NOS NEM POLITIZÁLUNK

NOS BEISMEREM HIBA VOLT KITENNI EZT A VIDEÓT, mert óhatatlanul elvisz a politizálás felé, amitől távolodni igyekszünk,így elnézést kérek, ha nem talált célba a mondanivaló !

SZÓVAL POLITIKA és PÁRTOK OFFLINEAz ő idejük lejárt………….. 

Ilyen téma nem lesz többet errefelé…..

Reklámok

72 hozzászólás a következőhöz: “NOS NEM POLITIZÁLUNK

 1. Ez nem népi bölcsesség, ez tapasztalat. Ez energiát vesz el amit éppen csinálsz tudod. Látszik,hogy fogalmad sincsen mik mentek a háttérben akkor és most. Az ilyenek mint te nem fogják fel,hogy ha valaki odaszarik valahova azt el is kell valakinek pucolni. Egészségügyet rendezték és rendezik folyamatosan, nekem ennyi is elég,hogy látom. Legtöbb már most valóra vált, de te ezek szerint már kiöregedtél, menj a pantidhoz, úgyis felmentették 😀

 2. Már csak a megfogalmazásokból látszik, hogy egyesek mennyire szűk látókörűek.. Ez az Orbánra való fröcsögés egy olyan ár, ami olyan embereket is magával ránt, akik egyébként kitűnő értelemmel vannak megáldva. Csak gratulálni tudok.. Már várom, hányan fognak ezért fikázni, csak hogy nem érdekel.. Nem alacsonyodom le bizonyos szintekig. Természetesen tisztában vagyok vele, hogy egyelőre zsidóbérencek valamelyest, de ez jelenleg elkerülhetetlen! KI tudna itt rendet tenni. TI?? Akik elutasítjátok a saját intelligenciátok is? Akkor mehetnénk a kőkorszakba, vagy ténylegesen a zsidók martalékává válnánk. A Fidesz jelenleg az egyetlen megoldás és a legbiztonságosabb pont. és PONT. Ja és SBG Buddha, TEDD KI A VIDEÓT! Én biztosan nem vettem volna le. Nem érzed fontosnak, hogy tisztuljanak az agyak?

 3. az pl egészségügyi rendezés kategória, hogy a nagybátyám agyi-infarktus után visszaterelték a munkaerőpiacra éhendögleni? mert akkor nekem is elég ennyi, pedig lenne még. ha a pantim alatt pajtimat értesz, és még ráadásul a ferire gondolsz akit felmentettek, el kell, hogy keserítselek nem táplálok érzelmeket egyetlen politikai szerveződés vagy vezér iránt. Távolról, a száraz tények alapján vonom le a megfelelő következtetéseket. az odaszarik-takarít hasonlatod még igaz is lehetne egyébként, ha csak a fizikai, kézzel fogható, dolgokat, a gazdaságot stb. vesszük figyelembe. de sajnos az csak a "húzdmeg-ereszdmeg" játék. ha számításba vesszük a szellemi, erkölcsi "odaszarást" akkor nemhogy eltakarítja, hanem arcunkkal törli fel. ezért úgy látom a nemzet felemelkesése szempontjából rosszabb helyzetben vagyunk mint valaha.

 4. De nagyon fontosnak érzem, hogy tisztuljanak az agyak… Sőt EZ LENNE A LEGFONTOSABB ! Bár az is igaz, hogy pont a tudatlanság miatt minden politikai megnyilvánulás a leginkább megosztóvá válik, még akkor is ha igazságot tartalmaz. Ezért tényleg jobb hanyagolni a politikát. Ennek ellenére igazad van, mert jelenleg nincs Magyarországon ennél jobb kormányozni képes erő ! Ez elég nyilvánvaló. Ahhoz, hogy más legyen, a teljes rendszert kell megváltoztatni! Ez pedig nem fog menni tudás és tiszta szívű emberek nélkül. Akiknek a szíve viszont gyűlölettel van tele, ők erre egyáltalán nem alkalmasak. Addig kell dolgoznunk, amíg ez a tiszta erő meg nem jelenik !

 5. Munkára még nem köteleztek senkit.Szóval legyen demokrácia ahol az 51% megmondja a maradék 49nek hogy mit csináljon?Mi azóta vagyunk felemelkedőben testileg lelkileg anyagilag mióta eltakarodtak. Nemtudom te hol élsz. Javaslom inkább együtt figyeljük csillagközi barátainkat 4-én, hátha hoznak adócsökkentést.

 6. Sajnálom, h a politika olyan szinten tudja megosztani minket, h nem látjuk a fától az erdőt – vagyis h egypártrendszer van, ugyanazon érme két oldalát nézzük. A változás csak a szívünkből fakadhat, ha ez végre megtörténik, akkor Magyarországnak végre MAGYAR SZÍVŰ elnöke lesz. Szeretnék ebben hinni..

 7. szánalom a sok megtévesztett agyhalott demagóg libsi komcsi….annyi agyuk sincsen hogy felfogják az idő üzenetét:ma nincs jobb vagy baloldal ma egyszerűen LOKALISTÁK és GLOBALISTÁK vannak!!!!!jobb esetben mint pl Csehek, Szlovákok, Lengyelek minden pártban többségben vannak a LOKALISTÁK, de nálunk ugyan úgy mint a komcsikból is a legalja jutott….(nagyon gyengéknek: szdsz, lmp, mszp dk, stb csak GLOBALISTÁK 100%ban)hogy képzelheti bárki is hogy ahol milliárdosok és bankárok a veztők azok bal oldaliak lehetnek?!?!?!kár volt a videóért mert tényleg aki gondolkodik az megérthette. Akik birka módjára gyűlölködve követik a blibsi GLOBALISTA iránymutatást azok irtóznak az igazságtól!Azt is meg kell érteni, hogy Orbánék elmentek arra a határra amig ésszerű volt LOKALISTÁNAK lenni, de (főleg az itthoni hazaáruló, GLOBALISTÁK miatt) már sarokba lett szorítva!Egy volt keleteus ország sem fordul maga ellen (kivéve MO.) ha szavazni kell a nemzet érdekében mindegy milyen színezetű a politikai oldal EGYKÉNT szavaznak a nemzet javára….ezen kedves GLOBAILSTA hazaáruló blisbiknek érdemes lenne elgondolkozniuk!!! Persze ez csak hiú ábránd marad valszeg, tisztelet a kivételnek!

