George W. Bush levágott feje a Trónok Harcában – Az HBO-nak bocsánatot kellett kérni

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/hu_HU/all.js#xfbml=1”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Na egy kis bulvár….. hogy ne legyünk mindig komolyak….

Úgy tűnik a Republikánusok néhány tagja nem nagyon rajong a Lannisterekért és a Trónok Harca sorozatért ezek után.
Az HBO-nak bocsánatot kellett kérnie, mivel a Csúcs-sorozat Game Of Thrones első évadában, főleg annak évadzáró epizódjában az egykori amerikai elnök, George W. Bush levágott fejét, illetve annak replikáját használták fel. 

Az ál-fej használatáról az alkotók, David Benioff és D.B. Weiss beszélnek és fedik fel a sorozat DVD kommentárjában. 


“Lehet, hogy az emberek nem veszik észre, de a legutolsó fej bal oldalon, az George Bush. A feje feltűnik néhány lefejezős jelenetben.”

A jelenetben az ifjú Joffrey Baratheon király, aki anyja Cersei Lannister befolyása alatt áll, mutat Sansa Starknak egy sor levágott fejet, köztük apja, Ned Stark fejét. De a folytatásban ott látszik az egykori elnök George Bush feje is…. 

Kénytelenek magyarázkodni:

“Ez nem választás vagy állásfoglalás. Egyszerűen szétnéztünk és ami fejet találtunk, felhasználtuk.”

A Republikánus Párt jó pár tagját felháborította az eset, melyet elfogadhatatlannak, tiszteletlennek és ízléstelennek tartanak, ezért kénytelen volt az HBO szerdán egy közleményt kiadni: 

“Világossá tettük ezt a sorozat producerei számára, akik azonnal bocsánatot kérnek ezért az óvatlan figyelmetlen hibáért.”
“Elnézést kérünk, hogy ez előfordult és minden DVD-ről el lesz távolítva a jelenet.”


Forrás: Infowars és AbcNews
Reklámok

5 hozzászólás a következőhöz: “George W. Bush levágott feje a Trónok Harcában – Az HBO-nak bocsánatot kellett kérni

  1. Mindenesetre azért ez már előrevetít ezt-azt… A II. évad forgatásán magyar kaszkadőrök is voltak kinn, legközelebb szólni kéne nekik, hogy vigyenek magukkal itthonról néhány fejet, szívesen adunk, van miből válogatni. :)Nekem sem tűnt fel Mr. dábljú, pedig imádom a sorozatot (a könyveket nem különben), és szerintem egyik nézőnek sem, míg nem mondták el a kommentárban. Milyen szánalmas már, amikor egy párt ezért követel elnézést.

  2. most kivételesen nem kerestem a hátterét, vagy a mondanivalót, csak egy jót röhögtem xDDDazért ez hatalmas. nem szoktam nézni ilyeneket még neten se, de most jó volt XDAm itt van bal oldalt ez a piros számláló. Nem tudja valaki, hogy lehet így beilleszteni egy blogspotos oldalba? előre is köszi 🙂

  3. hát erre csak annyit, hogy:ÁÁÁÁÁÁÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁHÁHÁHÁHÁH! ÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁ XDXDXDXDXDXDXDXDXD LOLOLOLOLOLde a marhái mi a fenének említették meg, hogy az Bush feje? a kutya sem vette volna észre XD na jó, ez megint egy szópoén volt Vérebre XDXDXD Istenem! ááháháháháháháháááá! XD

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s