EURO 2012 – Kína miért ennyi sokkoló utalással reklámozza a Foci EB-t?

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/hu_HU/all.js#xfbml=1”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));


A nyári londoni olimpia kapcsán rengeteg kérdés, szimbólum és érthetetlen dolog van, amit csak “jelekként” értelmeznek sokan, mivel a jövőről van szó. Az előző cikkben feltárt Rockefeller tanulmányban – mint lehetséges forgatókönyv – egy megnevezett bombatámadás Londonban 2012 nyarán 13000 embert ölt meg.

Ha nem elég a furcsaságok tömkelege, akkor mutatok egy elgondolkodtató promóciós videófilmet, amit Kína készített a hamarosan kezdődő Futball Európa Bajnokság “népszerűsítésére”.


EGYETLEN KÉRDÉSEM VAN: Ha ezek normális emberek és ez egy sportesemény, akkor MIÉRT ILYEN “BETEG”, HÁBORÚVAL TELI JELLEGE VAN EGY FOCI EURÓPA – BAJNOKSÁGOT NÉPSZERŰSÍTŐ REKLÁMNAK ?


Aramis hívta fel a figyelmet egy kínai tv-reklámra, amit elvileg a Lengyel-Ukrán közös szervezésben megrendezendő 2012 foci EB-re készítettek, de fura hogy mégis Londont zúzzák szét, és utalás történik az olimpiára, meg valami írtózatos világvége küzdelemre a sárkány és a kígyó között. Okkult szimbólumok tájékán jártas embereknek ez talán mond valamit. Nekem volt alkalmam egyszer megnézni, de aztán letörölték a videómegosztókról, az alábbi linkeken még lehet róluk olvasni.
Vajon mit akartak üzenni ezzel a promó videóval a kínaiak? Nem semmi “terveik” vannak az EB-re, és az olimpiára. És hogy – hogy nem pont a Kárpátokból fognak felemelkedni a különböző nemzetek, hogy egyesülve segítsék a sárkányt legyőzni a kígyót?
Hamarosan megtudjuk, mert két hét múlva kezdődik az EB. A netről sorra törölték a videót, a Youtube-ról is. Lementettem, ha eltűnne, majd feltöltöm én. 

Elég sokkoló kis film, és tele van utalással. “Sportrajongóknak”, na és szimbólumkutatóknak  kötelező darab ! 🙂 

Forrás: Mazsola

Reklámok

169 hozzászólás a következőhöz: “EURO 2012 – Kína miért ennyi sokkoló utalással reklámozza a Foci EB-t?

 1. A felebaráti szeretet és a tolerancia a te szánalmas hited sarokkövei, tehát nem magamról beszéltem. Szövegértésből nem vagy nagyon erős, igaz? Rólad beszéltem, illetve a hiányosságaidról, amik pedig a hited által benned kellene hogy legyenek. Remélem, így már világos. A hazudozó jelzőt kérlek magyarázd meg. Miről hazudtam én a beszélgetéseink során? Sorold, idézd. És most aztán jól felvetted a kesztyűt az NWO elleni, nem létező harcban, elkezdtél káromkodni és csak magadat minősítve tombolni. Hú, a nagy harcos, hogy oda ne rohanjak, te kis fotel- és billentyűzet forradalmár…Rendkívül szánalmas létforma vagy…

 2. Szerintem is nyomjad csak tovább, komoly tükörképét adod a hited és a "mozgalmad" valódi mivoltának. Én örülök annak, ha továbbra is ebben a stílusban adod az ívet, ebben egészen biztos lehetsz.

