A jelenleg zajló eseményekről ÓRIÁSI KIFEJEZEZŐEREJŰ ANIMÁCIÓT csináltak digitális művészek !

LEGYEN RÁ 7 PERCED !!!

Óriási… és bevallom engem lenyűgözött!……táncosok, zenészek, vizuális művészek alkották közösen ezt a 3D animációt, mely elmúlt évtizedünkre tekint vissza feltűnően nyílt szimbólumokkal és kritikával! Lenyűgöző ! 

I, pet goat II

A story about the fire at the heart of suffering. 


 Bringing together dancers, musicians, visual artists and 3d animators, the film takes a critical look at the events of the past decade that have shaped our world.
Main softwares used: Maya, Vray, FumeFX, RealFlow


TANUKI presents an original soundtrack for Heliofant’s animation film.

We’re very happy and proud to present you the short animation movie I, PET GOAT II. Thanks to Heliofant and Louis Lefebvre, we had this awesome opportunity to create this music perfectly intertwined with meaningful splendid images. One of our greatest adventures !

Reklámok

69 hozzászólás a következőhöz: “A jelenleg zajló eseményekről ÓRIÁSI KIFEJEZEZŐEREJŰ ANIMÁCIÓT csináltak digitális művészek !

 1. Nem haragszom KILL uminati,tekintve,hogy te magad sem tudod,hogy hanyadan is allsz a dolgokkal,es en nem szoktam az ilyenekre haragudni kulonosen,ha még be is latjak a hibaikat.Haragvas helyett inkabb felhivnam a figyelmedet arra a téves elkepzelesedre,amikor azt gondolod,hogy megfernek egymas mellett a buddhista tanok es az Istenben valo hit,tovabba ha azt gondolod,hogy az imaid meghallgatasra talalnak,ha azt sem tudod,hogy igazabol kihez is imadkozol.Mert ha te,a tobbféle kesze-kusza meglatasod kozepette olyat irsz,hogy: “de én tudom és érzem,hogy a megváltás kulcsa nem az,hogy te istenben hiszel és rendszeresen imádkozol…hanem stb.”,akkor te egy,a magad elkepzelesei szerinti Istenben hiszel,vagyis egy balvanyistenben,mert a valosagban Krisztust teljesen felre teszed,mivel a cselekedeteid altal akarsz udvozulni.A hitben nincs”hanem”,csak Krisztus van.Vagy Krisztus teljesen,vagy egyaltalan semmi.Mert nincsen senki masban udvosség,csak Kriszusban(ApCsel 4:12)Tehat a megigazulas egyetlen utja,a Krisztus elvégzett valtsagmuvében vetett hit,es nem pedig a karma hit,vagy a sajat magam jo cselekedeteibe vetett hit.A karma hit pedig nem mas,mint vak es merev sors(végzet)hit,ezert aki ebben(is)hisz,nem mondhatja magat Istenben hivonek,mivel e ketto teljesen ellent mond egymasnak.Ezt irtad: “úgy gondolom, hogy nem csak a "keresztények" tudhatják az igazat a jövőt illetően…nem "csak" hívő ember lehet tisztában a ránk váró eseményekkel…”En pedig azt mondom,hogy de igen,az igazat a jovot illetoen csakis a keresztyenek tudhatjak,mivel az arra vonatkozo profeciak csak egyetlen konyvben,a keresztyenek Bibliajaban van megirva.Udv.

 2. honnan jött, hogy én bárkit is meg akarok ölni?:DDDDén csak egy az oldalhoz tartozó kreatív nicket akartam ami egyben 2pac egyik albumának a címe…nem vagy tisztában, hogy én hogyan látom a világot, a hitrendszerekről elvonatkoztatva, szóval kérlek ne tolj már be ilyeneket, mert TE tényként közlöd, hogy én mennyire nem vagyok vagy vagyok benne ebben a témában…Unkown: köszönöm a leírtakat és igen jól látod…eddig senkiben és semmiben nem hittem csak magamban és a családomban, illetve én is egy teljesen materialista világnézetet valló ember voltam…ez már megváltozott, de hirtelen oly sok információhoz jutottam, olyan sok dolog változott körülöttem(és én magam is olyan gyorsan olyan nagy mértékben változott), hogy pontosan nem is tudtam/ tudom miben hittem/higyjek…de biztos vagyok benne, hogy idővel tisztulni fog a kép és én IS rálépek a helyes útra..az előző kommentjeid egyikében leírt weblapot én már régebb óta rendszeresen látogatom és olvasom az ott leírtakat…köszönöm szépen még egyszer…remélhetőleg találkozunk még 😉

