nem fizetnek, akkor a csőd is elképzelhető! Persze ehhez az kell, hogy a vezetés is az emberek mellé álljon, hogy a bankok ne tudják elvenni az emberek földjét, házát, stb.Ha a betétek megszűnnek, és a tartozások behajthatatlanná válnak, csak a csőd marad! Esetleg egy a háttérben meghúzódó hatalom által kezdeményezett és irányított katonai megmozdulás hazánk felé! Persze erre a a közvélemény elég negatívan reagálna(nem a magyarokra gondolok), amiből kifolyólag világméretű "támadás" érhetné a bankokat! Ez által a "hatalom" anyagi forrásai jelentősen megcsappanna és nem csak minket kellene támadnia, hanem minden olyan nemzetet, aki hozzánk hasonlóan ellehetetleníti a bankokat! Így a "hatalom" megrogyna, nem beszélve a folyamat mellékhatásaként jelentkező gazdasági válságról és lázongásokról, ami már egy világméretű gazdasági forradalom(nem feltétlenül véres)! A pénz elveszítené értékét(minden pénznem), ami vagy az aranyból vert pénz korát hozná vissza, vagy a cserekereskedelmet! Ennek a folyamatnak a végeredménye akár a globalizáció is lehet, ami központi irányítás nélkül elképzelhetetlen! Persze az irányítás ki kell hogy merüljön a logisztikában! Azaz az önálló gazdasági egységeket összekötő logisztikában, szabályozott termelés és irányított cserekereskedelem! Így megvalósítható az egyenlőség, mert nem a pénz fog diktálni! El tűnnének azok a jelenségek, hogy túltermelés és éhínség! Ez sajnos most megvan, pedig e két dolog kiolthatná egymást, ha nem pénzről lenne szó…

 3. A "válasz" lehetősége azért van, hogy ne keljen keresni, hogy mire is reagál az ember, így a több szálú beszélgetések nem folynak össze! Így átláthatóbbak lennének a beszélgetések, de sajnos nem mindenki használja következetesen a "válasz" opciót!

 4. A zeitgeistot én is megnéztem, vannak benne bölcs gondolatok, Chaplini groteszkbe illő marhaságok is.Egyet értek azon állításoddal, miszerint párt nem párt, úgy is a szavazó húzza a rövidebbet. Pártok csak azért vannak, hogy meglegyen a szabad válsztás illúziója, és hogy ne legyen periodikus rendszerességgel polgárháború.Viszont cionizmussal, meg szabadkőművesekkel jönni, azért ácsia. A világ már más alapon működik, úgy nevezik, hogy profit center, monopólium és kartell. Őket az vezérli, hogy minél nagyobb haszonra tegyenek szert, és a veszteségek, legyen az akár emberi élet nem érdekli őket. De ne azonosítsuk őket történelmi társaságokkal. Ennyi erővel lehetnének templomosok is .

 5. Ven diek -nak! Öcskös! Én a te helyedben nem mernék mást ilyen formán kritizálni senkit sem, még így ismeretlenül is. Bár hozzászólásod a te világodat minősíti, mindig lesznek olyan(ok) kik „véleményükkel” mást sértegetve osztják az észt! Az ilyen kakukkfiókáktól mentsen a jó Isten engem. Olvasva „értékes” hozzászólásodat, a fércbukkon megtalálhatod igazi helyed, ahol kedved szerint bökdöshetsz másokat!

 6. Először is nem legeltettünk együtt libákat, úgy hogy tartózkodj az öcskös megszólítástól. És melyik "kritizálás" nem tetszik, annyi sütnivalód lehetne, hogfy nem általánosítasz, és konkrét vagy, ha már azon erőlködsz hogy sértegess valakit. És ha nem vetted volna észre itt bárki kinyilváníthatja a véleményét, még a hozzád hasonló entitások is. 🙂