 3. Igen “Hunbulcsu”javasolnam,hogy hagyd abba,barmennyire is jogosnak tartom a felhaborodasodat,hiszen Atyank parancsa ez:”A botor es gyermekes vitatkozasokat pedig keruld,tudvan,hogy azok haborusagot szulnek.Az Ur szolgajanak nem kell torzsalkodni,hanem legyen mindenkihez nyajas,tanitasra alkalmas,turelmes,aki szeliden fenyiti az ellenszeguloket;ha talan adna nekik Isten megtérést az igazsag megismerésére.Es felocsudvan az ordog torébol,foglyokka tétetvén az Ur szolgaja altal az Isten akaratara”(2Timotheus 2:24-26).Jezus Krisztus bizonysagtevoje nem “e vilag vitazoja”(1 Korinthus 1:20).”Ezekre emlékeztesd,es az Isten szine elott bizonysagot téve kérd oket:ne folytassanak haszontalan szoharcot a hallgatok romlasara”(2Timotheus 2:14).Ha tudjuk,hogy a Satan=Lucifer emberolo volt kezdettol fogva, es nem allott meg az igazsagban,mert nincs o benne igazsag…”(Janos evang.8:44),akkor az ilyen Satan pribékjeitol mi mast varhatunk? Az ilyeneket hagyjuk az Urra,mert meg van irva:”Enyém a bosszuallas,en megfizetek,ezt mondja az Ur”(Roma 12:19).A mi dolgunk tehat az,hogy békésen es turelmesen kivarjuk a dolgok beteljesulését,ahogyan Urunk azt elore tudtunkra adta.Ha mi probalnank barmit is tenni az ellenseg gonosz armanykodasa ellen,az azt jelentené,hogy a teremtmény ki akarna venni a Teremto kezebol a kormanypalcat,marpedig ezt semmiképpen nem tehetjuk.Ezek meg azt gondoljak,hogy csak ulunk karba tett kézzel a csodara varva,mert fogalmuk sincs a dolgok Isten altal megszabott menetérol.Jezus Urunk ezt mondta nekunk:”Békességet hagyok néktek;az én békességemet adom néktek:nem ugy adom én néktek amint a vilag adja.Ne nyugtalankodjék a ti szivetek,se ne féljen!”(Janos evang.14:27).Az ezoterikusok pedig kinlodjanak csak a maguk megvaltasaval,minket keresztyéneket mar megvaltott Jezus Krisztus a Golgotan.Addig pedig,amig ennek a teljessége bekovetkezik,varjuk ki turelemmel,mint ahogyan a gyermek sem kapar a megélhetésért,hanem gondtalanul rabizza magat a szuleire semmit sem tévén.A gonoszoknak pedig lasd a végét:”Ne gerjedj haragra a gonosztevok ellen…mert a gonosznak nem lesz jo vége,az istenteleneknek szovétneke kialszik”(Peldabeszédek24:19-20).”Mert rettenetes dolog az élo Isten kezébe esni”(Zsido level 10:31).Ezért hat:”Haragudjatok,de ne vétkezzetek;beszéljetek szivetekkel a ti agyashazatokban es csillapodjatok!”(Zsoltarok 4:5).

 4. @UnknownMi a szándékod ezzel a sok Biblia -i idézettel, már ne haragudj, de mióta Jézus itt járt köztönk, azóta nincs béke a Földön és virágzik a gonosz, háborúk, éhínségek, éhen haldokló gyerekek, betegségek stb. Eltelt 2000 év és egyre több a gonoszság és a félelem, Jézus nevét kisajátítva egyes keresztény vallások, gyülekezetek, hirdetik a hamis igét és nincs javulás csak egyre rosszabb.A Biblia egy könyv, amit emberek írtak "erős" ihletésükben és nem Isten szava, főleg akkor ha az isteni igazságokat kihagyták belőlük, mert nem tetszettek a "cenzoroknak". Csak így lehettünk évezredekig félrevezetve hamis igéktől.Nőj már fel és láss tovább, tépd szét a fátylat körülötted és meglátod a teremtett világot a maga igazságában!

 5. "Hunbulcsu" kérése ez volt:"Ha úgy gondolja itt bárki, ezen a pszichopatán kívül, hogy hagyjam abba ezt az egészet, szóljon, és én elnémulok".En szoltam! – ez volt a szandékom.Szerinted,ha Jezus nem jart volna itt kozottunk,akkor béke es boldogsag lenne ezen a foldon?Jo neked,hogy kirohogteted magad? Azért pedig nem az igaz hitu,Jezus Krisztust oszintén koveto emberek felelosek,ha bizonyos felekezetekbol valok, – akiket mi,igaz hitu keresztyenek is névleges/alkeresztyéneknek tudunk – Isten nevében kovetnek,vagy kovettek el gazsagokat.A Biblia kulon figyelmezteti az igaz hivoket,hogy vigyazzanak,mert hazugok,csalok,alnok munkasok,baranyborbe bujt farkasok fognak kozéjuk vegyulni.Ha a Bibliat nem emberek irtak volna,hogyan érthetnénk azt? Ki(k)nek kellett volna irni,hogy értheto legyen emberi szem es/vagy ful szamara?Az a bizonyos "eros ihletés"amirol irsz,szerinted honnan,kitol jott? A tanitvanyok,akik szemtanui voltak Jezus keresztre feszitésének es feltamadasanak,ok irtak pl.a négy evangéliumot,es kozuluk egy,a Jelenések konyvét.Pal apostolnak Jezus megjelent a damaszkuszi uton.Az Oszov.-i irasok pedig Istentol ihletettek.Remelem nem gondolsz olyat,hogy a hatalmas Isten,aki megteremtette a vilagmindenséget,ezt nem tehetné meg,ha éppen ugy akarja.Nyugi bele,hogy a Mindenhato gondoskodott arrol is,hogy amiket O kozolni kivant a teremtményeivel,azok cenzurazatlanul eljussanak hozzajuk.Es melyek lennének azok az isteni igazsagok,amiket kihagytak a Bibliabol…csak parat jelolj meg azokbol légyszi'…