 8. akkor pedig barátom olvad el hogy milyen törvényeket hoztal az USA-ban az elmult 1-2 év alatt!!!A TÖKÉLETES DIKTATÚRA JOGI ALAPJAIT!!!!erre utalt Demján azzal, hogy ha tarthatatlan lesz a helyzet világszinten beköszönt a totális diktatúra….és még annyi önrendelkezése sem lesz az ilyen kis országok vezetőinek mint ami minimális jelenleg van!Próbáljatok már NAGYBAN gondolkodni és ha valaki nyilatkozik valamit azt ne szűkítsétek le csak a "spejzra" (gyk: MO), hanem nézzetek ki a ház körülre is mik történnek!

 9. még egy ember aki SEMMIT nem értett meg az elmúlt 3 évből….alap, hogy nem kell hitel nekünk, de ránk KÉNYSZERÍTIK!Amíg lehet elodázzuk, de a GLOBALISTÁK célja a tökéletes eladósítás és ezáltal a teljes kifoszták.Mit nem lehet ezen megérteni?Ha nem vesszük fel azt a hitelt (remélhetőleg minnél késöbb jól elhúzva a tárgyalásokat) bedöntik pikk pakk a forint!!!! Karácsonyra lehetne az euró 500 Ft!!!GONDOLKODNI IS!!!!!! OLVASNI IS!!!!! TESSÉKhttp://www.eljmaskent.extra.hu/lugano.html

 10. SBG BuddhaEzzel egy dolgot értél csak el!A GLOBALISTÁK érdekei szerint levettél egy olyan véleményt ami az igazságot (értsd: a GLOBALISTÁK szemét csípte) mondta ki. Még ha politikus is az illető!!!azaz megkezted saját magat C E N Z Ú R Á Z Á S Á Ta globalista elit érdekeinek megfelelően!!!!! Ez a céljuk, sikeresen haladnak….

 11. Az egész úgy kamu az elejétől a végéig, ahogy van…… Az is olyan érdekes, hogy mennyire el is érik vele, hogy tereljék, tereljék és tereljék a figyelmet és növeljék a csodaváró passzivitást ! Ez az Augusztus 4 már az elején bukásra volt ítélve a konkrét dátum miatt… Figyeljétek meg, milyen esemény lesz majd a következő, ami megint várakoztat és altat…. Pont ahogy na majd szeptemberben a Keshe….Na majd novemberben már más új űrhajókNa decemberben meg már itt van 21-e és itt van 2013…Közben mindenki aludt, posztolt és jót vitatkozott a semmiről….

 12. Szerintem ez is a világ helyzete.Mindig a külföldön történő események…….A hazai "látképet" is jó figyelemmel követni – szerintem.Lehet, hogy ez a video lement a TV-ben, de minkor nézek TV-t?Itt legalább felhozták, megnéztem, külömben nem érdekelt volna, akár melyik paprika jancsit nevezik itt miniszter elnöknek.Szavak. Ez jutott erról a videoról eszembe. Nem több.Ezért ezt az Öncenzúrát inkább öngólnak hívnám.Bátorság volt inditani ezt az oldalt, sok olyan témával, amelyek inkább voltak itt, ottkacsának tűnő cikkel. Most kikerült egy ilyen is, ez is bátorságra vall, vagy nézzünk körül itthon is. Ha sok tíz, száz mellet van egy ilyen is…. miért ne.Ha Batman comics lenne az oldal, akkor biztos nem lenne Miki egér egyszer se.De nem az az oldal címe. Ha nem az, hogy a világ helyzete.Na, akkor nem bele fér egy ilyen is. Pláne, ha az ország most második embere, kötetlenül löki a rizsát. Állítólag fontos dolgokról. Ez is a világ helyzete, úgy mint az UFO.De ez az Öncenzúra………legközelebb nem tetszik valami, megírom, és te leveszed?Ha jön a közeg, szól, Te leveszed? Vagy…..?! Kiállunk a szabad véleményért vagy sem?

 13. Ma néztem,hogy leadta fox az olimpiai "ufót". Ha a háttérhatalomé a média és nem akarja,hogy tudjunk róluk(igaz most kiadtak párezer oldalt róluk) akkor nem jelent volna meg. Nekem a plejádi üzenetek a furcsák nagyon, mondanivalójuk van, alapja is de mégis hatalmas túlzás. De ezt nem lehet a végtelenségig csinálni, remélem ez olyan mint mikor leváltják az igazgatót egy intézetben és az utolsó pár hónapban még próbálja menteni a menthetőt. Igen az ingyenenergia 😀 szerintem csak tudják hogy mégnagyobb válság lesz.

 14. ..csak egy megjegyzés:ha "nem politizálunk", akkor nem is tudjuk objektíven szemlélni és elemezni a valóságot!Mivel, ha kihagyunk valamit a gépezetből, sose fogjuk megérteni annak teljes és valós működését!Azonkívül, ha 2nem politizálunk" ne emlegessük Obamát, Putyint s a hasonlo POLITIKUSOKAT sem!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s