30 genetikailag módosított gyerek született meg! Pandora szelencéjét kinyitották

“Elmebeteg emberek irányítják világunkat elmebeteg célokkal.
És az egészben az a legelmebetegebb, hogy aki erről beszél,
azt azonnal elmebeteggé nyilvánítják.”
(John Lennon)


A világ első genetikailag módosított gyermekei már megszülettek !!!  – derült ki tegnap este. 
Nem is 1, hanem 30, azaz harminc !!!  
A titok felfedése, miszerint 30 egészséges genetikailag módosított gyermek született meg egy kísérletsorozat eredményeként az Egyesült Államokban máris hatalmas etikai vitákat és felháborodást váltott ki!

Két babánál a vizsgálatok is igazolták, hogy génjei 3 szülőtől származnak ! A dolog most derült csak, ki, de a gyerekek közül 15 már az elmúlt 3 év során született meg annak a kísérleti programnak az eredményeként, mely New Jerseyben folyt ( the Institute for Reproductive Medicine and Science of St Barnabas in New Jersey.) Olyan nőknél születtek, akiknek teherbeeséssel kapcsolatos problémáik voltak. Egy női donortól származó extra gének lettek beültetve még a megtermékenyítés előtt, elősegítve azt. Két 1 éves gyermeken végzett genetikai “ujjlenyomat”-vizsgálat is megerősítette, hogy génállományuk 3 embertől :  2 nőtől és 1 férfitől származnak.
 
A tény, hogy a gyerekek megkapták az extra géneket és beépültek már a csírasejtbe azt jelenti, hogy képesek lesznek átadni saját utódaiknak. Az emberi csírasejt megváltoztatása – tulajdonképpen fajunk tulajdonságainak “megbütykölése” – valójában olyan dolog, amitől a világ tudósai tartózkodtak. MOSTANÁIG ! A genetikusok félelme ugyanis nem hiábavaló : egy nap majd ezt a módszert arra lehet használni, hogy új emberi fajt hoznak létre extra tulajdonságokkal, mint erő vagy intelligencia. És EZ A NAP MÁR ITT VAN !

A Human Reproduction című szakfolyóiratban tudósok, és vezetőjük a “termékenység” úttörőjének száító Professzor Jacques Cohen elmondja, hogy ez az első alkalom, hogy genetikailag módosított egészséges gyerek megszületett.

Viszont számos szakértő élesen bírálja az egész eljárást és fogalmazza meg, hogy
“Ez egy nagyon aggasztó lépés és rossz útra téved ezzel az emberiség !”
Forrás és még több itt 

Szerk. Megj:

Ilyenkor sajnos újra és újra összeesküvés-elméletek igazolódnak be, mely szerint transzhumanista (nagyon is okos, de inkább eszelős) őrültek és az Eugenika megszállottjai szünet nélkül dolgoznak egy olyan emberi faj létrehozásán, melynek csak főpróbája volt a náci Németország kísérletsorozata egy árja faj létrehozására.
Az Eugenika legnagyobb alakjai mozgatták a II. Világháború szálait és támogatták Hitlert a történelem egyik legnagyobb és egyben legembertelenebb kísérletsorozatában, ahol embereken tesztelte a globális irányító elit és “náci orvosok” őrült elképzeléseiket.

Mindannyian tudjuk, hogy ezen tudósok a háború után nem a Nemzetközi Bíróság és Nürnberg ítélete alá estek, hanem az Egyesült Államok egyszerűen átemelte őket a tengerentúlra és saját katonai programjainak, titkos kísérleteinek folytatására használta őket.
Pl. a hírhedt Montauk Project vagy a “Monarch” Programozható Személyiség kifejlesztésében is.

Nem is csodálkozom, hogy a Prometheus film is egyfajta szoktatás egy új megközelítéshez, ahol valamiféle Humanoid Istenek leszünk és olyan Emberi Fajt teremtünk, amilyet a tervezők majd elterveznek….

A JÖVŐ KÖZELEBB VAN, MINT GONDOLNÁNK ! 


Ez a jövő nem is gondoljuk, milyen hamar eljön. A halhatatlanság, Elme-feltöltés, új sejtek és testek létrehozása, virtuális valóságok és az elme összekapcsolása (Avatar), nano-részecskék a szervezeten belül nem egy sci-fi lapjairól származnak, hanem egy konferencia programjai.


Pandora szelencéje kinyílt, illetve nyitva van az már elég régen ! És John Lenonnak tényleg igaza volt! 
Reklámok

16 hozzászólás a következőhöz: “30 genetikailag módosított gyerek született meg! Pandora szelencéjét kinyitották

  1. Szörnyű. Szerintem a maximum az lenne, amikor szerveket készítenek beteg emberek részére. Na de az, hogy genetikailag módosítsák az embereket egyenlő a világvégével. KATASZTRÓFA.

