"Mígnem Anglia zöld földjén… JERUZSÁLEM fölépül itt ! " Minden világos ZION-ról ?

EZT ÉNEKELTE AZ ANGOL KIRÁLYI ESKÜVŐN MINDENKI ! Van még kérdés ???


S volt-e Isten szent báránya itt e bájos angol réteken ?
Felragyogott-e istenarc a felhős dombjaink fölött ?
És állt-e Jeruzsálem itt ? E sötét sátán malmok közt ?

Szellemharcom meg nem törik,
Kard kezemben nem alhatik,
Mígnem Anglia zöld földjén…
JERUZSÁLEM fölépül itt !

Világos most már mindenki számára hol van,
illetve hol lesz ZION ?

1.rész 
3. Rész
Reklámok

122 hozzászólás a következőhöz: “"Mígnem Anglia zöld földjén… JERUZSÁLEM fölépül itt ! " Minden világos ZION-ról ?

 1. Olivin, that's Korrekt ! László András egyik könyvében ezt írja: "A Kali-Yuga végén egyre fokozottabb az elvarázsoltság és az elvarázsoltságnak való kiszolgáltatottság, egyre fokozottabb az »Avidyā«, a metafizikai tudatlanság, vakság és kábaság. Itt és ekkor távolodik el az ember leginkább önmagától. Itt és ekkor távolodom el leginkább önmagamtól, csaknem eljutva a végső határhoz, ahol fennforog annak a veszélye, hogy az ember kihulljék az emberi lét- és tudatállapotok köréből, hogy végképp elmerüljön az animális és phantomális formák körében."

 2. Direkt dióhéjban irtam csak le a cselekményt, de rengeteg apró jelet (pl. napóleoni kéztartás: beavatott irányitó) vehetett észre a figyelmes közönség. A lényeg: a legutolsó rész. Valaki mondja meg, ki az a fehér ruhás alak és a gyerek, akit megdicsőit.

 3. Köszönöm Olivin, így már teljesen világos a dolog. Egy hatalmas katyvasznak tűnt ez a ceremónia és bizony számomra is érthetetlen, hogy ez a sok szerencsétlen, mosolyogva adta elő a "produkciót". Azt éreztem, hogy ez egy óriási provokáció, kisebb részleteket -mint például a nagy peace utáni szintén emberekből formálódott pentagramma- természetesen észrevettem.Bizonyára az ámulattól (szörnyülködéstől) egy idő múlva elveszítettem a fonalat.Érdeklődve várom a folytatást.

 4. Hadd tisztázzunk valamit: Amit 58-ban G. Holtom a Béke jelének tervezett meg, az valójában az ember értelmetlen halálának jele. Igazából egy kereszt, melynek letörték a karjait. Sátánista beavatásokon használják, azt fejezi ki, h Krisztust minden értelemben elutasitja a használója. A hitleri 3. birodalomban rendszeresen használták.A halálrúna körbe zárva pedig totális halált, vagyis minden ember halálát jelképezi.The peace symbol (also called the "broken cross," "crow's foot," "witch's foot," "Nero Cross," "sign of the 'broken Jew,'" and the "symbol of the 'anti-Christ''') is actually a cross with the arms broken. It also signifies the "gesture of despair," and the "death of man."It is an ancient and powerful symbol of Antichrist. During the dark ages it was used in Druid Witchcraft and by Satanists of all sorts during the initiation of a new member to their order. They would draw the magic circle and give the initiate a cross. The initiate would then lift the cross and turn it upside down. He would then renounce Christianity in all three dimensions (sic) of time (past, present and future) and break the horizontal pieces downward forming the design of the 'Raven's Foot.' This ugly symbol is nothing short of blasphemy against the Holy Ghost. For one to wear or display this symbol is to announce either knowingly or unknowingly that you have rejected Christ. Remember, symbolism is a picture language, and a picture is worth a thousand words.''With the Third Reich steeped in the occult, Hitler's 3rd Panzer Division used this same symbol from 1941 to 1945. The symbol in Germany is called a todesrune or death rune. It often appeared on death notices. It is also found on some of the tombstones of the notorious SS soldiers. For Bertrand Russell, a supporter of communism, the symbol meant not only communism but also peace without God. Anton LaVey, founder of the Church of Satan, used the downward-pointing fork as the background for his altar. The Book of Signs, written by Rudolph Koch, indicates that the downward-pointing fork means “the death of man,” and, with the circle around it meaning “total,” the entire symbol means “the total death of all people.”

