Egy 12 éves kislány is tudja már az igazságot ?! "Kirabol és rabszolgává tesz a bankrendszer!"


Közgazdászok szünet nélkül azon agyalnak, hogyan lehetne megállítani a pénzügyi válságot. Erre jön egy 12 éves kanadai kislány és elmondja azt, amit mindenkinek már régen tudnia kellene.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/hu_HU/all.js#xfbml=1”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));


Elképesztő, hogy az embereknek még most sincs fogalmuk róla, honnan ered az “adósságalapú pénz” és mit kellene tenni! Mi a válság valódi oka… Hogyan hizlalják kormányok a FED-et és az Európai Központi Bankot állampolgárok eladósításával, egyre növekvő adókkal, hogy ezt a magánpénzrendszeren lévő kamatot ki tudják fizetni.
A pénzkibocsátás jogát vissza kell adni a nemzeteknek !
Egy 12 éves kanadai lány viszont sokak megdöbbenésére élőben tolta a tudatlanság “orcájába” mi a probléma és mit kellene tenni! Viharként söpört végig az interneten az igazság… Bárcsak többen értenék meg ezt….

“Becsapnak, kirabolnak minket és a bankrendszer segítségével rabszolgává teszik az embereket. Megállíthatnánk, hogy nemzetek a pénzt privát bankoktól kölcsönözzék kamatra, ahelyett, hogy saját bankjuktól kapnák kamatmentesen!”


 (“What I’ve discovered is that banks and the government have colluded to financially enslave the people of Canada,”
 “It has become painfully obvious even for me, a 12-year-old Canadian, that we are being defrauded and robbed by the banking system and a complicit government,…”
 …. should stop borrowing from private banks and start borrowing from the Bank of Canada with little to no interest.”

Forrás: RT.com

Reklámok

86 hozzászólás a következőhöz: “Egy 12 éves kislány is tudja már az igazságot ?! "Kirabol és rabszolgává tesz a bankrendszer!"

 1. „Van tucatnyi fenntartásom, de a vezérelvvel, egy új civilizációs alap létrehozásával és a népességcsökkentés, illetve fajnemesítés eszméjével mélyen egyetértek! Ha egy optimális társadalmat akarsz építeni, ki kell kukázni azt a tömeget, ami születetten aljas és alantas és hiába rendelkeznek a maguk szintjén a két, általad emlegetett tulajdonsággal, ez azért lássuk be, a teljességhez édeskevés. Sokkal humánusabbnak és elfogadhatóbbnak tartok egy olyan tervet, amiben egy globális kényszer sterilizációs programmal, két-három emberöltő alatt érhetnénk el a félmilliárdos célt”. Néhány évvel korábban kellett volna születned, de ez szerencsére nem történt meg! Ugyanis a hozzád hasonlók a nácizmus idejében is kiálltak és végeztek könyörtelen, és embertelen kísérleteket a munkatáborba behurcoltakkal. El sem merem képzelni azt, hogy Mengele mellett a te érdemi tevékenységed magát az Eugenikát alkalmazva és képviselve mekkora pusztítást és még nagyobb szenvedést, okoztatok volna a szabadkőműves páholy egyik bábfigurájának Adolf Hitler irányítása alatt! Azt viszont már el tudom képzelni, hogy a „sterilizálást” a lányodon már minden zokszó nélkül el tudnád végezni, ha az NWO mihamarabbi létrejötte, és érdekei, is ezt kívánnák! Szerencsére nem vagy vezéregyéniség hozzászólásaid alapján, de vagy egy rohadt nagy pszichopata, ki „véletlenül” ide tévedve folyamatosan osztja az észt, káoszt, gyűlöletet, széthúzást, erősítve a háttérhatalom szisztematikusan, tervszerűen végbemenő sátánista tervét… Ha ezt a mondatot magadra és a barátaidra érted, akkor: „ Ha egy optimális társadalmat akarsz építeni, ki kell kukázni azt a tömeget, ami születetten aljas és alantas és hiába rendelkeznek a maguk szintjén a két, általad emlegetett tulajdonsággal, ez azért lássuk be, a teljességhez édeskevés.” Igazad van! Egyetértek! De nélkületek!Eugenika pontos meghatározása: Fajegézségtan. A magasabb rendű embertípusra és ennek kitenyésztethetőségére vonatkozó áltudományos elmélet. Az 1930-40-es években meghatározó befolyással volt Németország tudományos és politikai életére.