 7. A bank hálózat ként múködik pl az ERSTE, 8 különböző országban van jelen, ahhoz, hogy megdönthesd, mind a 8 országban ezt kellene csinálni, ls akkor ez még csak 1 bank volt. A másik hézag a tervbe, hogy nem tudják kivenni a pénzt, mivel fizikai formában nincs annyi pénz, ha te beteszed a pénzed a bankba, onnantól az a bank pénze, ő azt befekteti, részvényt, kötvényt vásárol, ami csak egy darab papír, nem egy nagy széfbe lapátolják, ahonnan bármikor ki lehet szedni. A pénz állandó körforgásban van. Az ember beteszi a pénz, a bank államkötvényt vesz, az állam meg finanszirozza a munkanélkülieket, intézményeit, amelyeknek az alkalmazottai, ha marad pénzük, újra a bankba rakják a pénzüket.Ami meg a cserekereskedelmet illeti nem szabályozható az emberekről nem lehet kiölni a tulajdonlás utáni vágyat, mindenki a minél nagyobb haszonra törekszik. Ahoz, hogy egy jól működő logisztikai rendszer működjön, országos szinten, informatikai rendszer és adekváltan gyors és megbízható járművek kelenek, amihez benzin, villany kiszolgáló személyzet kell stb. Az az út elavult és túl korrupt, és nehézkes, nem hátra kellene haladni, hanem előre.

 8. Márpedig a hatalmi elit és a bankkártelek egy és ugyanaz a csoport! Arról már nem is merek beszélni, hogy mi mindent kell még tudni róluk. Hidd el, a "történelmi társaságok" ugyanúgy virágoznak azóta is. Hallottál már arról hogy valaki 33. rangú szabadkőműves? Ilyen most is létezik, de mivel titokban tartották Adam Weishaupt kérésére, (hiszen ez a hatalombirtoklásuk kulcsa) természetes hogy nem fogják leadni a mainstream médiában. Viszont egyértelműen el fogják lehetetleníteni, vagy nevetség tárgyává teszik azokat az embereket akik erről bizonyítékokat tudnak felmutatni. Tudod itt már nem az a kérdés hogy elhiszed-e vagy sem hogy léteznek, hanem az hogy mit tudsz tenni ellenük. A zeitgeisttel óvatosan bánjunk, sajnos ott is jelen van az ő manipulációjuk. Az a gond, hogy egy jó csomó hazugságba belekevernek pár igazságot, így ember legyen a talpán akinek sikerül kibogarászni!!! A világ sajnos ilyen alapokon működik és a profit maximalizálás, csak egy eszköz a többi közül. A Luganoi tanulmányról hallottál már?

 9. Hallottam, és olvastam mint minden műben ebben is van korrekt elképzelés, mint az, hogy a világ épessége túl nagy, de ezt a globalizációra fogjuk. Az is a globalizáció hatása, hogy McDonaldszba mehetsz, amerikai filmeket nézel, de még az is, hogy olvashattad a luganoi tanulmányt. Sokan (anti-globalisták) előszeretettel, hangúlyozzák milyen ártalmas is ez a globalizáció, nincs egy jó oldala se, mégis a tajvani laptopjukon irták, finn és amerikai cégek által kidolgozott rendszereken, folyosókon keresztül hozzák nyilvánosságra, brazil kávét szürcsölgetve, német autót vezetnek, finn telefont használnak, arab olaj hajtja az autóikat, ez mind globalizáció része, ha annyira rossz, vajon miért is haszálják.Az összes töbi probléma, mint az ökológiai, gazdasági, mind a magas népességszámra vezethetőek vissza, és a fenntarthatatlan növekedésre.