 3. Ha igazan szeretnéd KILL uminati,hogy tisztuljon nalad a kép,akkor semmi mashoz,mint a tiszta Igéhez fordulj,mert tisztanlatast,vilagossagot csak is Krisztus tud adni,mivel o maga a vilag vilagossaga."En vagyok a vilag vilagossaga:aki engem kovet,nem jarhat a sotetsegben,hanem ové lesz az életnek vilagossaga"(Janos evang.8:12).Csak az az ember mondhatja el magarol,hogy szereti sajat magat es a csaladjat,aki felelosen viszonyul hozzajuk,vagyis felelosseget vallal a jelenuk es jovojuk irant,mert nem mindegy,hogy a menny,vagy a pokol lesz az osztalyrészuk.Es igyekezz ne huzd az idot,ne magadon spekulalj,hogy hogyan is allsz a dolgokkal eppen,hanem merulj el a Biblia olvasasba minel hamarabb,mert az ido mar nagyon rovidre van szabva."Es gyakoroljad ezekben a te fiaidat,(nyilvan a leanyaidat is)es szolj ezekrol,amikor a te hazadban ulsz,vagy mikor uton jarsz,es amikor lefekszel es amikor felkelsz"(5 Moz 6:7).De legeslegjobban a Janos evang.3:5-re figyelj most még,mert a Krisztusban valo ujjaszuletes nelkul senki nem mehet be Isten orszagaba.Es termeszetesen a teljes 3.reszt is olvasd el,hogy ertsd pontosan,hogy mirol is van szo. Mert mire itt kispekulalod,hogy hova is tegyed magad,akozben eljon Jezus es elviszi az ovéit innen,te pedig lemaradsz.En pedig szeretnem,ha te is kozottunk,Jezusé-i kozott lehetnél a csaladoddal egyut.A szavaidbol nagy remenyt latok feloled,vagyis azt,hogy elhivott maganak az Ur.Ezert csak igy tovabb,es a Biblia mellett jol teszed,hogy ha gyakran olvasgatod a "churchofgod.hu" weboldalt,mert az felér egy igehirdetéssel – ,mar ahol az igaz bibliai tanitasokat hirdetik,ui.manapsag mar nagyitoval kell keresni a bibliahu gyulekezeteket.Nagyon orulok,hogy megertettél,es en is remelem hogy a hit kerdesekben még fogunk beszelgetni egymassal,vagy lesznek kerdeseid esetleg privatban itt,a "Vilaghelyzete"-n commentezo megmondoe-hoz vagy Jeromoshoz vagy osztokéhez.Isten kegyelme legyen veled,Ria.(Ezt a nevemet azert irtam most ki,hogy kulonbseget tudj tenni,ui.van itt kozottunk egy masik "Unkown"néven commentezo is,holott en a "Ria"néven jelentkeztem be korabban…nem ertem hogyan lehet ez.Az az "Unknown" egesz biztosan en vagyok,aki hit dolgokban ir,igy tkp.konnyu a megkulonboztetés… mar,akinek).

 4. Ertem, en a nevedbol indultam ki. Az az erdekes h 2Pac epp Kubaban van…:D Miert nem megy masik orszagba is, miert kell ott "leragadnia" nem kell szo szerint ellhinni amit o mond, de gondolom o is vallasos szoveget nyom. "they don't care about us" ki az a "they" marmint szo szerint kik azok?!