  2. a marvel képregények is megmondták: a nem túl távoli jövőben új emberfaj jelenik meg: a Homo Superior.am meg nem csoda hogy John Lennont kinyírták. ha ilyen idézeteket lehet tőle származtatni

  3. Szó esett itt valahol az elme-feltöltésről is. Lehet hogy páran meglepődnek de én ezt tartom a legveszélyesebbnek.Azért születtünk a Földre, és kaptunk egy mondhatni véges emberi testet hogy tapasztalatot szerezzünk ezen a létsíkon, tanuljunk ebből a tapasztalatból, majd az anyagiakat – beleértve a testünket is – hátrahagyjuk, és a lélek tovább evezzen magasabb vizekre. Azzal hogy egy tudatot feltöltik egy számítógépbe, az sokkal tovább fog itt ragadni, amíg csak fut a keretprogram azon a gépen – ami elméletben végtelen hosszú idő is lehet. Így óriási számú tudatot fogva tarthatnak, és megreked a fejlődési folyamat ami már ki tudja mi óta tart! Miközben az illető, a "szellem a gépezetben " erről valószínűleg nem is tud, hanem jól elvan a virtuális valóságban. Hiszen ma is a többség nincsenek tisztában vele hogy az "én" az nem a testtel azonosítandó, hanem a lélekkel. Persze az hogy a természet jóváhagyása nélkül babrálnak az emberi genommal, teljességgel elítélendő, mert a természet jelenlegi megértésünknél sokkal intelligensebb, de én úgy látom ez egy lépcsőfok a fejlődési folyamat megállításában.(Ez most csak elgondolkodtatóképp eszembe jutott, mi van ha egy létszinttel feljebb is egy szimulációban vagyunk? Hasonlóan ahhoz, mint amikor a Mátrix 3-ban is utalgattak rá hogy a külső, apokaliptikus világ is egy "mátrix", csak egy szinttel feljebb való mint ahonnan Neot kiszabadították.)

  4. Hírek az Illuminátusok/háttérhatalom tagjainak és alárendeltjeiknek a közelgő letartóztatásáról. Drake(a "Pozitív Katonaság"/az USA katonaságának a változások mellett elkötelezett részének a szóvivője) állítása szerint az akció zöld jelzést kapott, hamarosan kezdődik az Esemény. http://2012felemelkedes.blog.hu/2012/06/29/drake_szerint_zold_jelzes_green_light_cobra_reszben_erositette_megBővebben a háttérhatalom eltávolításának menetéről/ az Eseményről:http://2012felemelkedes.blog.hu/2012/05/18/a_hatterhatalom_felszamolasa_eltavolitasa

  5. "Ez most csak elgondolkodtatóképp eszembe jutott, mi van ha egy létszinttel feljebb is egy szimulációban vagyunk? Hasonlóan ahhoz, mint amikor a Mátrix 3-ban is utalgattak rá hogy a külső, apokaliptikus világ is egy "mátrix", csak egy szinttel feljebb való mint ahonnan Neot kiszabadították"A 13. emelet című film pont erről szól. Egy tudós létrehoz egy virtuális valóságot, melybe bele is tud menni, ám a sok ki-be lépés során ráébred, hogy a saját valósága is egy ugyanilyen program. Eredetesen azthiszem hívhatjuk ezt álom az álomban-nak.

  6. Hirtelen annyi jut eszembe, hogy Aldous Huxley – Szép új világ.. aki nem olvasta, az tegye meg. Ja, és ennek a Huxleynak a nagyapja Darwin játszótársa volt..

  7. Egy kis ízelítő az elmekontrollról. Vajon miért is "zombik" az emberek? https://www.youtube.com/watch?v=fKX4OEWRVLE&feature=player_detailpage…általános közlemény .A magyar nemzetbiztonsági hivatal, Információs hivatal, és a katonai titkosszolgálatok hosszú évek óta nyugati nato tagországokból valószínűleg a cia-tól származó csúcstechnológiás katonai detektorokat és eszközöket, berendezéseket vetnek be a magyar állampolgárok ellen a ***(nem értettem)elektromos tevékenységek detektálására. Ezek az eszközök képesek nagy távolságról az ***(nem értettem)elektromos tevékenység ?gondlatmenet? detektálására. Akinek bármilyen információja van ezen berendezésekkel kapcsolatban kik ezek berendezések üzemeletetői felügyelői, ki adott engedélyt ezen berendezéseknek, lehallgatóberendezéseknek a használatára, és kik ennek a felelősei az kérjük név és hívójel nélkül nyomja meg a ptt gombot és nyilatkozzon…

  8. Nem is tudom…Talán, mintha a Föld a vesztébe igyekezne, és nem pici, apró léptekkel, hanem futva…Sok fantasztikus könyvet olvastam valaha,de a valóság, úgy tűnik messze le fogja körözni a fantazmagórákat…Sajna…

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s