 10. A globalizációnak is van hasznos oldala, de árnyoldala több van szerintem.Ha az emberre és természetre mért hatását tekintjük, akkor méltán nevezhetjük az emberiség legnagyobb és legveszélyesebb vírusának. Amint a globalizáció eljut egy addig elzártan élő rendszerbe mondjuk egy szigetre, azonnal elkezdi felélni a terület erőforrásait, pusztítani a lokális, nemzeti értékeket, a technológiák (TV, mobiltelefon, gépjárművek, stb.) révén elképesztő módon butítja, mérgezi a helyi embereket. A kecsketej helyett megjelennek a coca-colák, a közösségi élet helyett a chat-elés, bőrnadrágok helyett a farmer. Megjelennek az internacionális multi cégóriások a hitvány minőségű, de olcsó termékeikkel, ezáltal szépen megölik a helyi őstermelők élet lehetőségeit. Betör a média, drasztikusan megváltozik a helyi nemzeti értékrend, amit felvált egy „világpolgár” kozmopolitán nézet, melynek eredménye hogy agymosott tömegemberek készülnek.„Fejlett” városok épülnek, autópályákkal melyek fokozatosan elszívják a munkaerőt a mezőgazdasági termelésből, ezáltal kiszolgáltatottá téve az emberek nagy részét a multinacionális ellátó rendszereknek. Az addig évezredek óta létező önellátás szinte megszűnik, kialakulnak a fogyasztói társadalom tünetei, függőség az energetikai szolgáltatóktól, gyógyszergyáraktól, élelmiszergyáraktól, bürokratikus hivataloktól, ellátó intézményektől. És a helyi emberek a veszélyt nem is érzékelik, csak akkor, amikor már késő. Elámulnak a technológiai újdonságoktól, de nem veszik észre, hogy egy fogyasztói függőségi spirálba kerülnek. Ráadásként megjelennek a bankok, akik a legnagyobb „segítséget” adják az új intézmények, városok megépítéséhez, ezzel teljesen eladósítva a helyi embereket.A globalizáció leegyszerűsítve: tereld be az embereket a városokba, szakítsd el a természettől, hogy függővé, irányíthatóvá tedd. Beköltözöl, veszel egy lakást, és számold össze mid van? Semmid. Mitől függessz? Mindentől: energia (víz, gáz, villany, stb.), élelmiszer, gyógyszer, minden. A multik, a bankok, a hivatalok és a szolgáltatók prédájává válsz.A globalizáció globális környezetpusztítást hoz (gondoljunk csak a szállításokra).Szétzilálja a nemzetek értékrendszerét, társadalmi felépítését, egy nagy, összemosott és kihasználható masszát gyúr az emberekből.Ez csak egy nagyon szűk elit érdeke.A globalizáció az új világrend egyik fegyvere, és a háttérhatalom érdekei miatt terjed ilyen gyorsan a bolygón.Persze nyílván mást is hoz a globalizáció. Pl. az internet segítségével a Föld különböző pontjain sokan összekapcsolhatják a gondolataikat, akiknek korábban lehetetlen lett volna találkozniuk. Minden rosszban van némi jó is.Nos, én így látom.

 11. Magyarország kifosztása hamarosan befejeződik!A lépések a következők lesznek:1.Az EU és az IMF nem fog tudni együttműködni a jelenlegi kormánnyal.2.Saját háttérben váró emberüket teszik meg az ország vezetőjévé.3.Ez az ember az eddig megmaradt javakat(föld,víz,levegő)szépen kiárusítja,egyben az utolsó ütőkártyát is kiveszi a kezünkből.4.Az euro 15-20 forinttal lentebb lesz,mindenki megnyugszik csak közben nem veszi észre,hogy kirabolták,ráadásul még örül is neki.5.Az igazi válság azután következik,körülbelül a tatárjárás okozta károkhoz tudnám hasonlítani az ezt követő állapotot.6.A tömeges munkanélküliség,kilakoltatások,egészségügyi helyzet,pénztelenség és agymosás meghozza a gyümölcsét,sokan elvándorolnak,sokan öngyilkosok lesznek,vagy meghalnak,sokan összetörnek és mint a kiütött boxoló csak néznek majd bután,és nem fogják érteni,hogy mi történt.7.Megnyílik a kapu,felszabadulnak a helyek,és egy másik nép szépen lassan helóta körüllakókká alakítja át a magyar lakosság nagy részét.8.Mindez békésen,fegyverektől mentesen zajlik,mi csak menetelünk szépen a vágóhídra és még mosolygunk is hozzá.

 12. Azt kell hogy mondjam igazad van, éppen a 2-es menüpontnál tartunk de a 6-os is párhuzamosan jelen van már az életünkben.Ugye tudjátok hogy nem ezt szeretnék látni az őseink akik mikor elfoglalták a kárpátmedencét ,otthonuknak választották,és a saját vérük áldozatával megvédték bármi áron! Vajon ők most hogy cselekednének ? Hisz tudjátok a választ,éreznetek kell! A miénk ez az édes föld, nem adjuk hitvány kutyák kezére, a mi apáink az életüket adták érte nem adjuk oda,a mi gyermekeinké, és utána az ő gyermekeiké és így tovább ez a föld mindig magyar emberek tulajdona lesz.

