Megjöttek a Marsról a képek ! A 26. NASA kép viszont meg fog erősíteni és döbbenteni !

A Curiosity elkezdte a Földre küldeni a Marsról a képeket. Óriási jelentősége lenne, persze ha a NASA valódi és nem ilyen használhatatlan vackokat osztana meg velünk. A valóságot persze titkolják, de nem is ez a lényeg, hanem a 26. kép a 41-ből ! 

Azóta tolták már arrébb a képet (jelenleg a 32.), hiszen újabb és újabb gagyi képeket tesz fel a NASA még mindig fekete-fehérben (!) több milliárd dollárért …. vagy kis felbontású színhamisítással ellátva …..


“Curiosity Image Gallery”….. Itt lapozzatok a képek között! 

Mindent elmond….amiről már tudunk…. Természetesen mi mással lehet szemléltetni a nagyítást…. A piramis csúcsa sikerre viszi vállalkozását !
Ez nem siker ránk emberiségre nézve, hanem hamarosan szemmel látható és saját bőrünkön érezhető valóság lesz ! 
Mivel más forrásokból megerősítést kaptam és ennek a jelnek a feltűnését is én kapcsolom ahhoz (mert arról nem beszélhetek még) . Értsétek meg a jelet !!! Meg sok minden mást… Nem véletlen, hogy ők maguk “csempészték” ezt be oda ! 

Amit ígértem, hétfőn magyar idő szerint 15:00-kor fogom ide ..ebbe a cikkbe ! kitenni a koordinátákkal és tanáccsal együtt, hogyan lehet védekezni a sugárzása ellen, illetve arról, hogyan kell elképzelni a működését a H**RP-nak! Ha nem okoz túl nagy galibát, akkor marad, de ha mégis, akkor leveszem….  🙂 
******************************************************************************************************

Mivel írtam, hogy minden másodperccel fogy az idő. 
Itt lesznek azok a pontok a Földön, ahonnan irányítják az elsősorban elme-befolyásolásra használt, de időjárás és földrengés előidézésére is alkalmas magas frekvenciás sugárzást ! 


Így az ígért koordinátákat mentsétek el !!!  
Nem tudom mikor lesz rá szükség és azt sem, hogyan lehet ezek ellen a besugárzó állomások ellen tenni, de ha már kezünkben van papírra írva vagy nyomtatva a hely…, lehet használható lesz olyankor, amikor már nincs kommunikáció…. 

Viszont, ami tudást a működéséről és az ellene lehetséges védekezésről megkaptam 
HOLNAP külön cikkben felteszem…. mindent szó szerint. Két idézőjel között megkapjátok… 

Reklámok

89 hozzászólás a következőhöz: “Megjöttek a Marsról a képek ! A 26. NASA kép viszont meg fog erősíteni és döbbenteni !

 1. Azért ne legyél olyan biztos benne, hogy sikerrel járnak, ha külső ráhatástól mentesen, szabadon garázdálkodhatnának, már télen/tavasszal kitört volna a III. világháború, nem tör ki a LIBOR-botrány, nem mondanak le a pénzügyi szektorban dolgozók rekordszámban megérezve a közelgő vihart, és az általad felvázolt Olimpiai támadás(ok) is végbement(ek) volna már,stb.. Nem láttad milyen fancsali pofával ült a vén denevér(QE) a megnyitón? Érzi és tudja, hogy közeleg a vége..Hogy őszinte legyek,egyetértek abban, hogy tájékoztatni kell mindenkit arról mire készülnek, de nem értem tulajdonképpen, miért csak a negatív híreket közlöd le?Hogy másokat ne említsek, pedig vannak jónéhányan, David Wilcock frissítései mióta nem lettek hitelesek, december végén/január elején még miben volt más a helyzet? Ha jól emlékszem az általad tartott szavazáson a 90% arra voksolt, hogy érdeklik a Wilcock-tól,Fulford-tól érkező hírek.Rendkívül fontos tényező az NWO végső bukásában, hogy a tudatosság szintje az emberiségnek emelkedik, napról-napra egyre többen és többen ébrednek fel és mint tudjuk a titkos összeesküvések lebonyolításához titokzatosság,homály szükséges.Igazából a helyzet sokkal jobb véleményem szerint, mint itt a legtöbben gondolnák és amíg valóban igaz, hogy akkor tudunk egy adott helyzetben felelősen cselekedni, ha minél jobban ismerjük a részleteket, jelen esetben minél mélyebbre jutunk a nyúl üregében, véleményem szerint kár az ébredező tömegeket kizárólag negatív hírekkel és ilyen "A piramis csúcsa sikerre viszi vállalkozását ! Ez nem siker ránk emberiségre nézve, hanem hamarosan szemmel látható és saját bőrünkön érezhető valóság lesz. " érthetetlen,értelmezhetetlen, az oldal alapszellemsiégétől nagyon távol álló kijelentésekkel kondicionálni.Pont az ilyen kijelentések,gondolatok által előidézett félelem az, ami a "hajtóolaja" ennek a rendkívül szimpatikus brigádnak, akik sakkban, karanténban tartják egyelőre a FÖldünket.Azért kár ébresztgetni, hogy egy duplacsavarral félelembe taszítsd az egyre növekvő olvasótábort, akik többsége, lévén magyar nyelven nem nagyon van alternatívája tájékozódásra és angolul nem tud, hitelt ad szavaidnak.A tudás, hatalom felelősség, ne élj vissza vele!Üdv

