Hogyan lehet védekezni a HAARP sugárzása ellen ? Egy nagyon bennfentes interjú….

Fogalom: H.A.A.R.P.  (High Frequency Active Auroral Research Program)


Photobucket Pictures, Images and PhotosMindannyian ismerjük az ide látogatók közül, ezért nem kezdek untatni senkit a hivatalos bemutatásával. A Wikipedia szövegét csak az olvassa el, aki a meséket szereti. Aki az igazságot keresi, Google-ben rengeteg anyagot fog találni szerencsére, mert létezése nyílt titok…..Mint nagyon sok minden más, ez is Tesla találmányain alapul.
Eredetileg az időjárás befolyásolására és földrengések előidézésére, 
de a gravitáció manipulálására is alkalmas. A nevében is benne van: 
Magas frekvenciájú elektromágneses rezgés, energia (skaláris hullámok) célirányos eljuttatása egy bizonyos helyre.

És amint kiderül az elme-működésének, agyunknak a befolyásolása is fontos eleme. Az ECHELON-program erre jött létre….

Photobucket Pictures, Images and Photos

HAARP interferál a gravitációval a Csendes- Óceán felett   

Ha belegondolunk logikus is, hogy a neuronok több milliárd apró kisülésekor keletkező és bennünk is jelen lévő elektromosság igenis befolyásolható elektromágneses sugárzással. Elég ha csak a mobiltelefonok sugárzására vagy a mikrohullámú sütőre gondolunk…. Egyik célkeresztjébe sem szívesen tennénk agyunkat, főleg nem egy sokszorosan felturbózott magas frekvenciás rezgésbe nem…..  Amiről nem tudsz, az ugye nem fáj és nem létezik…. Esetleg betegségek daganatok árulkodnak, na de melyik orvos hinné el az összefüggést ? 

Egy korábbi cikkünkben megnézhetitek a nagyon érdekes Jesse Ventura tényfeltáró filmet róla  , vagy külföldi linkek cikkeit… még itt is

Interjú a HAARP működéséről, amit egy bennfentes adott egy beszélgetésünkben
és hogyan védekezzünk ellene… 
(készítette SBG Buddha)


– Hogyan képzeljük el azt a sugárzást, ami ér bennünket, mikor bekapcsolják a HAARP-ot ?


Ezt a sugárzást egy körkörös dózisnak kell elképzelni, ami az emberi szem számára láthatatlan, de egy infra-szemüveggel láthatóvá válik. Körhullám alatt azt értem, hogy a hullámok úgy érik az agyat, mint amikor füstkarikákat fújsz a cigiből… ,biztos láttatok már ilyet, csak ez egy folyamatos hullámsorozat egészen addig, amíg az adott terület besugárzása folyik, ez átlagban nem haladhatja meg a 20-40 percet, ellenkező esetben az agy szerkezeti felépítése károsodhat.

Ilyenkor normál esetben nem okoz túl nagy észrevehető problémát, egyszerűen az ilyen embereken elkezdődnek a zavartság jelei, majd egy enyhébb esetben egyfajta rohamot vált ki, ami hányással jár. Ha a sugárzás túllépi az 1 órát, akár öngyilkosság, vagy halál is lehet az ügy vége.


  

– Mire van hatással ez a sugárzás valójában ? 

Mindenre…. Teljesen mindegy az anyag miből van, mindenre gyakorol hatást, de szerves anyagokra különösen. Még a tengerekben lévő anyagokra is…..
Óceánoknál és a földkéregben is be lehet állítani a frekvenciát, elég ha csak a 2011.Március 11-i japán földrengésre és cunamira gondoltok (bár az egy eltervezett esemény volt).  A vulkánkitöréseknél sokkal egyszerűbb a helyzet, hiszen egy olyan folyamatot indít meg, ami szunnyad a föld alatt és egy elektromos impulzussal ez a folyamat beindítható.