 13. Egy kis kiigazítás: a magyarok ősei nem elfoglalták a Kárpát-medencét, hanem mindig is itt éltek. A szakrális küldetésű Árpádék "csak" a visszatérő vezető arisztokráciát alkották.Ajánlom Darai Lajos professzor kutatási eredményeit megismerni.

 14. Ez a rész: Bolygónk beteg. Ez egyértelműen érzékelhető. Alapvető, elemi szinten mutatkoznak a jelek: tűz-vészek, víz-áradások, föld-rengések, levegő-viharok a legnagyobb marhaság emit az elmúlt 7-en olvastam. Mintha évezredekkel ezelőtt nem lett volna vihar, tűzv agy aáradás, fagy földrengés. Azért ezt is a globalizáció nyakába varrni, már kóros angy elváltozásokat sejtet maga mögött.Ami az idézést illeti, elkerülhetted volna a megvetésemet e téren, ha egyből odaírod, hogy magadénak tartod ezt a "gondolatmenetet".

 15. Kemény a helyzet. De mikor volt más ebben a korban számunkra? Mi magyarok aranykori nemzet vagyunk. Most a legistentelenebb kor, a vaskor van, ezért vagyunk gyengék, az idő most a sátánnak kedvez(még egy kis ideig,mert most fordul a kocka, jön egy 10 000 éves aranykor!), az erkölcstelen mocsok van felül, a hitvány uralkodik, büntetlenül garázdálkodik, legyőzhetetlennek tűnik, de nem az. A sátán féreg népe ült a nyakunkra, pokolra velük! Mi a globalizáció? A szó szerepe, hogy vele a mátrixban alvó emberek tudatalattijába programozzák a jövő képét a világ leigázására, kirablására és helyzetük végtelen időkig történő bebetonozására törekvő titkos sötét erők. Globalista pavlovi reflexek: kóla, hamburger, multik, menő autók, menő cuccok, celebek, küzdj a pénzért és tiéd lehet minden, karrier, egyetem, versenyezz stb. Az elmék ereje kell nekik, mert az teremt. Amit szeretnénk, előbb elgondoljuk, és ezzel elindul a teremtés, majd ezen energia a kézzelfogható valóságban is megnyilvánul; tehát előbb az elme ereje kell, ha ez nincs, megvalósulás sincs. Ezen a nemlátható ponton dől el minden. Tudd mi a jó, tartsd elmédben, küzdj érte ha kell, végsőkig akár. Tudd ki vagy, tiszteld a másik embert, ha barátod, szeresd, ha ellenséged, pusztítsd el, különben ő pusztít el téged, egyszerű szabályok, két dudás nem fér meg egy csárdában, örök igazság, valamelyik veszni fog. A bolygónk ne beteg, éli életét és teljesíti feladatát, eltart minket, akkor is, ha mi kiraboljuk, beszennyezzük, nem csak olajjal és műanyaggal, ez a kisebb bűn, számára sokkal nagyobb teher a hazug ember.A mi korunkban hatalmas nemzet voltunk, elveszett volna ERŐNK? Nem. Mindössze az idő karmája nem minket támogat. Az idő legyőzhetetlen, mindent elpusztít. Ezért nem tudunk összefogni, ezért vannak hazaáruló, hitvány vezetőink, mert akkor még most is félresöpörnénk ellenségeinket, nem lenne esélyük, fantasztikusak a génjeink, mentálisan és fizikailag hatalmas ERŐ van bennünk. Eldugták múltunkat, elhazudták az Igazságot rólunk, hogy elgyengítsenek ezzel is, folyamatosan zúdul ránk a láthatatlan sunyi és mocskos támadás, millió féle módon gyengítenek és pusztítanak minket. Kétségtelen, ha ez így megy tovább és mi hagyjuk, elpusztulunk. De még itt vagyunk! Ennyi pusztító erő sem tudott minket eltörölni, még itt vagyunk! Féljetek gazemberek, hitvány sátán népe, elpusztultok, erőtök elfogy, lesz felébredés, a folyamat már elindult, nincs hatalmatok megállítani, a harcot ti kezdtétek, megkapjátok hát a részetek, amilyen az adjonisten, olyan lesz a fogadjisten részünkről számotokra!Meg kell értenünk a valódi helyzetet, össze kell fognunk, küzdenünk kell, ameddig ERŐNKBŐL telik, a Teremtő mellénk áll az igaz harcban. És ha Ő velünk, kicsoda ellenünk? Harc lesz, végső és kíméletlen, mindenki készüljön és tudja hova kell majd állnia, amikor választás elé kerül! Az egyetlen esélyünk a győzelemre az összefogás. Ne veszítsd el a hited, csak akkor győztek le, ha így döntesz, dönts a győzelem mellett, ne engedj a manipulációnak. Higgy Istenben,nemzetedben, önmagadban, ha kitartasz hited mellett, a győzelem a tiéd lesz!