 2. Az 1:21-es kommentet miért törölted kedves Buddha? Tudom, mi volt benne, és érdekesnek tűnik, de érdekel, hogy azért törölted-e, mert kamu? Vagy mert más oldalt reklámozott? De akkor a többi linket miért nem törlöd? Várom a válaszod.

 3. Teljesen értelek ! Igazad is van az Ébredésről szóló dologgal kapcsolatban. Folyamatokról vagy eseményekről írok, amik történnek és láthatóan a szemünk előtt vannak. Célom, hogy észhez térjenek az emberek, mert a dolgok mennek előre (ezt meg tudom) és olyan akadály nélkül, mint kés a vajon… Ez nem azt jelenti, hogy David Wilcock tudásának ne adnék hitelt már. Csak egyszerűen minden az ellenkező előjelét mutatja annak, mint amik a letartóztatások ,a Keshe, GF (és még 101) dolog kapcsán be lettek harangozva. Ha tud valaki olyan pozitív eseményt, ami tényleg megtörtént, az írjon… ingyen energia vagy a gazdasági rendszer teljes feje tetejére állításáról jó értelemben… Hinni szeretnék benne, már többször írtam, de azzal én is csak altatom az embereket. Főleg azokat, akik esetleg rábukkannak egy összefüggésre, amiről eddig fogalmuk sem volt..Tisztában vagyok vele, hogy a spirituális oldala is iszonyúan fontos az Awakeningnek, de meditálhatunk és emelkedhetünk belső magasságokba, ha közben ugyanazt fogják ezek megtenni velünk, mint 100 évvel ezelőtt és mivel olyan információim is vannak, amiket nem írhatok ki direkte, ezért próbálok sokszor igen hatalmas kürtöt megfújni, hogy Hééé, nem látjátok mi felé tartunk már megint ?? És az emberek pont ugyanúgy viselkednek, mint akkor….Semmi nem változik… Most iszonyúan durván haladunk előre…. Nem hiába írom, mondom… Persze nem látja még sokszor az sem, aki utánanéz sok mindennek…De jó néhányan már igen…. És ebből én nem engedhetem meg magamnak, hogy hit kérdés legyen vagy felhők felett lebegés, hogy majd átkerülök új dimenzióba azon a napon, amit kiírt valaki FB-on vagy leszáll a GF…. Nincs idő várni, TANULNI KELL, a TUDÁST BŐVÍTENI…. Semmi más nincs az emberek kezében, csak ez ! Azt sem tudják kivel állnak szemben, hiszen azt sem tudják az emberek Ők maguk kik, akkor honnan tudnák kik Irányítják a bolygót ??? Évezredek óta teszik és sikerrel ! Emberi aggyal próbálunk túljárni az eszükön úgy, hogy középkori szinten vagyunk társadalmilag és szellemileg. A rezgésszintünket a SZERETETTEL emelni kell és a bolygó rezgészintjét is, de ez kevés ! Iszonyú a lemaradás ! Én ebben szeretnék segíteni,… annak, aki elfogadja és hozzáteszi, ami kell önmagából, hogy utánanéz és megcsinálja a "házi feladatot"…

 4. Te csak írd nyugodtam amiről úgy gondolod. hogy fontos. Mindenki kiválogatja amiben hisz. Kell látni a negatívumokat ahhoz hogy a felemelkedésre készüljünk. Máskülönben mindenki folytatná ugyanúgy az életét, ahogy eddig. De vége már azoknak az időknek amikor munka után este leültünk együtt tévézni. Ma már kevés erre az idő és előre kell nézni, látni mi is van a színfalak mögött. Mivel etetnek minket. Vajon a többieket milyen információval tudjuk felébreszteni ???….