–  Érdemes megjegyezni, hogy a Washington Post/New York Times 1975 június 18-20 közötti számai : arról szóltak, hogy az USA és a Szovjetunió egy meg nem támadási egyezményt írt alá egymással az időjárás és a földrengés-fegyverek használatának tekintetében! 

Igen. Azóta közel 40év eltelt ! El tudod képzelni, azóta hol tartunk ? A fejlesztésről az embereknek fogalmuk sincs…– Akkor mesélnél róla ? Miket tud még ?


Annyit még tudni kell, hogy ez a rendszer,amit már most használnak képes akár olyan halált is előidézni, ami később NEM kimutatható, pont azért, mert a szervezet elektromos rendszerét omlasztja össze. Mint tudjátok, az emberi test 1.2 Volt áramot termel és ez az elektromosság “hajtja” meg a szívet és ezáltal a vérkeringést és az agyat, de ha én ennek a testnek több lépcsőben erős impulzusokat adok, illetve úgymond bombázom a testet, akkor ez a test egy idő után a túláram miatt összeomlik és leáll.
Sokan hunytak el ismeretlen körülmények között az elmúlt időkben…. Sőt az első időkben, amikor ezeket kezdték fejleszteni, nagyon súlyosak is voltak a visszamaradó jelek – amik nem voltak megengedhetőek a programban, hiszen ez már vizsgálatra adott okot. Lásd: Spontán égés…….


 

– Mi egyszerű emberek mit tehetünk ? 
Megkaptad a Földön lévő HAARP állomások koordinátáit. Ha valaha tenni akartok valamit, lehet itt kellene kezdenetek! És lehet, hogy jó lesz ez a tudás majd olyankor, amikor már megszűnt a kommunikáció lehetősége számotokra….


– Biztató…. És addig lehet ellene védekezni ? 

Egyedüli ideiglenes megoldás a WiFi. Azt, hogy miért már nincs időm elmondani, de nézzétek meg a wifi működési tartományát, mennyi !  2.5 – 5.0GHz,  így aztán olyan zavart képes előállítani, ami már elég ahhoz, hogy a HAARP hullámai nagyon gyenge dózisban jussanak el hozzátok….

– Mi az a biztos megoldás, ami megvéd ettől ? 

– Nos, ami biztonságos, az egy erőháló létrehozása, ami olyan eszközökből áll, amit szinte fillérekért meg tudsz venni: Ez pedig egy olyan teljes Wi-Fi hálózat kiépítése, ami 5GHz-es tartományon mozog. Egy jeladó és 3-4 szenzor kell hozzá, amik a jelet folyamatosan veszik a jeladótól és a lakás különböző pontjain elhelyezve, egymással kommunikálnak. Ennek a rendszernek az ára itt 48$ nálatok nem tudom mennyi….

Biztos láttatok már a boltokban olyan wifi-ket, amik összekötnek TV, számítógépet és mondjuk tabletet egymással….. Na ez kell nektek, egy szenzor rendszer egy darab központtal.

– Na akkor építünk ilyet…

– Hidd el, nem bonyolult és legálisan beszerezhető. Lehet arra emlékszel, hogy a lopakodót, amit nem lát a radar a borítás miatt, egyszer-kétszer már lelőttek és tudod mivel ? Egy 1965-ből származó orosz radar segítségével. Az ultramodern radarok nem látták a gépet, ez a szerkezet igen. A megoldás a szemetek előtt van és az egyszerű dolgokat az emberek nem veszik észre, pedig a modern technikával szemben is van megoldás, csak keresni kell.

– A világűrbe is sugároz egyébként ? 

– Nos ebből még bonyodalom is van és lesz is, mivel mint mondtam, a HAARP valóban képes működni mint űrfegyver, csakhogy egy bökkenője van ennek a dolognak. Márpedig az, hogy a jel kijut az űrbe, viszont annyit veszít az erejéből, mire odáig eljut, hogy egy jelerősítő nélkül nem lenne képes továbbjutni Ezért feltették az űrbe azt a rendszert, ami ezt a jelet felerősíti és a kívánt célra továbbítja.

