" Csodálkozol a kokainistán? Gondolkozz az okain is tán ! "

A rendszerváltás óta ennyire a lényegről szóló és szókimondó felszólalást nem igazán hallottunk sajnos. A hallottakon pártpolitikától teljesen függetlenül mindenkinek érdemes lenne elgondolkodnia ! Rozgonyi Ernő felszólalása…
Mottó:

“Csodálkozol a kokainistán? Gondolkozz az okain is tán!” (Kosztolányi Dezső)

Reklámok

7 hozzászólás a következőhöz: “" Csodálkozol a kokainistán? Gondolkozz az okain is tán ! "

  1. Ez derék beszéd. Remélem hogy a szívéből szólt.Más: Szíjjártó az új világrendről beszélt…? Szóval lassan, óvatosan itt is megkezdik az ötlet beszivárogtatását a köztudatba, és az elfogadtatását… számomra nem kérdéses (eddig sem volt) hogy honnan kapják az utasításaikat.

  2. Minden tiszteletem ennek a derék embernek!!! Jó lenne gyakrabban hallani ehhez hasonló felszólalásokat, más pártoktól is. Már csak azért is mert akkor rájönnének sokan, hogy nem pártokban, hanem a Magyar Nemzetben, a Magyar emberekért kellene önzetlenül cselekedniük. Nem a zsebüket tömve degeszre a pénzért, -mert mindegyiknek van más jövedelme- hanem hivatásból, hittel, igaz szívvel. És talán egyszer felismerik, hogy korunk legnagyobb átverése, a demokrácia, meg az únió(k), a pártok nemcsak a megosztottságot, a gyűlöletet keltik, hanem mindennek a gyökere az olyan Bilderberges, Rotschildos, Rockefelleres bandák, és annak kegyeltjeik, akik tartják, és folyamatosan szívják, kézben tartva a világ gazdasági, pénzügyi rendszerének szivattyúit. A Szijjártó és a hozzá hasonló áll Talmudisták akik valójában Kazárok, egy elmebeteg álmot akarnak megvalósítani, a központi irányítású Új Világrendet! Ez a sátánista, cionista, Kazár "császárság" akarná megvalósítani földünk országai fölötti központi irányítást úgy, hogy különböző módokon végrehajtott népességcsökkentő programjainak eredményeképp, a 7Milliárd lélekszámot csökkentené 500Millió alá. A Talmud szerint, aki nem tartozik hozzájuk, az mint "goj"t fel lehet áldozni húsként, -mivel az nem ember- saját egyszemű istenségeiknek! Politikusaink, kényelmetlenül érezhetik magukat, kik némi előnyért eladva lelküket az ördögnek, becsületüket végleg elvesztve még mindig bíznak abban mint kiválasztottak, hogy ez az elmebeteg és degenerált álom megvalósul. Ha nagyon sokan felébredve rájönnek arra, hogy őket csúnyán becsapták, átverték és arra is, hogy egy fiktív manipulált világban élik mindennapjaikat a tudatalattijuk szándékos irányítása révén, mindez nem fog megvalósulni!

  3. Arról hogy ők mit csinálnak Magyarországon miért nem ír a világhelyzete? http://www.youtube.com/watch?v=fbBBI9_bmlYEgyik hírben olvastam róluk és ezt találtam youtubon.Nagyon remélem hogy nem értelmeztem rosszul, de nagyon röviden olyasmiről lehet szó, hogy egy csapat ember azon dolgozott évtizedeken keresztül hogy olyan bizonyítékokat gyűjtsön a cégek,multik,vállalatok,politukusok,bírók tisztességtelen ügyeiről, hogy köpni-nyelni nem tudnak mikor meglátogatják őket és eléjük tárják azokat. Így akarnak egyre közelebb kerülni ahhoz hogy békésen átvegyék M.o. felett a hatalmat és felvirágoztassák a meglévő energiáinkkal és találmányainkkal. Említést tesz még egy bizonyos ,,Fehér Seregről" is akit végső esetben használnak fel.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s