 5. Ha valaki most nézi, akkor már nem a 26. kép a 41-ből, hanem a 29. a 44-ből.Persze nem nehéz észrevenni a nem oda illő képet. Ezek most poénból tették fel? Fura. Ezzel üzentek valakiknek? Vagy ez egy jel a beavatottaknak, hogy ezt a képet kell letölteni más oldalról, amit átkonvertálva látszik számukra a lényeg?

 6. A kép középpontjában a "mindent látó szem" felett olvasható a következő sor: "annuit coeptis" ami annyit tesz, hogy a "vállalkozásunk ezennel sikeres". A profán magyarázat erre persze lehet az, hogy a Curiosity küldetése sikeres, de ehhez talán túl sok a szimbólum a képen. Alul az is tisztán olvasható, hogy "novus ordo seclorum" aminek a jelentése: "új világrend". Ezen felül szerintem a szem van inkább középen, és nem a felső szöveg.

 7. mivel itt törölték a cikket (megint cenzúra)itt megtalálhatóAz USA-ban Obama ellen szervezkedő 380 főt bombázott le a hadsereg – Orosz jelentés a titokzatos robbanásokrahttp://global-mystery.blogspot.hu/

 8. Olyan végidők hangulata van mindennek szinte, ha megnézzük ezt a dolláros képet a "Mars" képei között, szóval ez olyan: már minden mindegy, megmutatjuk, felfedjük magunkat…Szerintem már érzik, nem sokáig lehet hazudni, hülyíteni a felébredt embereket, a többinek meg mindegy, csak a ma + pici tömör világuk van… 🙂

 9. SBG Buddha! "Azt sem tudják kivel állnak szemben, hiszen azt sem tudják az emberek Ők maguk kik, akkor honnan tudnák kik Irányítják a bolygót ???" Erről szívesen olvasnék egy cikket. Most már annyi kavarás van, annyi mindent olvastam már, nem tudom igazán milyen irányban van az igazság. "Emberi aggyal próbálunk túljárni az eszükön úgy, hogy középkori szinten vagyunk társadalmilag és szellemileg." Ja vagy még ott se!:( Én azt látom az embereken bele vannak fáradva a "most"-ba.Nincs lelki erejük, félnek a holnaptól, haláltól, szellemileg nagyon le van az emberek zöme nyomva. Már nem is tudom mi segít, kevés ébredt ember van, azok közül is sokan nem értékelik a szellemvilágot, lélek témát… Nincs összefogás.Jó hogy segítesz az embereken, csak az a baj hogy most is a "londoni olimpiás kapcsolatfelvételes" hírrel is elfordították az embereket még a szép álmoktól, segítőktől, reménytől is… Csak az erős hitűek-lelkűek hisznek, akarják a változást, felemelkedést. Olyan érzésem van itt világméretű börtön kezd kialakulni. Csak egy világméretű krízis keltené fel talán az embereket, akkor fordulnának ismét egymás felé, de amilyen fegyverek vannak ki marad élve?Netán a H…. antennák okozzák ezt az alvást???

 10. Ha valaki 15:00-kor itt lesz akkor mentse már a dolgokat amiket SBG ki fog rakni, mert én nem fogok tudni itt lenni abban az időbpontban. Arra az eshetőségre gondolva, hogy gáz lesz és el fognak tűnni az infók.Köszi

 11. jelenleg a 32. képen találjátok a buddha által jelzett és kitett képet…egyre több képet tesznek fel, így egyre hátrébb és hátrébb fog szorulni..(a félreértés és a 26. képen nem is az van kommentek megelőzése végett!!)