– Merrefelé van az a cél ? A Mars-videó ? Hold ?

– Nos, 1976-ban teljesen logikus volt az a döntés, hogy új lakható kolóniákat kell létrehozni az Univerzumban….. A filmekben van igazság és dezinformáció együtt, csak így működhet az igazság kiszivárogtatása…..

Természetesen ezt témát én sem hagytam annyiban, de ez már egy másik történet. Sokkal hosszabb és összetettebb, mint amit valaha el tudnánk képzelni. 
De természetesen meg akarom osztani mindenkivel, csak hogy hol kezdjem, azt magam sem tudom……
…. Hát ennyi volt, amit hiteles forrásból “belülről” megtudtam a HAARP elleni védekezésről. Lehet nem sok, de mégis valami…


Ha most visszanézitek a cikkemet a Lakott sziget orosz filmről ás a videót újra, akkor megérthetitek, miért adtam ezt a címet : 


Köszönöm….
SBG Buddha


   Photobucket Pictures, Images and Photos

HAARP scalar field atmospheric propagation in clouds

 
HAARP high energy vortex splits apart the sky    Disturbing von Karman vortices over the South Atlantic
 
HAARP transmission, Melbourne, captured by weather satellite / HAARP electrical ‘rainbow’ visible in China sky


189 hozzászólás a következőhöz: “Hogyan lehet védekezni a HAARP sugárzása ellen ? Egy nagyon bennfentes interjú….

 1. A Donate gomb azért került ki, mert sokkal több embernek szerettem volna segíteni, mint jelenleg futja. Az ember nem reklámozza, hogy mikor milyen ügy mellé áll vagy melyik rászoruló családnak, kerekes szék nélkül boldogulni nem tudó srácnak, vagy az országot itt hagyni készülő, anyagi gondban lévő mindenki számára értékes elemző videókat készítő barátunknak segít… Ebben szerettem volna még többet tenni és IGEN, ha olyan emberek élnének nálunk is, akik támogatni tudnák a TV vagy online csatorna elindítását, azt is meg tudnám csinálni. De eddig mindent saját erőforrásból, munkahely mellett (nem éppen a topon anyagilag) pusztán lelkesedésből csináltam és építettem fel. A TV megvalósítása ebbe nem fér bele. Az hogy Te nem érted, milyen eszközökre vagy erőforrásokra van szükség ehhez, arról én nem tehetek. Nem is Neked kell megmagyaráznom. És mivel lehetetlent sem ismerek rendes TV adásban is gondolkodom….IGEN !Nem árulok könyveket…a tudás mindenki számára nyitva áll az univerzumban, ha van rá igénye és keresi…Mindig vannak lehúzó emberek, de biztatók is szerencsére sokan !

 2. 🙂 De minek ez az indulat? Ha szerinted ez egy ilyen társaság (mármint ami jelzőket írtál), akkor minek vagy itt??? Tök egyszerű, nem kell olvasni az oldalt. Oly tág még az internet. Vagy nyiss saját blogot!Valóban vannak témák melynek igazságtartalma megkérdőjelezhető, de hát…ááá nem is kezdek bele, sokan kifejtették már. Elhiszed, vagy nem, saját döntésed. Ahogy mindenkinek az, saját, szuverén döntése.Nincsenek titkos szervezetek, nincsen okkultizmus, nincs szimbolika. Nem is vót sosé.És hogy miért raknak mindenhová jeleket és hogy miért tartanak titkos szertartásokat??? Biztos hogy téged idegesítsenek. A szánalmas sok félhülye.Az azért jó hogy kételkedsz, teee … mesüge.