 2. Igazad van, ha akkor születek és lehetőséget kapok, te sem születtél volna meg, mert a szüleid, nagyszüleid minden bizonnyal késői abortusz áldozatai lettek volna, pusztán szánakozó kegyelemből. Az ismereteid pedig rendkívül hiányosak. Az eugenika messze nem náci találmány, már a századforduló előtt jóval feszegették ezt a kérdést. Majd biztosan jól megírod, hogy miért ördögtől való a fajnemesítés eszménye, a káros és egyértelműen retardált génállomány kisöprése és ezzel egy teljesebb emberfaj kitenyésztése. És nagyon kérlek, ne gyere Hitlerrel, az a pali egy kis pöcs volt, egy szentimentális, a valódi feladatokat végrehajtani képtelen, buta senki. Sokkal ütőképesebb ember kellett volna a helyére.

 3. Sajnos – bár itt a többség örömtáncot fog járni, úgy hiszem – néhány napra el kell tűnnöm, fontos, későbbre várt események fognak következni hamarosan és nekem úgymond "képben kell lennem" ezeknél. Valamikor jövő hét után várható az újbóli felbukkanásom, kíváncsi leszek, közületek ki hogyan fogja megélni azt, ami közben megvalósul…

 4. Köszönöm, hogy megtisztelsz. Ezen túl én is igyekszem normál hangnemben szólni. Ami úgy általánosságban a kommentárjaidat illeti, többnyire észre veszem azt, amire gondolsz és amit a legtöbben nem persze van, amiben nem értünk egyet. de gondolom már azzal is tele van a hócipőd, hogy mindenki veled foglalkozik. Béka!

 5. Ha a Föld gömb különböző pontjairól indulunk Észak felé, akkor mindenki külön utakat fog bejárni, de mégis ugyanoda tart. Valaki már belátja ezt az egyszerű módot, valaki még az sem tudja merre van Észak – s épp ezért nem sok értelme van egymás torkának esni. Az Egység idővel elkerülhetetlen szerintem. Jó utat Illuminati!

 6. Szerintetek mi változik azzal, ha it bárki is a gyilkolásra uszít? Semmi. Az egyetlen jó dolog, hogy megmutatja mik azok a fájó pontok amiket el kell fogadnunk magunkban, amiket megfigyelhetünk és analizálhatunk, hogy majd később, ha érettek leszünk rá, el tudjunk hagyni természetesen és véglegesen. Nekünk is ugyanúgy bele kell néznünk a tükörbe amit a másik, esetleg nem szimpatikus figura tart nekünk. Annál inkább nézni kell, minél unszimpatikusabbnak látjuk. Szerintetek Isten válogat valamiben? Ugyanúgy szereti azt aki követi és azt aki nem követi.Egyébként meg arra az Isteni szeretetre ami "most" ömlik a világra, arra többé kevésbé mindenki reagál, vagy pozitívan, vagy negatívan. És ezt látjuk itt is. Most éppen olyannal találkoztunk aki negatívan reagál és kész. (legalábbis számomra látszólag negatívan, de ezt én halandó fejemmel nem állíthatom)De nem kell ezt magunkra venni és belefolyni érzelmileg. Nincs is értelme és nem is vezet sehova.

 7. Kedves Illuminati!Ahelyett, hogy 6,5 milliárd ember kiírtásától várnánk a kánaánt a földön, inkább a világűr felé kéne nyitni. Rengeteg helium-3 van a holdon, ami egy kifejezetten jó energiaforrás, de ott van az aszteroida-öv is ahol rengeteg fémet és nyersanyagot lehetne bányászni. Csak itt jönnek a képbe a piramis csúcsán lévő emberek, akiknek a kezében van a föld jelentős energia- és nyersanyagkészlete és nem érné meg nekik a világűr kiaknázása, mert ott szinte minden korlátlan mennyiségben rendelkezésre áll. A földön kívül vannak még bolygók elérhető közelségben, amiket kolonizálni lehetne. Lehet kicsit elrugaszkodott példa, de sokkal több lehetőség van benne, mint az emberiség létszámának drasztikus csökkentésében.Üdv,hunzol

 8. Egyetértek Mazsolával, akkor olyasfajta életstílusunk lenne mint a vándorsáskáknak…mindent lepusztítunk, és ha nincs már semmi, akkor továbbmegyünk más helyeket kiaknázni. Van itt a Földön rengeteg megújuló energia, legyen az fizikai, vagy akár szellemi. Szerintem inkább ezeket kellene megtanulnunk felelősen (ki)használni, nem pedig egy olyan módszert továbbvinni, ami eleve pusztulást és felélést sejtet.