 12. Nekem van egy olyan elképzelésem, amit nem határozottan állítok persze, de elképzelhető, hogy ez a szimbolika "tuning", ami folyik egyre durvábban pont azért történik, mert szorul a hurok és szükségük van a figyelmünk negatív szimbólumokra való irányítására, monumentálisabb és globálisan nyilvános eseményeknél különösképp és egyre indiszkrétebben teszik ezeket. Itt persze gondolok arra is, hogy a kollektív tudatok akarják így manipulálni, hogy növeljék esélyeiket. Viszont Buddha, ha te tudsz olyat, amit mi nem és "rosszul hangzik", akkor gondolkodj, mi lehet a megoldás és próbálj rávezetni minket! 🙂

 13. Pontosan úgy van, ahogy mondod. A legtöbben beijedtek egy szimbólumtól. Még harcol, még küzd, még meg akarja mutatni, hogy ki is az ÚR ezen a Földbolygón. Csak tegye nyugodtan. Ami viszont érdekes, hogy múlt héten, szinte minden nap megjelentek a médiában az UFO-észlelések. Az egyik csatornán (nem nézek TV-t, de itthon vannak akik igen, és épp észrevettem, ami ment)a hírekben még külön riportot is készítettek egy emberrel, aki készítette az UFO-ról a felvételeket (most meg nem mondom hol). Az olimpián megjelent UFO-ról már az itthoni TV-k is beszélnek: http://ittvannak.hu/index.php?option=com_content&view=frontpage&Itemid=1 (Itthon is téma az olimpia…).Biztos én is azért látok minden nap Fényhajókat (galaktikus testvéreink űrhajóit), és az ismerőseim is, mert a Sötét erők fognak győzni, ők pedig búcsúzásképpen megmutatják magukat nekünk.Nagyon is érzik, hogy a játékuknak hamarosan vége lesz. Hülyíteni csak azt lehet, aki hagyja is magát. Pont ez a lényeg az egészben, hogy az emberiséget rettegésben kell tartani, amíg csak lehet. Aki pedig az ellenkezőjét meri állítani, az csak őrült lehet. A SZERETET a legnagyobb erőnk, amellyel a sötétséget le tudjuk győzni, mert ennek NEM tudnak ellenállni. Aki azt mondja, hogy ez nem elég, az talán nem ismeri eléggé ennek a pozitív energiának a hatását. Én nap mint nap tapasztalom, és ha nem szeretetben élnék, nem lennék ebben a pozitív és harmonikus élethelyzetben, melyben vagyok.Szóval, Kedves Braveheart testvérem, ha nem tudod kinek és minek higgy, keress egy nyugodt helyet, aztán próbáld lecsendesíteni az elmédet, lazulj el, hagyd, hogy a megérzéseid irányítsanak, gondolj arra, hogy az univerzumból egy fényoszlop érintkezik a testeddel, melyen keresztül a Kozmikus Szeretet áramlik beléd, maradj így pár percig. Utána minden jobb lesz. Tudom, mert kezdetben én is ezt csináltam, és egyre jobbá vált a helyzetem, és nem rémültem meg semmilyen negatív hírtől sem, nem volt rám (és a mai napig sincs) semmilyen hatással. Mára már ott tartok, ha az elmém akarna diktálni, azonnal megérzem, hogy a rossz irányba akar terelni. Az agyunk csak a döntéshozatal szerve, hogy eldöntsd valamiben egyetértesz vagy nem, akarod vagy nem stb. Az élet titka, hogy valójában MI vagyunk a titok, és ha erre rájövünk, akkor nincs többé semmilyen titok 🙂 Üdv, Atlantis753

 14. Atlantis753 üdv.! Köszi a helpinget! 🙂 Nem félek én semmilyen hírtől csak néha felzaklat. Nagyon várom a változást, nem szeretem a bambáskodást, mint amilyen helyzet van most is. "Mára már ott tartok, ha az elmém akarna diktálni, azonnal megérzem, hogy a rossz irányba akar terelni." => Nekem is van ilyen! Most hogy "mondod" sokszor úgy érzem a körülöttem lévő emberek meg vannak zavarodva, én meg csak úgy vagyok közöttük tök nyugodtan, mintha vagy két jelenettel arrébb lennék a filmben. Meg olyan is szokott velem történni, hogy ülök a pécé előtt és egyszer csak furán érzem magam, le vagyok nyugodva mint állat, olyan mintha enyhén szédülnék, jó kedvem van, marha erősnek érzem magam, zsibbadok, bizsergek enyhén, ez egy pár percig tart, ja meg mintha nem ott lennék, megállna az idő körülöttem… Ez mi??????? Valakinek van hasonló? Ja! => Nem cuccozok! 🙂

 15. … és nemcsak hogy törölték, de szerintem a helyette lévő kép se a véletlen műve. Ha az középen egy piramis, ami az előző képen a mindentlátó szem pozíciójában foglal most helyet, akkor egy szivárogtató nasa kolléga most más állás után nézhet.