 3. Nem találjuk ki…, Itt ,még egyetlen egy olyan cikk nem volt, amit kitaláltam volna… és nem vagyunk felvilágosultak sem…, és én személyesen nem is sajnálom az átlag hülye embereket bármennyit is tudjanak vagy sem… 😀 Mindenkit a saját szintjének megfelelő dolgok és feladatok találnak meg az életben….ez egyénenként változik… Ha van feladatod ebben a folyamatban, meg fog találni úgyis…ha nincs akkor tehetek én bármit…

 4. mert ők tulajdonképpen hívők, csak nem Istenben hisznek.majdan természetesenek kell vennünk ezeket a jelképeket, imádni kell majd mind. ez egy vallásalapítás… Lucifer semmire sem megy hívők nélkül… az imádatra készítenek fel. légy nyitott, légy spirituális (változott a taktika… eddig az ateizmust nyomták, már a new age tör előre), hisz el kell majd fogadnod az antikrisztust.

 5. Jó, de feltud itt akárki mutatni bármilyen bizonyítékot bármire..? Az egy dolog hogy tartunk az összeesküvésektől, de pl abban a posztban is, ahol állítólag már vagy 40 éve a marsra járunk, egy filmből bevágott jelenet volt.. és lehet rá mondani akármennyire, hogy az pedig igazi felvétel, nem lesz az, ennyi erővel a Star Wars-ra is magyarázhatom hogy dehát ezek valódi felvételek (+ összeszedtek valami ezotériás szomszéd karcsibácsit, hogy had beszéljen a földönkívüliekről..) És ugyan ez a baj nagyjából az összes cikkel. Semmi felmutatható bizonyíték. Akkor miért beszéltek erről úgy, mintha köztudott tények lennének..?

 6. Dehogy is ők a jók, csak teljesen feleslegesnek tartom, hogy ilyen motívumokat használnak. Nekem furcsa, hogy "ők" vallásosak, a józan ész azt diktálná, hogy egyedül a pénzben és a hatalomban hisznek.

 7. Ezeket a vibralo csiilogo pontokat en is lattam mar. Altalaban nem tart tovabb 4-5 masodpercnel. Erdekes nyugott erzes jar at ilyenkor.Biztos en is serultem gyerekkoromban 🙂 (ahogy valaki irta)Meg mielott valaki megmagyarazna hogy beszedultem, nem mert teljesen tisztan, kontrasztosan lehet latni. Es a forgo fogaskerek szeru fenykör megvan? 2 napja lattam megint vagy 3 percig

 8. Mindent elhinni a médiának, és mindent elhinni az ''anti-médiának'' (amibe most beleértem a sok teljesen egyértelműnek kikiáltott összeesküvés elméletet) ugyan az. Aki nem az egyik hülye csoportba tartozik, az megy a másikba. Ezért az indulat. Itt mindenki úgy beszél, hogy ők jobbak a csordánál, de mégis egy másik csordába tartoznak.

 9. Ha nem veszi be a gyomrod, akkor nezz retekklub hiradot vagy telaviv2-t! Ott megmondjak a tutit hogy 9/11et barlangban bujdoso terroristak csinaltak egy gyors tanfolyam es repulos jatekszimulator utan.Na azok tenyek?

 10. Nem. De most azért mert az USA szeretne pénzt, és lerobbantja a saját tornyait hogy háborúzhasson, még nem lesz nyilvánvaló, hogy a világ összes természeti katasztrófáját, háborúját, sőt még a földönkívülieket is 13 sátánista pedofil tervezte meg…