 9. Ezzen azt hiszem már késő gondolkodni.Tíz év múlva négy embert küldene a Marsra a 'Mars One' nevű holland cég, hogy kolóniát alapítsanak a vörös bolygón. Az asztronauták soha többet nem térnének vissza a Földre.A cég most nyilvánosságra hozott tervei szerint 2023 tavaszán landolnának az első emberek a Marson, akiket kétévente újabb négy ember követne. Az asztronauták kiválogatásától kezdve, a kiképzésükön át, egészen a marsi mindennapjaikig egész életük a kamerák kereszttüzében zajlana, a világ szeme láttára. A kétévenként gyarapodó kolónia a tervek szerint fokozatosan válik önfenntartóvá. Eleinte csak oxigént és vizet fognak előállítani, de már az első négyes visz magával egy hordozható üvegházat, amiben növényeket termesztenek majd. Idővel pedig sor kerülhet majd egy második telep létrehozására is a vörös bolygón.

 10. Nem veszitek figyelembe a lehetőséget, hogy a NASA és a főnökei már régen kapcsolatba lehetnek fejlettebb "idegenekkel", olyanokkal is, akik talán már nem is három dimenziós lények – így tehát bőven lehet tapasztalat más élőhelyeken lévő életről. Mindenesetre rejtély, hogy a "homo sapiens" kétmillió év alatt eljutott a pattintott kőbaltáig, majd evolúciós szempontból eltörpülő, cirka 40.000 év alatt a baltától eljutott a Marsig. Hát nem furcsa ez a fejlődési ugrás? Ha a darwini evolúció lenne igaz, akkor kb. most tartanánk a csiszolt kőbaltánál… :))Ja és az sem biztos, hogy az emberiségnek az a sorsa, hogy bádogdobozokban fedezze fel a világűrt. Lehet, hogy a szellemi fejlődés célravezetőbb. A gondolatnál nincs gyorsabb jármű! 🙂

 11. Nem tudom pontosan mi jövőt szán nekünk a Teremtő Intelligencia, vagy Jó Isten vagy Központi Nap, vagy akárminek is nevezzük, de egy biztos az alapokat rendesen meg tanítják nekünk.!

 12. Kedves Bankár és illuminati. Mindannyian a lineáris és nem ciklikus időben gondolkodtok és beleestek a materialista evolúció csapdájába( Darwin ugyan leírta: Isten a fajokat ebben a sorrendben teremtette). Tehát olyan dolgot próbáltok erőltetni mely eleve működésléptelen. Mégpedig azt hogy az erősebb, az életképesebbnek több joga van. Ő fog tovább élni, őneki van joga a többi fölött rendelkezni, uram bocsánat a megtermelt javait is elveheti mivel okosabb, életképesebb. Tehát az neki jár alanyi jogon ha ő hagyja magát. És hiába a pénzügyi kifosztója gondolata hogy ő nélküle a kifosztottnak esélye sem lenne az emberi életminőséghez, noha ez azzal jár hogy az elnyomói a Föld anyagi és hatalmi potenciáljait a magukénak tartsák meg. A fő dolog amit már rég elfeledtünk az ember hármas természete: a szellemiség, a lelkiség és a testiség hármas tagozódása. Melyből következik hogy minden tettünknek következményei lesznek. Semmi sem múlik el nyomtalanul, a számla be lesz nyújtva. És ezt nem fenyegetésnek mondom, egyszerű tényként.A másik az hogy tudni kell Ő Te vagy. És Te Ő vagy . Tehát ha valakit kifosztasz , elpusztítasz akkor saját magaddal teszed( Azok az emberek akik megetették az árvákat nem értették Jézust amikor azt mondta hogy Őt etették meg) Tehát érteni kell a MINDEGY fogalmát. De mivel szerencsére az idő nem lineáris hanem ciklikus ezért elő lehet ásni a régi történelmünket mely több ( igen jól mondom) millió éve azon az elven alapul hogy akkor vagy sikeres ha a másikat magad fölé emeled és segíted hogy minél többre vigye ( no nem ész nélkül). És ennek a létformának a nyomait próbálják még a nyomait is eltüntetni. Hiszen kilóg a lóláb, kinek is az érdeke a mostani állapot? Lennénk e helyükben? És vagyunk e annyira ügyesek hogy megértessük velük az út amin járnak csak a kárukra válik, még ha azt hiszik hogy jót akarnak. Egyszerűen segítsük azokat akik a mostani káli-juga előtti korok élettapasztalatait próbálják feltárni. Mert még a szkíták is tudták hogy a későbbi korok emberei síkhülyék lesznek, a képírás olvasás szabályi szerinti érzékeit visszavonó ( értsd meditáló) aranyszarvasból kiolvasható hogy a meditációjuk gyümölcsének 20%-át tartják csak meg a többit az utódaik számára tartalékolták. És hogy milyen eredménnyel? Nemsokára meglátjuk…