 5. Na ezt sem nem tudtam, de még éppen időben jutott el hozzám az infó. Eddig csak ezért irritált ez a formátum, mert az idióta hippik viselték előszeretettel, no meg napjainkban a "libsi" fiatalok körében a che guevara-rés pólók és a raszta haj mellett gyakran feltűnnek ezek a (most már tudom) szimbólumok.Honnan van ez a leírás?Azt nem értem, hogy miért nem állították egyik csúcsára a Pentagrammát? Az úgy ütősebb lett volna.

 6. A szabadkőműves körző – derékszögű vonalzó közepén található egy "G" jel ami több dolgot is jelöl, de ami elgondolkodtató hogy G=GEA (görögül FÖLD; G-enezis) a 7. betű és 7. a bolygónk, de a NAPRENDSZEREN KÍVÜLRŐL!A Plútót 1930-ban fedezték fel… (vagy évezredekkel korábban a Plútó egy hold volt (-> Neptunusz) a körülötte keringő 4 másikkal együtt (Charon, stb), viszont ekkor a mai kisbolygó övezetben még ott keringett a Phaeton (Féton)…)HONNAN származnak a szabadkőművesek pontos csillagászati információi?A körző és vonalzó gondolhatjuk hogy nem hobbiból 60 és 90 fokos (->169…), mert így egy KERINGÉSI CIKLUS is el lett rejtve benne (6 elforgatva 180 (=18.R=hórusz szem, orosz nyelv 33. -utolsó, omega- já-én, R-abbit-playboy-XXX; 9=I=Eye…) fokkal -> 9…): 60×60 = 3600 évHat-van-as számrendszer – Idő: (-> II. Erzsébet gyémánt jubileum; gyémánt=Szén=C->3. -> III -> a háromszög és a szem; 111 -> 111. (666) nap a WTC merényletnél ami még az évből hátra volt…; Szén=6-6-6 elektron-proton-neutron… gyémánt jubileum = 60. évforduló…; Elizabetha II Regina -> EIIR -> E=A…-> RIIA titkos társaság -> Royal Institute of International Affairs (London – UK…) 1 óra = 60×60 azaz 3600 másodperc (1=I=9.=Eye=Szem-Szám…)1 nap = 12+12 = 24 óra… (12.21… 24=X=Omega=DNS…6*6*6*6 -> 12960 éves ciklus: Oroszlán-LION Világkorszak 6 Világhóanpja, s vele szemben a LION <-> ZION, az "Új Jeruzsálem", a Víz-öntő (amikor majd átöntik a (mű)Hold belsejéből a vízkészletet, amint azt legutóbb is tették a Vízözönnél, mert a tengerek el fognak párologni az atomfegyverek felrobbanása miatti hőség következtében…)3600 év – NIBIRU (Marduk, X-bolygó) … ezügyben már nem igazán látok tisztán, mert rengeteg ellentmondásos információ kering, viszont azt lehet tudni hogy ~100.000 fényévre egy "búra" (Terembura, Oort-felhő http://hu.wikipedia.org/wiki/Oort-felh%C5%91) veszi körül a Naprendszert, s ennek a rétegnek az átlukadását ÉG-SZAKADÁSNAK nevezi a népnyelv és elég erős fénnyel jár ami bejön kintről……Ennek fényében elgondolkodtató az időzítés:James Bond 23 – ÉGSZAKADÁS 007 – SKYFALL bemutató: 2012.11.9. (23=END=W -> Wen-lock, WhEN LOCK – "amikor lezárul"… 7-Szaturnusz-Kronosz-idő… …UGYANEZ a "9.11/11.9" van Wenlock-Mandeville, London, a Georgiai határkövek, a Dollár szimbólumába, a londoni Szent Pál katedrálisba, a washingtoni obeliszkbe a Fehér Ház előtt, a New Yorki szabadságszoborba, … mértékegységekbe, a periódusos rendszerbe, a foci, golf stb pályaméreteibe / szabályrendszerébe rejtve… )http://www.skyfall-movie.com/site/http://1.bp.blogspot.com/-_UK-dPChXR8/TrOpKrAzknI/AAAAAAAAARE/bNX_owmf7G0/s1600/2011-11-03-skyfall.jpg