 5. Semmi gond, en mar mondtam jobban utana kellene nezned a dolgoknak mielott a "felvilagosodast" akarod megolni(mert fogalmad sincs mit akarsz megoldni) 😀 Tudtad h Kuba az USA ellenseges orszag listajan van?! JFK katolikus volt, Kubai invaziot o cseszte el teljesen "veletlenul"…De a kerdes tovabbra is marad miert h 2pac miert nem utazik mas orszagokba? :DAki jezusert imatkozik mar mondtam Kubaba kell mennie…2pac is alive, wow gondolom fogalmad se volt rola…https://www.youtube.com/watch?v=shp5uwuw6yQhttps://www.youtube.com/watch?v=-x-emHPiM3M&feature=related

 6. Ha erdekel valakit analizis a videorol foleg szimbolumokrol angolul, ne csak negativan kezdjetek hozza ez "enligtment"rol szol, es semmi "satan" nincs igazabol es ne felejtsetek el a reptiliai(Jezus) agyunk miatt nem tudunk tovabb lepni h "felvilagosodjunk"=become gods:http://www.youtube.com/watch?v=FiMFuki3GzY&list=UUHcx1z4mVAsoJAzdSPJALqg&index=2&feature=plcphttp://www.youtube.com/watch?v=ByBYXFxNd0I&list=UUHcx1z4mVAsoJAzdSPJALqg&index=1&feature=plcp

 7. Nem szeretnék belegázolni senki hitébe, és vitatkozni sem. Csak nyitott elméknek ajánlom az alábbi soraimat.Ez a film egy fantasztikusan mély, több rétegű alkotás. Sajnálom, hogy a megértés nyomait a hozzászólások között csak halványan fedeztem fel. Egy kulcsot adnék a jobb megértéshez: Anubisz – az ókori egyiptomi hitvilágban az alvilág és a holtak oltalmazója – gondoláján utazó Jézus alak valójában nem Jézus személye, hanem az a Krisztus Tudat, mely mélyen alszik az emberekben a sötétség korában, és amely a végén majd a Világban, az eszmélő emberekben felébred. (Krisztus Tudat dióhéjban = EGYségtudat, Szeressétek egymást, miként én szerettelek titeket) Érteni kellene a szimbolikát, mielőtt nekiesünk mindenféle sátánista dolgot összehordani erre a filmre. A gondolán tehát nem Jézus utazik, hanem az emberek lelkében mélyen alvó Krisztus Tudat! Jézus földi életében nem azt akarta elérni, hogy egyházak dogmákat faragjanak belőle, és élettelen tanításokat, halott templomokat emeljünk az Élőnek, hanem hogy minden ember felemelkedhessen abba a tudati magasságba, ahol ő és a Teremtő létezik. Itt, a Földön, nem valami hamis, jutalom mennyországban. Hogy az emberi tudatban felszabadulhasson végre a Teremtő ragyogása. Hogy megvalósulhasson bennünk a SZERETET törvénye.Minden ennek az elfojtására telepedett rá a halak világkorszakában. A Bibliába is sok helyen belenyúltak ezért, hogy eltorzítsák a tanítását, és felhasználható lehessen az emberek ellen. (lásd ősi kultúrák megerőszakolása az "igaz hittel", messiás kultusz, mely valójában a kiválasztott nép öröksége stb.) A világi és egyházi hatalmak egyaránt a sötétség szolgálatába álltak. Tudom, durva ezt elolvasni vallásos világnézettel, és a legtöbben azért képtelenek értelmezni ezt a filmet. De Jézus nem egyenlő egyetlen vallással sem, sőt még azzal a sok értelmezéssel sem, amit 2000 év alatt összehordtak róla, javarészt azért, hogy a hatalom mágiáját éltethessék általa. Pedig Jézus nem erről tanított, persze erről hallgatnak a vallások, az egyházak, a modern "írástudók", mert ha beszélnének róla, akkor a saját hatalmi, közvetítői szerepük feleslegessé válna.Aki még nem tapasztalta meg azt, hogy a Teremtő bennünk van, mi Őbenne, és mi IS Istenek vagyunk, annak úgyis hiába beszélek erről. Majd úgyis eljön mindenki számára előbb vagy utóbb az EGY-ÉNi megtapasztalás, megélés ideje. De legalább arra kérem, hogy vallási fanatizmus helyett, köpködés helyett, olvassa el a Bibliából az ide vágó részt: "Jézus folytatta: "Hát nincs megírva törvényetekben: Én mondtam: istenek vagytok? Ha már azokat is isteneknek mondta, akikhez az Isten szólt, és az Írás nem veszítheti érvényét, akkor hogy vádolhatjátok káromlással azt, akit az Atya megszentelt és a világba küldött, azért mert azt mondtam: Isten Fia vagyok?" (Jn. 10, 34) Nem véletlenül hagyta benne a Gondviselés ezt az útmutatót a Bibliában. Kicsi az esélye annak is, hogy ez hamisítva lett volna bele, mert pont a mindenkori hierarchia alól húzza ki ez a rész a szőnyeget."Istenek vagytok". Igen, csak istennek lenni, istenné válni nem egy zsarnokoskodó, uralomra törő istenkép alapján kell. Istennek lenni annyit tesz, mint felelősséget vállalni végre minden gondolatunkért, tettünkért és cselekedetünkért. A Teremtő szabad akaratot adott nekünk. Ezért fordulhat elő az, hogy a szív és a tudás hiányában ezt az erőt rossz céllal is felhasználhatjuk. A Teremtő által kapott erő két pólusa, MINŐSÉGE: az iSTeNi és SáTáNi. Rajtunk múlik, hogy melyik pólusát működtetjük. Persze felelősséget vállalni nagyon kellemetlen, mert ha hülyeséget csinálunk, nem mutogathatunk többet a jó öreg SáTáNra 🙂 Ez van, fel kell nőnünk végre. Társteremtőnek lenni nagy feladat, nagy felelősséggel.A film röviden tehát arról szól, hogy a halak világkorszaka után eljön a vízöntő korszaka (már benne vagyunk) amelyben újra felragyog majd az emberekben a Teremtő Isteni Tudat. Ezen gondolkozzatok el útravalóként. Kinek füle van, hallja meg, kinek szeme van lássa meg :)Szeretettel: végtelenEGY