 13. A megszülető Antikrisztus lány lesz és feltehetően az ezredforduló környékén látja meg a világot az amerikai kontinensen. Ez bekövetkezett. Jézus is 12 éves korában osztja az észt a templomban, ez a gyermek is a tévében. Csak úgy eszembe jutott. Nem tudok forrást sajnos, de ere határozottan emlékszem, hogy valahol olvastam ezt a jövendölést. Tudom, hogy forrás nélkül ez így gyíkfing.

 14. Ki volt az a "próféta" aki eme jövendölést kirakta a weboldalára? Ja, várj, biztos Nostradamus reinkarnációja xddMost elképzelek egy 13 éves lányt aki az aranytrónjáról osztja az észt…:DDDDÉn is olvastam ilyen hülyeségeket, hogy kb: az antikrisztus vörhenyes lesz, és egy hatalmas tetkó díszíti majd a jobb farpofáját…Meg hogy az antikrisztus. a 60-as években megszületett, sőt olyat is olvastam, hogy a pápa bácsi az antikrisztus :DD Kb ez is ilyen szintű "prófécia".Az Illuminatusoknak lehet róla fogalma, hogy ki az, ha létezik egyáltalán és nem csak valami bibliai agymenés.

 15. Amúgy kislányról meg az a véleményem, hogy mintha azért rakták volna be élő adásba, hogy hiteltelenítsék a bankrendszerekkel kapcsolatos konteókat. De most őszintén…Gondoljatok bele, felnőtt fejjel mit csinálnál ha egy 12 éves kislányt látnál a TV-ben aki szakértő módjára magyaráz a bankrendszerről? Megmosolyognád nem? Lehet, hogy ez a cél, de mint mondtam ez csak egy röpke ötlet.

 16. Igen, láttam a videot, de őszintén nem igazán tudom hová tenni. Állítólag hivatalos a video mivel a kínai NOW TV-n is leadták. Hogy a jövőről szól-e? Nem tudom, de még 5 nap és kiderül. Ha lesz is valami az EB-n szerintem júni 11-én lesz, legalább is én azt gondolom. (2012 június 11. az EB C csoport meccsek -> 2012 6. 11. -> 6/11 ->9/11 [egykis agymenés:D]). Ha nem az EB-n akkor lehet, hogy majd az olimpián. Reméljük inkább, hogy sehol.

 17. HÁ!..HÁ!..HÁ!..HÁ!..HÁ!..HÁ!..HÁ!..HÁ! 🙂 Skacok..nem fogjátok elhinni,…de nekem is el kell tűnnöm, nem mondhatom el hová, mert ha elmondanám….tudjátok? meg kellene, hogy………….

 18. Honnan tudod, hogy milyenek az ismereteim? Ki vagy hogy itt bökdösődsz mikor ott van a Facebook? Hogy képzeled mikor bármely hozzászóló válaszát megkritizálod? Tán te vagy az oldal szerkesztője?

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s