 11. Nehéz kifejteni néhány sorban, vagy egy kommentben, hogy mi a céljuk, vagy miért csinálják, minek használnak szimbólumokat, stb., stb. Erről rengeteg irodalom van már. (és nem, én sem tudom jobban mint bárki más, csak a sok infóból kialakul egy kép, amiben jobban hiszek mint a ménsztrím valóságéban.)Először is azt kell elfogadnod/átgondolnod, hogy ahol ma a tudomány tart, vagy legalább is hiszed, hogy tart, az csak kis részlete az Igazságnak. Mert csak a tudomány nyelvén nem lehet mindent leírni, definiálni. Ekkor lépnek színre a különböző tanok, ismeretek, mágia… Ma ezen nevetnek és letűnt korok bárgyú hiedelmeinek, tudatlan emberek fantazmagóriáinak tartják csak, mely részben igaz, de azért ott van az a tartomány, mely igazán kézzelfogható. Elfogadható pl., hogy minden varázslás, alvilági, túlvilági lény, csak a félelmeknek, a fantáziának köszönhető, a világ bármely pontján??? Vagy hogy minden nép kultúrájában fellelhető a szellemvilággal való valamilyen szintű kapcsolat? Az összecsengő ősi mítoszok, mondák? Szóval valami nekem nem tiszta a hivatalos magyarázattal…Nem véletlen, hogy rengeteg gondolkodó, tudós fordul ezek a tanok felé. Mind rájön… (az sem véletlen hogy Hitlernek volt egy osztaga,mely az okkult dolgokkal hivatott foglalkozni, ahogy amcsik, ruszkik súlyos összegeket költöttek a természetfeletti kutatására.) Mind szánalmas idióták lettek volna??? Ugyan, max mi tudunk keveset…Hogy mire jó a szimbólum használata? Milyen energiák mozdulnak meg általa? Nem tudom, de érdekes az is, hogy minden nép használ szimbólumot, motívumot, mandalát, írásjelet a rossz elűzésére, átok szórására, védelemre, szerencse bevonzására. A mai napig jelen van civilizációnkban. Nem veszed észre, de használod. És ezeket lehet jóra, rosszra használni. minél több emberhez jut el, nézni, isteníti, annál nagyobb lehet a hatása. Azt figyeltétek mit mondott Gundel a Pandemonium c. jelenetnél??? Valahogy: " Ezt inkább nem kommentálnám…"

 12. ahhoz képest a civil felvételeken hol átrepült a repülő a tornyon, hol az egyik szárnya hiányzik.. nem tökéletes a vetités.. leomlik egy torony, amelyikhez közel nem járt semmi.. nem gyanús valami?

 13. Buddha!!! Azért tiszteld a => :"és én személyesen nem is sajnálom az átlag hülye embereket bármennyit is tudjanak vagy sem… :D" embereket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Amiért még nem érettek a változásra, addig nics jogod sértegetni, lenézni őket,azért mert te érettebb vagy!:( "Mindenkit a saját szintjének megfelelő dolgok és feladatok találnak meg az életben….ez egyénenként változik… Ha van feladatod ebben a folyamatban, meg fog találni úgyis…ha nincs akkor tehetek én bármit…"Ez igaz de neked se esnének jól -e sorok ha közéjük tartoznál! TESTVÉREIM!!!!: EZT NÉZZÉTEK MEG NAGYON JÓ ÉBRESZTŐ VIDEÓ!!! NEM BLA BLA BLA EZ AZ EMBER AZ ÉLETÉT TETTE FEL ÉRTÜNK, MIDANNYIUNKÉRT, ÉS SENKIT NEM SÉRTEGET A JÓKBÓL!!! http://www.youtube.com/watch?v=aMsE8osnbV8&feature=youtu.be (David Icke – The Lion Sleeps No More . Moon Control (magyar felirattal)Buddha ha te annyira akarsz szívből segíteni, de igazán, akkor dobd fel a témát!!!Most kiderül hol állsz!!!:)

 14. ''Amiért még nem érettek a változásra, addig nics jogod sértegetni, lenézni őket,azért mert te érettebb vagy!'' Én komolyan nem hiszem el, hogy nem látjátok magatokat… milyen alapon éretlenebbek mások nálatok? Mert nem hisznek a gonosz gyíkemberekben meg az olimpiai sátánista maszturbálásban?

 15. Bocs, ha úgy tűnt, csak szándékosan idéztem a szavakat, nem személyeskedésből…Vajon melyik oldalon állnék Braveheart….? Szerintem Te tudod…Én csak az igazságot keresem és igyekszem minél több oldalát megmutatni…Segíteni akarok az embereknek a magam eszközeivel. Akinek csak lehet…Abszolút a David Icke pártján állok, ezért is idézek és osztok meg tőle sok mindent! Nekem nagyon sokat segített és ébresztett rá dolgokra… Örülök, hogy azóta egyre többet van már magyarul is… Tényleg az életét tette fel erre. Az szlogent és tőle vettem (Every heart makes a difference).