 8. Oriasi mazlid van neked itt fent(a valasztott nick-edet szandekosan nem irom le),hogy ezt a boduletes marhasagot amit itt fent eloadtal szora sem erdemesitik a Bibliat,es a British muzeumban orzott eredeti kezirat masolatokat jol ismero keresztyenek,es igy elkerulheted,hogy bolondnak lassanak masok,miutan minden egyes szavadat siman megcafolni tudnank.Legalabb is reszemrol biztosan.

 9. Na vegre valahara valaki nem csak a bibliat hozza fel allandoan, en is ezt mondom h "istenek" leszunk. Jo leiras nekem tetszett. Rengeteg benne a szimbolum hasznalat, mar nezek olyan videot is aki 4 oraig elemzi gnosztikus szempontbol.:D As above so below egybeolvad(peace) mind meets matter.

 10. Minden szóval egyet tudok érteni… végtelen EGYség, amint fenn, úgy lenn, a legvégén minden és mindenki egy pontban fog kilyukadni, és meg fog szűnni a "rossz-jó"-féle duális felfogás. A pont ott van: felelősségvállalás. Felvállalni hogy mi teremtjük, tudatosan vagy tudatlanul, a saját valóságunkat.

 11. yep yep, csak mi meeg most nem tudjuk "kontrolalni" de majd az iden kiderul, a leheto legjobb idobe szulettem 😀 Egy erdekes dolog a video vegen "jezus" mogott a templom(vallas szimboluma) szetesik.

 12. nem azert, hanem minden ossze van "kotve" aka globalistak, csak a normal ember meeg nem tudja ezt erzekelni, csak akik magasabb szinten vannak=illuminati. A vallasok, tarsadalmi helyzet es a gazdasag azert fog kinyirodni amikor mindenki rajon (be part of the ALL, universe) erre es tudja a sajat ill. mindenki valosagat tudja valtoztatni.

 13. Olvasva a kommenteket…tényleg az utolsó időkben, az antikrisztusi kor küszöbén élünk…. MICSODA ÖSSZEMOSÁS….a legtöbb embert itt úgy elmossa a new age mint a huzat…nagyon sajnálom….és tényleg istenként fogják imádni a dögöt (antikrisztust), a vizöntő fenegyerekét, a fényhozót….talán Krisztus megkönyörül rajtatok…és az a legrosszabb hogy itt nagyon jó kommenteket lehet olvasni , pl. megmondoe,….de a hamis ébredőket nem lehet meggyőzni, mert "keresnek maguknak tanítókat és viszket a fülük…az igazság miatt….", befogják a fülüket, mint Jézus idejében a farizeusok….

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s