Ha harc, hát legyen harc! ITT AZ ÚJABB SEGÍTSÉG! Követeljük,hogy a TV2, RTL, HírTV és ATV is adja le!

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/hu_HU/all.js#xfbml=1”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
UPDATE : 2012. 06. 14. A cikkben az email címre hiába írnak az emberek,ezért megadom az Ügyvéd email címét közvetlenül.  lehmann@invitel.hu

A nemzeti tragédia és bűnszövetkezetben elkövetett csalás, a devizahitelezés ellen itt a legújabb és önzetlen segítség mindenkinek Lehmann György ügyvédtől !

FONTOS !!! OSSZÁTOK TOVÁBB !!!
Szakszerű, precíz és ETALON minden becsületes ügyvéd számára !
Már csak a károsultak jelentkezése kell hozzá! 
Kössük már fel azt a gatyát végre és legyen annyi vér ott, ahol illene…
 KÖVETELJÜK, HOGY EZT A LEHETŐSÉGET
ÉS LEHMANN GYÖRGY SEGÍTSÉGÉT
a TV2, AZ RTL Klub, HírTV és ATV is ADJA LE! 
Ha nem, akkor bojkottálja minden magyar ezen TVket és addig bombázzuk a szerkesztőket, míg meg nem teszik! Dr. Léhmann György úr most volt az Echo tv-ben és megküldte a perindításhoz szükséges anyagot, ingyen képvisel mindenkit, nem kell a bíróságon csak 2x megjelenni. Kérem, gondolkodjatok el ezen, itt van már nálam a teljes anyag, az Európai Bíróság állásfoglalására és a Ptk.-ra építve. Ennél nagyobb segítséget és ügyvédi ajándékot még talán soha senki nem adott Magyarország bajba jutott embereinek!!!
Kérem, aki kéri, jelezze, küldöm neki az emailt, a szükséges mellékletekkel.
Egyszer kell Léhman úrhoz lemenni Siófokra,
akkor a kitöltött anyagok alapján aláírja az ügyvédi ellátás papírját, de nem kér semmit.

Állítása szerint 2 tárgyalásnak kell csak lenni és a végrehajtás, opció stb. anyagokat is már csinálja..Most ment haza az Echo tv-ből. A jelzálog törlést is indítja! Kérek mindenkit, nem javasolja a pertársaságot. Eddig 2-3000 ezer emberrel tart kapcsolatot, azt kérte, mindenkinek szóljunk.
Én megteszem, aki igényli, urogdine.kocsis.zsuzsa@gmail.com email címen jelezze, küldöm Léhmann úr anyagait…!!!!!!!!!
Figyeljetek oda, mert ez nagyon fontos!!!! Illetékfeljegyzési jogot
mindenkinek megadja a bíróság!!!
Nem lesz költség, az ügyvéd úr semmit sem kér!!!!

Kapcsolódó cikkek:
Kásler Árpád védelmében, akit OTP-Csányi megfenyegetett !!! Itt az idő emberek! Egy jó ügyért
A devizahitelekkel kapcsolatban írnék pár szót+Kásler Árpád a Csaba TV háttér című műsorában
Az évszázad csalása a deviza alapú hitelezés és számviteli bűncselekmény is!

Drábik János: A bankok bűnei, avagy a megszegett 10 parancsolat

Reklámok

50 hozzászólás a következőhöz: “Ha harc, hát legyen harc! ITT AZ ÚJABB SEGÍTSÉG! Követeljük,hogy a TV2, RTL, HírTV és ATV is adja le!

  1. Kíváncsi vagyok működik-e a dolog. Szerintem az emberek egy kicsit idegenkednek először az ilyen dolgoktól, nem mernek belevágni. Kéne egy facebook csoport ahol lehetne egymásnak segíteni és mindenki megoszthatná tapasztalatait hogy mások is merjenek lépni.

  2. Holnap, azaz ma, csak egy alvással és egy műszakkal később én is ráállok a terjesztésre! Fészbúk, ha másra nem, hát erre nagyon jó lesz! 🙂 EGY ÉPÍTŐ JELLEGŰ TANÁCS: Ha valaki felbuzdult, akkor ne abban merüljön ki a terjesztése, hogy "egy" napot rászán. Minden áldott nap kell csinálni, elvégre ez tökéletes módszer. Nem lesz ciki a barátaidnak, ha azt látják, minden nap kiteszed, az értelmesebbik úgy is észreveszi, hogy itt valami nagyról van szó. Aztán a kevésbé értelmes is és szépen kinövi magát az egész. Ez olyan, mint a divat: Nem a divat diktátorok szabják meg, hanem Te, úgy, hogy ha neked megtetszik valami, akkor azt felveszed és viseled. Ha látják az emberek, hogy valami "jó", mindig lesz aki kövesse. Azért a víz az úr.. 😉

  3. Autóhitel!?Nekem 10 éves japán yen alapú autóhitelem van. 2.8 millió forintot vettem fel féléve fizetem és már csak 3.5 millió a tartozásom. Ezzel mit lehet tenni?