 7. A haláljel kapcsán ráakadtam egy érdekes tanulmányra: Vizöntő Összeesküvéshttp://www.gotquestions.org/peace-sign.htmlA társadalomszervezők már a 30-as években készültek az új világrendre,de ehhez előbb ki kellett nevelni egy új nemzedéket, a hippi-generációt, h erőszak nélkül legyünk agymosottak. A Beatles tudatmódositó szerekről énekel a Hey Jude c. dalban, a Strawberry fields-ben, a Yellow Submarine-ban is. Mazsolázok belőle, hátha valakit érdekel. :o)Végül 1991-ben megalakul a Római Klub:The crisis of environmentalism has been developed as a means to bring about a one-world government: "Through a skillful wedding of socialism, New Age Pantheism and a manufactured climate of despair over a 'dying planet', these powerful individuals (David Rockefeller and Edmund de Rothschild) are creating a climate of fear which will see mankind not only accept, but demand, a one-world government to deliver us from environmental apocalypse. This one-world government will, of course, be the capstone of their planned New World Order. "In searching for a new enemy to unite us, we came up with the idea that pollution, the threat of global warming, water shortages, famine and the like would fit the bill," declared members of the Club of Rome in a sweeping 1991 report on global governance. "All these dangers are caused by human intervention . . . The real enemy, then, is humanity itself."In the Summer of 1991 Tal Brooke quoted Brock Chisholm, director of the UN World Health Organization in SCP Journal: "To achieve world government, it is necessary to remove from the minds of men their indivvidualism, loyalty to family traditions, national patriotism, and religious dogmas." On May 8, 1992, Gorbachev told the Chicago CFR that: " The New World Order means a new kind of civilization."

 8. Megint a számok felől közelítve a kérdést (mert leginkább a racionális, bal agyféltekés elmének szánom ezeket amiket beírok ide) elgondolkodtató az ILLUMINATI (=120 -> 20/12…) leginkább közismert évszáma az 1776.1776 = 2 x 888888 = a görög Jézus, "IESOUS" név gemátriai értéke, melyet görögül "X"-nek rövidítenek (X=Krisztus-ChRiST-KöRoSzT-kereszt)1776=21… kétszer (!) van az egydollároson (21-21 ~ "double U"-W – Wenlock…), latinul és római számmal…Szóval Jézus, a megváltó, az új világ eljövetele erősen képben volt 1776-ban. A felrobbantott ikertornyok helyén is helyén is egy 1776 láb magas torony készül: ONE WTC – Mit gondolunk puszta véletlen a méret választás? Létezik ilyen az építészetben?http://www.wtc.comélőben: http://www.earthcam.com/usa/newyork/worldtradecenter/

 9. 2012 Olympic Medal Illuminati Occult Symbolism – Az olimpiai medál rejtett illuminátus szimbolizmusahttp://www.youtube.com/watch?v=dt49c1XJHJoHogy lehet hogy EGYBEVÁG azzal amit a RICK CLAY is levezetett az olimpia helyszínválasztása kapcsán?(a lap tetején az első videó, vagy: http://www.youtube.com/watch?v=8jWAaZoEErg )* * *Észrevettük? Megváltozott a Magyar Televízió arculata olimpiai időzítéssel.Új arculattal jelentkezik a közmédiahttp://videotar.mtv.hu/Videok/2012/07/24/13/Uj_arculattal_jelentkezik_a_kozmedia.aspxAz M1 logója egy vonallal ("I") áthúzott "O" lett. … A tervezők elmondása alapján a 4 őselemet szimbolizálják a logókhttp://mtva.hu/hu/sajtoszoba-main/sajtokozlemenyek/vallalati-sajtokozlemenyek/1332-uj-arculattal-jelentkezik-a-koezmedia-pentektolhttp://mtva.hu/hu/arculat/http://www.mr1-kossuth.hu/Lehet hogy túlkombinálom, de azért leírom mi jár ezügyben a fejemben.Az új arculat rendkívül "áthallásos" mert már több jel-képben láttam korábban, bár végtelenül egyszerű alapformákról van szó. M1 -> "M","I", "O" (ZION? – kár hogy ide nem lehet képeket betenni…)http://kepfeltoltes.hu/120704/img_szusz_5-1-elem-rendszer_1_www.kepfeltoltes.hu_.jpghttp://kepfeltoltes.hu/120704/img_szusz_5-1-elem-rendszer_2_www.kepfeltoltes.hu_.jpghttp://kepfeltoltes.hu/120704/img_2012_2-tower_illuminati_www.kepfeltoltes.hu_.jpg(Nem is említve ezeket az analógiákat: M1 -> MI -> római 1001 (=bináris 9=Eye…), vagy megfordítva 999/666, MI5 a brit titkosszolgálat neve (CIA=101, IOI, LOL, ez lesz a Bartók rádió új logója)…, IM – IlluMinati…, I'M, tIMe…)Londoni metró – TUBE:http://www.google.hu/images?q=tube+logo+londonDOLLÁR és EURO:http://kepfeltoltes.hu/120125/img_euro_2012-12-21_2012_911_119_212_nwo_illuminati_www.kepfeltoltes.hu_.jpg(az Euro tükrözött jele lett az M2 új logója)Az "I" + "O" párosból (1+0, vagy binárisan 2->II->11…) áll össze a gyakran előkerülő alapszimbólum a 10=X (24.=6*6*6*6 -> 12960 év…; Krisztus…)=TeN (dollár "IS"=10, IS-TeN, SáTáN…10-10=XX. Az ítélet, Végítélet…) =TíZ=TűZ (-> gyök Tíz, a Tűz=Tachion időforrás jellegzetes számértékű kúpszöge, az "egyiptomi PI": 3.16…)… illetve az IO páros egymáson (M1 logó) magának a TEJÚTnak (MILKY WAY=119) az oldalnézeti képe + a Spirál Galaxisunk (az új MTI logó, felülnézet) közepén helyet foglaló Fekete Lyuk (Nyilas-Sgr. A csillag) eseményhorizontja, amely felé tart a naprendszer és óramű pontossággal eléri nov-emberben (WTC két torony: 2(00)1.9.11 <—> (20)12.11.6-9., 169…)Persze kíváncsi lennék a grafikus kollégát / csapatot mi vezérelte, vagy hogy egyáltalán ki, melyik cég tervezte ezeket, mert nem a Carnation úgylátom. (Elég egyébként a csapatban 1 ötlet ember akinek ihletként le-jött ez, nem feltétlenül kell tisztában lenniük a jelentésekkel…)

