GONDOLATOK, MERT ELÉGGÉ KIVERTE A BIZTOSÍTÉKOT A WILCOCK CIKK FORDÍTÁSA. Nem kellett volna ?

Tudom, hogy megosztja a téma az embereket, ezért szándékosan is csak szimplán kommentár nélkül lett lefordítva David Wilcock írása és interjúja.
Lehet, hogy túl sok volt már Fulford és Wilcock ? Nem tudom. 
Ezért is tettem ki a kis szavazást, aminek az állása érdekes lehet….

Nem mondtam, hogy igaz, sem azt, hogy kizárólagos igazság….  

Lehet mégis az lesz a legnépszerűbb gyakorlat, hogy ne foglalkozzunk vele, mintha nem is létezne. (?) Mert ettől függetlenül angol írások jelennek meg róla az interneten, erről beszéltek már többször is az Enigma TV adásaiban és a HUNTV-n is.
Én nem ítélkezem, információt juttatok el nektek, amiről mindenki azt gondol, amit szeretne.

Az, hogy mi az igazság, azt meg csak a jó Isten tudja tényleg. Semmi más célom nem volt: csak magyarul elhozni nektek. Lehet, hogy ettől van, aki kamublognak tartja az oldalt. Legyen! Nem sok mindent tudok tenni ellene. Max. annyit, hogy akkor a Világ Helyzete oldal is marad az AP, a Reuters és az MTI hírek közlésénél…. 

Egyébként ezért is vaciláltam sokáig, mert kicsit én is kamu szagúnak érzem ezt az egész Fulford vonalat lassan. De úgy gondolom, (mivel több helyen szóbakerült már beszélgetések során), azzal, hogy magyarul leközlöm a Wilcock féle anyagot, csak egy információt hozzá teszek a sokhoz, egy mozaik, amiről angolul olvastunk, magyarul viszont alig.
Ziccer volt, hogy lefordították én pedig úgy gondoltam, megosztom. Hiba volt ?
Lehet az a tanulság, hogy meg kell szűrni, mi az igazság az én szempontomon keresztül ????

Akkor viszont ugyanott tartanánk, hogy van egy cenzúra, ami kénye kedve szerint megszűri a tudást, ami elérhető. Nem is tudom akkor mit kezdenétek a Galaktikus Főderációval, csatornázásokkal meg földöntúli kapcsolatokkal, akikről közületek sokan olvasgatnak. Elég sok ilyen bejegyzést találtok ebben a témában.
Még sosem írtam róla, mert nekem az is kamunak tűnik kicsit, de attól még nagyon sokan hisznek benne, olvassák és tanulmányozzák. 

Ha írnék, akkor tuti idiótának tartanának és még “hiteltelenebbé” válna a blog…. (?)
De mitől lesz hiteles a saját blogom, amit segítő szándékkal indítottam ?
Még jó akkor, hogy eddig nem kezdtem itt foglalkozni ezekkel…, sem a reptilián kutatásokkal, amik pedig minden tiltakozás ellenére is érdekesek lehetnének, hisz David Icke megkérdőjelezhetetlen érdeme, hogy ezeket a vérvonalakat kutatta és megosztja az emberekkel. Minden ősi tudás visszamegy Babilonba, a Sumér Birodalomba és az Illuminati okkult hagyományaihoz is kapcsolódnak. És ebben reptilián származásúak is vannak. Tény. Nem hiába mondták a királyi családokra régen, hogy kék vérűek… Ezért találkoztok sok helyen Illuminati Bloodlines témákkal a neten és angol nyelvű könyvekben, mert kutatja őket néhány “eszement igazságkutató”…

Ezekről is lehetne egy s mást mondani, mert az egész megértéséhez minden rész fontos! De ezt sem fogom akkor érinteni, mivel túl sci-fi, kiveri a biztosítékot, ezért vegyük úgy, hogy nem szólok róluk és így nem is léteznek. Hiszen nem beszéltek eddig róla az iskolákban és az egyetemeken és nem mondta be a bulvármédia, amit elvárnak sokan. 

De ezek után elgondolkodok én is inkább, mit osztok meg és mit nem. Van benne igazság…. Kezdem úgy érezni, hogy az ébredőknek tartott valami is egy maszlaggá kezd válni, hogy olyan emberekkel hígul fel szépen a dolog, akik azáltal, hogy láttak pár Drábik videót, olvastak valamit az Illuminatiról és fújják kívülről a Biblia idevonatkozó jóslatait..már egyből olyan ébredőknek tartják magukat, akik tudják, hogy ez segíti…ez pedig nem segíti az ébredést…

“Csatlakozz azokhoz inkább, akik folyamatosan keresik az igazságot és óvakodj azoktól, akik már megtalálták.” van benne valami..

HAARP-ról és Chemtrailről meg a nagy zsidó összeesküvésről írni sikkes és menő…, aki most hallott ezekről az már ébredőnek tartja magát és ő tudja, hogy a tornádó, meg a hatalmas jégeső is zsidó halálsugár eredménye…
Más dolgokat meg lazán lehurrog és elítél az ilyen emberke, mert éppen Ő mást gondol ezekről.

Én úgy gondolom, hogy az a helyes, ha mindent átengedsz magadon, nem ítélkezel mások felett, nem mondod meg, hogy ez igazság…, az pedig hülyeség…. Ébredezel, mert tudod, hogy sokkal több minden van, amiről valaha hallottál és az élet sokkal több mindenről szól, mint az a fal, amit eléd húztak. 

Ezek az ítélkező emberek ezt az új és saját maguknak kisajátított falat szeretnék most tágítani és elnevezni ébredők falának. Viszont ez ugyanaz a körbenjárás, mint ami eddig volt…

Szóval gondban vagyok, mert én a keresők közé tartozom és nem a megtalálókhoz.
Tehát a választ a nagy kérdésekre nem tudom…. sosem tudtam…. inkább belül érzem….

Reklámok

101 hozzászólás a következőhöz: “GONDOLATOK, MERT ELÉGGÉ KIVERTE A BIZTOSÍTÉKOT A WILCOCK CIKK FORDÍTÁSA. Nem kellett volna ?

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s