 16. Említettem, hogy ma már én is másképp látok sok mindent. A Föld is, mint élőlény, folyamatosan változik, fejlődik, nyílvánvalóan nem minden esemény varrható a mi nyakunkba. Bár jócskán rátettünk egy lapáttal a folyamatokra, de a globális felmelegedés svindliben már nem hiszek. Talán hallottatok a climate-gate botrányról, amikor is kiderült hogyan hamisították meg éghajlatkutatók a több évtizedes adatokat, a globális felmelegedést alátámasztandó – melyből néhány gazember minden másodpercben gazdagszik. A kvótákkal való játék is az olyan gazemberek eszköze, mint Al Gore, az egyik fő globalista. :)Egyértelmű, hogy a Föld is ciklikusan változik, sok ronda dolgon átesett már, melybe a rajta élők nem sok beleszólással rendelkeznek.Ajánlom megnézni a néhai George Carlin véleményét a témáról:Mentsük meg a bolygót! http://www.youtube.com/watch?v=rmKScssfbusNekem felnyitott pár új ablakot.

 17. Vigyázz ez csapda, ne haragudj de nagyon "bűzlenek" (ezt nem bántásként mondom) a szavaid a fősodratú médiától! Sajnos ilyenkor látszik hogy milyen kártékony hatással van az emberi befogadóképességre :(. Senki nem mer mögé gondolni, mert mindenkinek ezt sulykolják a fejébe akár többször is egy héten, hogy lehorgonyozzon. Ezáltal mindenki el is fogja hinni, majd puszta tényként fogja kezelni. Akkor én miért kezdjek el gondolkodni, ha a többi is azt az infót tartja valóságosnak? "mert az úgy van és kész, ezt mondták a tévébe, ezt írták az újságba!" 🙂 És láss csodát, itt van a cáfolata: Valójában nincsen túlnépesedés, csak így van beállítva. A Föld; ha normálisan lennének felhasználva a természeti kincsei (szélenergia, hullámzás energia, napenergia stb.) még több milliárd embert is vígan el tudna tartani. Itt egy kis videó a túlnépesedési mítoszról: http://www.youtube.com/watch?v=A59a3aRW7N0..és ha már itt tartunk a globális felmelegedés sem a Co2 kibocsátás miatt van, természetsen az is egy mítosz, több tudós megcáfolta már. Erről is tudok anyagot adni.A Luganoi tanulmány megrendelésre készült és semmi magasztos nincs benne! Inkább szomorú hogy vannak a "kiválasztottak" akik önrendelkezéssel eldöntik több millió ember sorsát..azért álljon meg a menet!A globalizációval az a probléma, hogy a végén minden a központosított hatalom kezébe kerül és ők szabnak meg majd mindent, egyforma szabályok lesznek érvényesek mindenkire. Ja igen, az ő szabályaik! Magyarán azt várják tőled hogy add fel a szuveneritásodat. Mivel mindent apró lépésenként csinálnak, a végcél még nem látható mindenki számára, ezért mondod te is hogy nincsen semmi baj a globalizációval.

 18. Mazsola nagyon jól megfogalmazva leírja azokat a gondolatokat, amiket itt szinte már mindenki tud. Ven diek, akik itt kommentelünk mind "felébredtünk" max. a fázisok különbözőek egyénenként. Előbb vagy utóbb, te is meg fogsz világosodni. Amennyiben nem és ragaszkodsz az elképzeléseidhez az se baj, csak bennem felmerül egy kérdés. Ha ennyire nem hiszed el amiket mondunk, hogy-hogy látogatod az oldalt?