  4. Szisztok!Nekem is van deviza hitelem. Még tudjuk fizetni, egyelőre. 19.000 ft-tal kezdtük most 35-36.000 ft. Honnan tudhatom azt, hogy egyáltalán van e jogom perelni a bankomat mert szabályellenesen járt el / jár el a hitelemmel kapcsolatban. Milyen papírokat nézzek át? És mik kellenek, hogy benne legyenek ahhoz, hogy bebizonyítható legyen, hogy csalnak. Ez gondolom másokat is érdekel. Aki tud segíteni írjonKöszi

  5. 3 db autó hitelem van. 1, A Suzuki Ász átverése miatt leadtam egy autót és vettem egy másikat. Az első autót a Suzuki ász nem fizette ki a banknak. A bank lefoglalta, eurotaxon értékesítette, a különbözet 1.5 m Ft-ot 10 évre rám verte havi 15.000-al. 2, az új autó 4.9 m Ft volt. Befizettem 800.000 Ft-ot. 4 éve fizetem 71.000Ft-al. Hátralévő tartozásom 6.5 M Ft.3, aA feleségemnek vettem egy használt autót, 1.1 m Ft-ért 4 éve. 23.000 Ft havi törlesztés mellett negyedévente 45-55000 Ft kompenzációt fizetek. A mai hátralékom az autón 1.6 m. FT. A fizetésem havi nettó 120.000Ft A bank viszont havonta 124.000-127.000 Ft között követel. Amikor a hiteleket felvettük, számíthatóan havi 80.000 Ft törlesztést tudtunk vállalni. Ma sem tudnánk többet, sőt ha ma bírálnának el, ennyit sem. Ám a bank egyoldalú módosítási miatt kénytelenek vagyunk.

  6. Sziasztok,Honfitársaim.Kösznjük ,ezt a videot! én biztos perelek!nem lehet tétel, ahhoz képest mi forog,kockán!Mikor jön el az a párt,szervezet,politikus,akik vagy aki,mint LEHMANN GYÖRGY UR,oda mer állni,és vállalni mer egy közös ügyet,szembe menve azzal hogy a zsebeit tömködi a lobbi pénzekböl!Soha nem fogom megérteni,miért mire kell ,egy embernek a milliárdok?talán,akkor 6 szelet rántott hústól fog jól lakni,vagy majd mellé temetik?Egyébként,és ez érdekes,valamiért a törlesztő részletem,megemelkedett 56 chf-elezt is csak onnan tudom,hogy küldték a krh-s levelet. nem érdekes ez a sunyiság?!?Dobjátok,el azokat a gondolatokat,hogy a jobb vagy bal oldal ezért vagy azért nyerő.Tojnak ránk! Saját zseb és kész.Gondolom a parlamenti kapuban,ül egy kis varázsló,akit pénznek hívnak,és amit ott valaki belép a bűvkörébe kerül!Nekem,felmondták a szerződésem,2 hónapja futkározok, bíróság,végrehajtó stb…Érdemes tudni,ezek az úgymond, segítünk meg bajba jutott hitelesek,mind csak kamu és ámítás ! 2 hónap alatt még nem találtam olyat,ahol egy munka nélküli,bajba jutott hiteles(nyilván csóró) segítséget kapott volna!Talán , őket is megfertőzte a pénz,látva azt hogy a bajba levő ember az utolsóját is oda adja !!! Ez viszont igen csúnya dolog! Persze nyilván érthető,nekik is vannak költségeik,és működniük kell,de csak egy példa,Bajba jutott hitelesek szervezete,"hívjon fel, időpont egyeztetésre –budapesti cím,utazás stb…—-majd elsö konzultáció díjja 10.000!!!! ez hogy egyáltalán elmondhasd mi a problémád.Azért ez erős!!!!!Úgyhogy innen üzenem,kedves kapzsi,én segíteni akarok,mert én vagyok a ments várad szervezet–gondolkodj el!Tegyük,szebbé és élhetővé ezt az országot együtt!!!"Azért a víz az úr"

  7. Sziasztok honfitársak !Végre egy jó kezdeményezés. Remélve hogy legalább most ez az egy dolog összefogásra és nem széthúzásra készteti az embereket. Én is kértem a segítséget levélben az OPT hitelem megoldásához. Négy évvel a nyugdíj előtt nincs állásom, munkahelyem, de van 32 e. Ft OPT hitelem és 37 e. Ft. segély. 😛 Jó lenne ha mindenben összefogna a nép és elkergetnénk a kisemmiző bankokat és a nyomorba taszító kormányt is. Én bízom benne, hogy Lehmann úr segítségével pofán vághatjuk a bankokat és követelésünk rendezve lesz. CSAK !!! ÖSSZEFOGÁSSAL !!!

  8. De ezek a doksik nem üres nyomtatványok, hanem kitöltött minták.Esetleg ha előrébb jársz mint én, tudnál nekem segíteni? Honnan lehet ilyen papírt beszerezni. Vagy mi a kapcsolatfelvétel módja?Köszönöm

  9. Üdvözletem!Május 21.-én és 30.-án is küldtem levelet a megadott email címre, nagyon várom a választ én is.Bízom benne, hogy nem csak egy ízetlen tréfa ez az egész, és csak a sok kérés feldolgozása sok időbe telik.

  10. MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ne féljetek, perelni kell, mert senki sem oldja meg a problémáinkat, bármi legyen is, szabad felhasználású, kakás, autó……….stb……..Így csak elvonják mindenféle hülyeséggel figyelmünket, s kavarnak! Igen Mindenki oereljen, nem hagyhatjuk, amiért egy életen át dolgozunk, dolgoztunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s