 6. @Unknown"Es melyek lennének azok az isteni igazsagok,amiket kihagytak a Bibliabol…csak parat jelolj meg azokbol légyszi'…" – Hát úgy a másik 8 apostol evangéliuma, a reinkarnációra vonatkozó tanok, gnosztikus iratok stb…"Ha tudjuk,hogy a Satan=Lucifer…" – Csakhogy tudjuk, hogy Satan és Lucifer nem ugyanaz. Lucifer a Hajnalcsillag, a Vénusz bolygó."A mi dolgunk tehat az,hogy békésen es turelmesen kivarjuk a dolgok beteljesulését,ahogyan Urunk azt elore tudtunkra adta." – Nahát itt a probléma forrása. Megvárod míg megölnek mert azt hiszed majd Isten felszabadítja az emberiséget. Ábrándokat kergetsz. Az embernek magának kell felszabadítania magát. Nincs semmi kőbe vésve. Úgy látom a biblia is egy azok közül az üzenetek közül amik a neten is keringenek mostanás elég sűrűn: Ülj le nyugodtan a Tv elé, ne csinálj semmit majd jön a Jézuska meg a plejádiak és megmentenek. Kb ez az összes ilyen üzenet mondanivalója. Amíg te meg felülsz az ilyeneknek és nem teszel semmit, a háttérhatalom győzött és jókat röhög rajtad, hogy ívből beszoptad az ilyen üzeneteket. Gyakorlatilag az ő malmukra hajtod a vizet akarva-akaratlanul. Ezen gondolkodj el.@epsion"már ne haragudj, de mióta Jézus itt járt köztönk, azóta nincs béke a Földön és virágzik a gonosz, háborúk, éhínségek, éhen haldokló gyerekek, betegségek stb." – Erre Jézus maga adja meg a választ: "Ne gondoljátok, hogy azért jöttem, hogy békességet bocsássak e földre; nem azért jöttem, hogy békességet bocsássak, hanem hogy fegyvert.Mert azért jöttem, hogy meghasonlást támaszszak az ember és az õ atyja, a leány és az õ anyja, a meny és az õ napa közt;És hogy az embernek ellensége legyen az õ házanépe." (Máté 10:34-36 Károli biblia)

 7. "Akiket annyira majmolsz, azok gyilkolásszták végig a világot korokon át közvetlen vagy közvetett módon.!"Például ezért pártolom őket. Bár kétségtelen, hogy lehettek volna sokkal hatékonyabbak is.Az, hogy ezen a fórumon bogarászok, egy dolgot jelent: Zavart az, ahogy egyfolytában egymásnak bólogattatok és elmerültetek ebben a tétlenségi mátrixotokban. Kicsit fel akartam kavarni az állóvizet és ez szerintem valamennyire sikerült. Igaz, az eredeti cél amiért felbukkantam, nyomokban sem teljesült, de páran azért kimutatták a valódi énjüket és ezért már megérte.

 8. David Braun "de az egyetlen dolog, amit nem sikerult meg a Foldon megcafolni, az a Biblia." Már ne is haragudj, de ebben sincs igazad! A Bibliát átszerkesztették és kivettek belőle egy csomó információt így ebben a formában sok minden félreérthető benne. Olvass utána a gnosztikus iratokban és majd rájössz hogy mi minden hiányzik!