 16. Valentino! Nem tudom mennyit olvastál már -e témában. Miről tudsz, de őszinténte mit érzel szerinted most minden rendben???? Így kell éljünk??? érzed te azt az erőt hogy a lelked hallhatatlan? Voltál már a halál közelében többször is???Hmmm?? Mit érzel csak 300 bankár kavar itt???! Miért halt meg annyi ember társunk a háborúkban??? Ja ez csak az olajért volt??? Vagy az aranyért??? Te ha tehetnéd, hogy megnyomj egy gombot, TE megnyomnád, és megölnél egy idegen országot..??? Akkor ha te ezt át tudod érezni egyáltalán, a kis gyereker halálsikolyát egy atombomba után!!!!!!!!! Olyan bölcs vagy és laza???? Hmmm?? Akkor ha átgondololjátok úgy IGAZÁN TI TESTVÉREIM MINDANNYIAN, EMBERNEK NINCS SZÍVE, GYOMRA LELKE, EGY KISLÁNYT, VAGY EGY ORSZÁGOT LEDARÁLNI!!!!!!!!!!!!!LÁTTÁTOK MÁR AZOKAT A KÉPEKET AMIKOR A KÖZEL KELETEN SÍRVA TARTJA KEZÉBEN AZ APA A VÉRES KISLÁNYÁT EZT EMBER INTÉZTE!!!!!????? NEM HISZEM!!!!!!!!!!!!!!!!! http://harcunk.com/2012-03-23/toulouse-i-meszarlas-elozmenyei-okok-kezdetektolNa??? Melyikőtöknek van ehhez szíve???? Akkor emberek irányítanak??? NEM!!!!

 17. Nem, a vezetők úgy szarok ahogy vannak. De attól még nem földönkívüli náci sátánista gyíkemberek, akik egy többszáz éves titkos szervezet tagjai, akik arra maszturbálnak, hogy mindenhova piramisokat csesznek, és földrengéseket szórnak el kedvük szerint. Történnek szörnyű dolgok a világban, nagyon is, a média befolyásol minket. De nem úgy ahogy azt a 600 káoszelmélet tartja..

 18. Tessék Braveheart, friss cikk és egyezett az én szándékaimmal is, mert nélkülözhetetlen lesz sok ilyen információ a folyamatok megértéséhez. Csak ez már tényleg túl fog menni az átlagemberek gondolkodási képességein. De elkezdjük és meglátjuk, mennyire bírjátok….

 19. fenti cikk röviden: globális elmemanipuláló fegyver, ami az ÖSSZES KONTINENSEN kivan építve. Mivel globális, ezért azt vonom le, hogy nem az USA a gonosz, hanem egy szörnyen gonosz szervezet, akik az összes kontinensen befolyással vannak. ''Eredetileg az időjárás befolyásolására és földrengések előidézésére, de a gravitáció manipulálására is alkalmas. ''Honnan tudja innen mindenki, hogy egy titkos ''űrfegyver'' hogy működik, és mire képes…? Elmentetek a műszaki egyetem professzoraival egy HAARP állomásra és megvizsgáltátok a működését? Esetleg tornádóknál, földrengéseknél láttatok egy órási fénygömböt az égen amibe kivolt írva hogy ''maguk a HAARP titkos apokalipszisszerkezet legújabb áldozatai''? Nem, mégis mindenki fizikaprofesszornak érzi magát az interneten.És ne mondja senki azt, hogy ''DEHÁT LEVAN ÍRVA A CIKKBE EGY BENFENTES ÁLTAL!!!!''Ez a véleményem:http://anongallery.org/img/4/8/go-on-the-internet-and-tell-lies.jpg