 16. Remélem a sötét erők bucsuznak hamarosan. 🙂 Nagyon nagy igazságokat irtok, egyre több magyar lesz ennyire tisztánlátó reméljük. Igaz,hogy foglalkoznak velük, de még ők se értik és gondolják komolyan! Nekem csak volt ilyen állapot néha, mostanában este félelem nappal fáradtság. De küzdünk ellene, és nem a meleg miatt van az tuti. Mindenki találja meg azt a pár embert akire számíthat, soha senkinek nem szabad engedni, hogy befolyásoljon, jogunk van rá, hogy azzá váljunk amivé szeretnénk!Ez a nasa egy hatalmas vicc.

 17. Valóban fent van,ráadásul meg is lehet őket nézni,a megosztón.Azért hagyják,hogy nyilvános legyen mert nem az elmét "csak" az időjárást manipulálják–illetve kisérleteznek vele.Szerintem más dolog zajlik éppen,és a Marson véletlenül találni fognak valamit—igazi vagy nem,de olyan képek lesznek közvetítve amik valami élőt mutatnak–ezzel beviszik az utolsó ütést a vallásnak,és valóban szabadon garázdálkodhat az új világrend.Hamarosan eljön az alien hoax–most szinte az egész világ a tv-t nézi az olimpia miatt,sok helyre elérnek.Most kell figyelni nagyon,nekik meg nincs szükség kamu hologramos ufókra meg nem létező galaktikus köztársaságra,elég ha olyan képeket sugároznak(akár eredeti is lehetne ha valóban lenne élet ott)ahol valami látszani fog,de azt ők fogják odatenni:)

 18. Persze, hogy az (vicc), mint minden más itt a Földön. Én a félelem ellen mindig Fénnyel és Szeretettel védekezem és ezt tanácsoltam másoknak is, akik meghallgattak engem. Az egyik elmondta, hogy úgy érezte valaki figyeli őt a fürdőszobában (épp fogmosás közben volt) és rettenetesen félt. Eszébe jutott, amit mondtam neki, erősen a Fényre gondolt. Azt mondta, nem tudja hogyan, de mire feleszmélt, már az ágyban feküdt. Fogalma sincs hogy mikor ment a szobájába, de azt tudta, hogy már egyáltalán nem fél, és nagyon is megnyugodott.Egyetértek veled, amit a befolyásolásról írtál. Minden ember szíve joga, hogy eldöntse mit szeretne, még ha a "rossz" irányba is halad.

 19. Üdvözlet, annyit szeretnék, hogy ezzel a folyamatos elhuzásokkal, a hiteled "meginoghat", miért nem lehet már ma megosztani a védekezési útmutatókat? Ha már idézőjelesen kapjuk, és nem is kell átszerkeszteni. Szerintem egy csomó esemény van a világban, amiről még írhatnál, hogy folyamatosan legyen mozgás az oldalon, meg ugye ott az informátor is. De egyébként O% indulattal kérdezem, nem is kenyerem a comment-elgetés, hirtelen csak egy ilyen érzést váltott ki belőlem, vagy inkább kérdést, mivel komoly dolgokról van szó. A lényeg amúgy, hogy helyesnek tartom amit csinálsz, és szükségesnek is. Egyértelműen történnek a dolgok a háttérben, és kell ez a pár hely, ahol gondolkodhatnak az emberek. Együtt, egymásért. Főleg ha van egy pár komolyabb információ is a kezedben. És innen is arra kérek minden kedves olvasót, hogy próbálja meg áthidalni az indulatokra építkező véleménycserét, sajnos néhány cikknél még egy ilyen oldalon is akad jó számmal, amit simán el lehetne kerülni. Emelkedjünk felül magunkon. Magadra figyeljetek Kedves Barátaim. És készüljünk együtt amire készülni kell. További kellemes napot.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s