 19. Nem baj, ha a ven diek féle racionálisabb elmék is látogatják az ilyen oldalakat, így válik kiegyensúlyozottá a fórum. Máskülönben túlsúlyban lennének a nagymagyarkodók, meg az ezoterikusok! :)Sok mindennel egyetértek én is amiket ven diek írt itt fent. Tényleg nem szabad arra gondolni, hogy Magyarországot kiszakítsuk a nemzetközi közösségből, viszont törekedni kell a minél hangsúlyosabb önrendelkezésre, és önállóságra. Jó kapcsolatban kell lenni más népekkel is, de ne engedjük be ide a szemetüket. Csökkentsük az import-függőségünket visszaállítva azokat az iparágakat és mezőgazdasági potenciált, amiben jók vagyunk, de ne legyünk Észak-Korea. Sorolhatnám még a példákat, csak az a baj, hogy az egyetlen szerv, aki képes a fentiekre, az a magyar kormány.Lehet itt elmélkedni meg álmodozni sok mindenről, de egyelőre Orbánék vannak abban a pozícióban, ahol van lehetőség a komolyabb lépésekre. Ha nem csinálják meg, történelmi lehetőséget puskáznak el, ha túl nagy szájjal csinálják, beverhetik a pofánkat.Szerintem várjuk ki a végét, hátha a tipikus gőgös fideszes arrogancia mögött van némi nemzetmentő szándék is (vagy keleti háttérerő).Ebből a szempontból szerintem mentálisan támogatni kell a kormány szuverenitást megőrző/visszaszerző lépéseit, de amennyire erőnkből telik, gátolni kell egyénileg minden olyan lépését, amely további leépítést/rendezetlenséget/kiárusítást okozhat.A hit fontosságáról és a gondolatok teremtő erejéről remélem nem kell itt különösebben meggyőzni senkit. Keresni kell az arany középutat.

 20. Tudod hol a határ a nagymagyarkodás és az egészségen nemzeti öntudat gyakorlása között? Igazad van, reálisan kell látni a tényeket, de azok nem csak 3 dimenziósak, ahhoz hogy teljesebb képet lássunk a valóságról, több oldalról kell megvilágítani. Igazad van, "jobb megőrizni a közép", de ehhez látnunk kell a képet, hogy tudjuk, hol is a közép. Hol van ez a közép? Mi számít naív pacifizmusnak és mi káoszos hisztériának? Mert mind a kettő az ellenség javára hajtja a vizet. Igazad van, meg kell őriznünk a belső nyugalmunkat, így kell a dolgokat nézni, így tudunk helyesen dönteni. A személyes véleményem, hogy ezt a kormányt le kell váltani és egy valóban nemzeti kormányt kell a helyére tenni, és mind ezt nyugodtan, de határozottan kell tennünk. Nincs már időnk cselezni és taktikázni, a helyzet világos, drámai, a "pofánkat" már alaposan beverték. Te nem érzed? Várjuk meg amíg úgy járunk, mint a Palesztinok? Mert ezt tervezik velünk. Nézzük tétlenül a kivégzésünket? Számomra már nem annyira kóser gyerek a Viktor és a csapata még annyira sem. Az élet nem racionális, annál sokkal összetettebb, az ész nem képes az Igazságot megérteni, csak okoskodni tud önmagában. Aki csak az eszével lát, félszemű, a szívedet is kérdezd meg a fontos döntéseidnél, gyakorold a szintézist, szerintem ez a helyes.

 21. Szerintem nem anyázott hunbulcsu.Emberek, én sem tétlen várakozásra buzdítok, hanem hidegvérre még egy darabig.Ne dőljünk be MEGINT az ellenünk áskálódók pszichológiai háborújának.Európai közösség: IGEN!EU: NEM!EEÁ: SOHA!

 22. Van diek, ahhoz hogy külföldi kocsit vásároljál vagy külföldi kávét igyál nem muszáj beletartoznod egy globálisan összevont társadalomba. Külön országként is megtehetnéd, persze, ha nem lennének ezek a mindent magukénak akaró úgymond "titkos" társaságok, akik mind a mai napig köztudottan léteznek. Nem feltétele az országok együttműködésének a globalizáció. Ja és a bizonyíték, google-zd be képkeresőbe a következő kifejezést: "denver international airport time capsule", és megláthatod a csodálatos logót akik ezt a repteret építették, szabad kőműveseknek nevezték/nevezik őket.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s