 9. En isteni igazsagokrol kérdeztem,nem pedig,a Kr.u.masodik szazadban megjeleno eretnek gnosztikus tanitasok hirdetoirol,akik az agyszuleményeiket éppen hogy belecsempészni akartak volna,az éppen alakulo ujszovetsegi iratok kanonjaba.Ezek a csoportok azt vallottak,hogy az ember bizonyos titkos tudason (gorogul:gnozis)keresztul udvozulhet.A keresztyen hit szerint az ember udvossége Jezus Krisztus megvalto muvén alapul.Igy,mivel a két tan teljesen szemben all egymassal,ezert a gnosztikus tanitasok eleve mar bele sem kerulhettek a Szentirasba.A gnosztikus szektavezérek maguk irtak a maguk evangéliumat(apokrifeket)amelyekben sajat kinyilatkoztatasaikat,ill.tanitasaikat adtak elo,hazug modon forrasként megnevezve Jezus nehany tanitvanyat.A gnoszticizmus ma is él a szabadkomuvesség mozgalmaban es tobb okkult eretnekségben.A hatterhatalom minden egyes tagja ez eszme éltetoje.Satan es Lucifer marpedig egy,es ugyanaz,csak a régi latin forditas a Satan (héberul)elnevezésre a”Lucifer”szot alkalmazta.A Lucifer elnevezes f♪nyhordozot jelent egyebkent,de miutan kivettetett a mennybol,mint Isten ellenfele->Satan lett.Jezus a Mate 10:34-36-ban eppen arrol tanit,hogy mindazok,akik az O kovetoivé lesznek uldoztetni es megoletni fognak a Jezust nem kovetok altal,vagyis ellenséggé lesznek a Jezus oldalara atallt emberek a sotétségben maradottak szamara,ami eppen ezaltal okoz béketlenséget a két tabor kozott.Jezus kovetése ugyanigy szembeforditja a csaladokban az oregeket a fiatalokkal,es a fiatalokat az oregekkel aszerint,hogy melyikuk hogyan viszonyul Krisztushoz es uzenetéhez.Az en eletem felol pedig ne aggodj,hogy megolnek-e vagy sem,ehelyett tolem fuggetlenul kezdj nyugodtan valami szervezkedésbe,hogy felszabadithasd az emberiséget beleértve magadat is.Kivanok jo munkat ehhez.

 10. Emberek,mintha egy vígjáték forgatókönyvet olvastam volna.Ha-ha..Bocsi de ezek a viták amiket itt levágtatok egymás között..komolyan végig nevettem az egészet:))Mert sajnos ezen mar csak nevetni lehet,hogy képesek vagytok:anyázni,kocsogolni stb..és a végén senki nem jut előbbre:)csak egymást bosszantjátok.Ez jó példa a háborúra.Na ezert vannak háborúk is,mert soha nem bírtak,bírnak megegyezni,dűlőre jutni egymással az emberek.Na jó,meg a kapzsiság,irigység…Egy alap vita meg normális,na de ez..aahh.Mindegy hogy ateista,vallásos,stb.Mindig van két oldal,az egyik álljon a bal,a másik a jobb oldalra és jó szerencsét!Ha nem tudjuk meggyőzni a másikat,attól meg nem kell háború,öldöklés.Csak menjen mindenki a maga oldalán és ne lepje át a bal vagy jobb határvonalat,ennyi.A végen-mert úgyis eljön-meglátjuk ki marad itt,ki nem.Nekem van hitem,ami nemegyszer be is bizonyosodott,és pozitív felfogásom van.Igen,hiszek egy magasabb intelligenciájú teremtőben,aki az emberiséget létrehozta,és amit mindegy hogy nevezünk.Így szerintem nem kellene egymást agyonverni,kiirtani csak mert neki,vagy neki más világnézete van.Élhetnénk egymás mellett békében is, ha erre ráébredne a legtöbb teremtmény.

 11. Neked annyit szeretnek,hogy a te intelligenciáddal kar hogy a ''sötét'' oldalon állsz.Pedig biztos vannak szeretteid,akiket te sem akarnád,hogy kiirtsanak.Talán egyszer megváltozik a világnézeted!Abban a részben igazat adok,hogy ne ítélkezzen senki a másik felett,ha meg nem ismeri személyesen.

 12. JeromosA buddhizmus nem hisz semmiben? a buddhizmus egy tág fogalom annyira nem az de annak is vannak alfjajai egyik a shinto ami többistenHITŰ az más h nem istenek hanem kamik… már elnézést mindenkitől de a keresztény vallás a világ legnagyobb népbutítása.. MINDEN ismétlem MINDEN vallásról bebizonyosodott h nem valódi csak az egész azért jött létre h az embereknek irányt mutasson ha lenne afféle isten akkor miért nem gátolja meg h a 'tisztalelkűek' szenvedjenek és itt nem a halálra vagy a munkára gondolok.. az egész biblia egy paradoxon hiszen ha istennek olyan nagy hatalma lenne akkor miért nem ölte meg az eredendő bűn után ádámot és évát és miért nem teremtette újra őket úgy h azok ne követnék el a bűnt… az egész keresztény vallás népbutítás és képmutatás mert bármennyire is a kapzsi papok indították el a 'mészárszéket' (keresztes háború) isten megakadájozhatta vna.. ennyi voltam

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s