 10. Azt már el is feledtem, hogy az M1 új logója, maga a GÖRÖG FÍ, azaz Isteni arány, az arany-arány jele. Ez alapján épül fel a Természet, az atomok-kristályok világa, az emberi DNS és felépítés… A FÍ a 21. a görögben (12.21… fentebb írtam hogy a 1776=21=2×888=2 x IESOUS-Jézus és az Illuminati szó is; 1221 -> ABBA; 1221 a UPC telefonszáma, amelynek egy Lótuszvirág lett nem olyan rég a logója -> 7. fejtető-csakra…), oroszban a FÍ a 22. -> 11:11 -> 2012.12.21. 11:11 GMT napforduló. Ez a dátum valahogy mindig előjön és nem csak a majáknál.Szóval itt valami felsőbb vezéreltség, összehangolás figyelhető meg.FÍ = arany-arány – arany metszés (1+gyök5 / 2), Fibonacci sor = 1.6180 -> 169… (arany-Au-Or=196g/mol, 11/6. sor, 24 karát=X=0.169 uncia=4.8 gram=99.9%, olvadáspont: 1948 Fahrenheit -> 1948: Londoni olimpia, Izrael -> ZION…)http://www.google.hu/images?q=görög+ábécéhttp://hu.wikipedia.org/wiki/Aranymetsz%C3%A9shttp://www.google.hu/images?q=upc+logohttp://hu.wikipedia.org/wiki/Izraelhttp://hu.wikipedia.org/wiki/Olimpiai_j%C3%A1t%C3%A9kok

 11. onemoredrinklacikam2012. július 29. 3:06Én nem a magyaron néztem, hanem az Eurosporton, ott is magyar kommenttel. Ezt csak azért írom, mert nem tudom, Gundel-Takácsék miket fűztek hozzá az M1-en és mit mutatott ott a tévé. Viszont amit én láttam, abból kihagyott még egy fontos részt ez az összefoglaló írás. Az olimpiai láng végső helyére kerülése azért nem volt egyszerű, és szimbólumoktól mentes sem. Idén nem nagy nevű sportolók, hanem fiatal, még ismeretlen tehetségek (új emberek) gyújtották meg a staféta-fáklyáról a nagy lángot. Előtte szokás szerint körbefutják vele a stadiont, ezt most úgy tették, hogy piramis alakba voltak rendeződve, és a láng mindig a piramis hegyén futónál volt. Aztán amikor meggyújtották a sok kis amforában a lángokat, és az összeállt egy naggyá, a kamera alulról mutatta a lángot a sok amforatartó-rúd meg sugárszerűen szétterült a képernyőn. Ezt a képet hosszan mutatták, olyan volt, mint egy hatalmas izzó szem, egy lángoló pupillával a közepén. Már-már hipnotikus volt, éjjel 2-kor, nagyon álmosan meredni rá.Névtelen2012. július 29. 3:45Ez tényleg igaz, én is felfigyeltem rá, nagy lángoló szem alakult ki sok kis láng egyesüléséből. Ennyi szimbolumot egy helyen nem gyakran lehet látni, valószínű hogy szoktatás céljából IS történt mindez így. Amúgy senkinek nem tűnt fel hogy másnapra a yutubról az olimpiáról készült videók nagyrészét az olimpiai szövetség eltávolította?Szabolcs2012. július 29. 3:43Igen én is ezt láttam egy külföldi összefoglalón és földbe gyökeredzett a lábam. A kamera felül- és oldalnézetből mutatta és egy tökéletes szemet formált ki. Még arra is ügyeltek, hogy a lángokat körbeálló embertömeg "második gyűrűsora" ovális alakú legyen. Azt hiszem ez a ceremónia legvégén lehetett (mikor Paul McCarteny fellépett). Ez a lényeges momentum kimaradt az amúgy nagyon jó beszámolóból, pedig náluk ez tette fel a pontot az i-re.

 12. http://worldtruth.tv/illuminati-occult-symbolism-in-the-2012-london-olympics-opening-ceremony/By far the darkest part of the “ceremony” was the NationalHealthService scene, involving what appeared to be a mock child sacrifice to a giant hooded entity. This clearly had echoes of the cremation of care ritual at Bohemian Grove, in which an effigy of a child is sacrificed to Molech – a giant 40ft stone owl. The other children in the hospital beds were then pursued by smaller dark entities. Creepy and disturbing. The “ceremony” culminated with the Olympic cauldron rising into the air and transforming into a giant flaming eye – very much like the eye of Sauron in the Lord of the Rings Films.The 2012 opening ceremony was an occult ritual thinly disguised as a major sporting event. When the 23 ton bell was struck, the ruling bloodlines officially declared the beginning of their esoteric New World Order.A nyitóceremónia az Új Birodalom (Kié is ez a Királyság?) hivatalos megnyitója volt.

 13. Ha erdekel az Freedomtower reszletei:Freedom Tower ("One World" Trade Center) set to be finished Dec 21, 2012. Some incredible facts with this architecture tells much.• "Freedom Tower is the colloquial name for the One World Trade Center building which is currently under construction and scheduled to be completed around about Dec 21, 2012."• 33 Architects designed it.The building of this structure, since its public inception, has had me conspiratorial from the jump. Everything about this structure, the timeline, the architecture…everything… reeks of illuminati/masons.• The point marked Freedom Tower in the image from google earth has the following coordinates which you can easily verify:• Latitude 40.713°• Longitude -74.013°• Decimal longitudes west of the prime meridian are negative and those east of it are positive. Adding the latitude and longitude values we get:• 40.713°-74.013°=-33.300°I suggest you pull out your calculator and verify this.• Freedom Tower will be the tallest building in the United States at 1776 feet including its mast. July 4th, 1776 was of course the date the Declaration of Independence was signed. Also, May 1, 1776, in Ingolstadt (Upper Bavaria) as the Order of the Illuminati, with an initial membership of five, by Jesuit-taught Adam Weishaupt, who was the first lay professor of canon law at the University of Ingolstadt.[3] The movement was made up of freethinkers as an offshoot of the Enlightenment, and seems to have been modeled on the Freemasons.• The pyramidion on top of the Transamerica Pyramid lights up on July 4th. July 4th is also Aphelion, the day the Earth is farthest from the Sun.• Dr. Mark Gray pointed out that the upper part of the building’s form is known to mathematicians as a square anti-prism. The square anti-prism is also known as the anticube. That’s interesting because the full form of the building is an anticube sitting on an cube, as above so below, as if reflected in a symbolic mirror. If prisms split light into a diversity of colors then the antiprism symbolically sucks up all colors of light. Back to the light bearer, or E Pluribus Unum (out of many, one) if you will.• The building is to be complete by Dec 21, 2012 but will not be occupied until early 2013. For masonic ritual, it must be built by this date.Also as a side note: September 11, 1776 — A peace conference is held on Staten Island with British Admiral, Lord Richard Howe, meeting American representatives including John Adams and Benjamin Franklin. The conference fails as Howe demands the colonists revoke the Declaration of Independence.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s