 20. A kritikus ember lehúzó ember? A Te célközönséged az olyan emberek lennének, akik minden kritika nélkül olvasnak el olyan híreket, amelyeknek egyetlen egy forrása van? Semmi különös nincs ebben, százszor elmondtam már: aki a tv2-ről vált a vilaghelyzete blogra, vagy akármilyen "hír"oldalra, és minden kritika nélkül olvassa ezeket a sorokat, egy hangyafasznyit sem ébredt fel, csak más meséivel alstzik el minden nap.Az igazságért általában nem kérnek pénzt, és ha az oldal üzemeltetőjét nem önzetlen non-profit célok vezérelnek, az igazság szeretete, hanem a pénz, akkor nem vagy hitelesebb a tv2-nél, vagy rtl klubnál, ők is a pénzért csinálják a híradóikat."zplus": "Szerintem ha okosakat irsz, még SGB Buddha is felvesz a linkek közé. Várjuk megvilágositó soraidat." Nem célom senkit félrevezetni. Amiről ma azt hisszük igazság, holnap bebizonyosodhat, hogy hazugság. Sokkal fontosabb lenne az elvet oktatni, ami alapján az igazságot lehet kutatni, felismerni. Ti meg vegyétek az alufólia sisakokat kétezerért, ahogy Németh János is írta. :)"Az ember nem reklámozza, hogy mikor milyen ügy mellé áll vagy melyik rászoruló családnak, kerekes szék nélkül boldogulni nem tudó srácnak, vagy az országot itt hagyni készülő, anyagi gondban lévő mindenki számára értékes elemző videókat készítő barátunknak segít…"Pedig többen segítenek, ha tudják mire megy a pénz, mint látatlanban puszira adományozni.

 21. Nem tortent semmi sokkolo..egy kicsit maskent kezdtem megint nezni…mint mikor az ujsag hasabjain vannak azok a 3d-s kepek…azokat is feltuno egyszeruseggel tudom nezni..es egyszer csak eszembe jutott, hogy mi lenne ha a vilagra is igy neznek..egy piciket maskent..es akkor tunt fel..es jutott eszembe, hogy gyerekkoromban is jatszottam igy a szememmel..

 22. Te is ugy latod..mint mikor a szemedet egy kicsit ellazitod? Teljesen kiveheto egy-egy arany vibralo pontocska helye is iranya..arra gondoltam, hogy lehet egyfajta energiareszecske…minden esetre nagyon erdekes..

 23. A legtöbb mesterséges EM (elektromágneses) sugárzás, így a wiwi IS káros az emberi szervezetre, egyrészt azért amiért a forrásod mondta – a szervezet, a sejtek mikroárammal mködnek és kommunikálnak, másrészt mert az emberi energiamező (aura) is EM-eredetű és a sugárzás nagyon durván bele tud zavarni, ami az egészségben is óriási károkat okozhat, főleg hosszú távon.Nem tudom ki a forrásod, de erről tudni kellene… "Egyedüli ideiglenes megoldás a WiFi. Azt, hogy miért már nincs időm elmondani…" hát legyen ideje, ha már marhaságot mondott, magyarázza meg. Persze a placebo-hatás megkérdőjelezhetetlen, ha valaki azt hiszi a wifi megvédi a HAARP-tól, akkor meg is lesz védve, de nem a wifi-től hanem a saját tudatosságától, amiért hitt benne hogy működik a dolog.Védelem gyanánt inkább maradok a meditációnál, kristályoknál, orgon-energiát használó berendezéseknél, meg hasonló természetes megoldásoknál. Ahogy egy feltaláló mondta, "a természet a legjobb mérnök".

 24. A csillagászok valamint az Asztrofizikusok tehetetlenül állnak a jelenség előtt!Megállapítottak,hogy teljesen abnormális a jelenség.800,000 Km hosszú és növekszik,hatalmas aggódás van,mert egy hatalmas soha nem látott Nap kitörés követheti majd.A NASA szerint 2012.Szeptember környékén várható ennek hatásai,óriási Nap kitörés amelyet a mi civilizációnk sosem látott eddig.Daniel Baker asztrofizikus szerint,hatás hasonló lesz egy nukleáris háborúhoz, vagy egy hatalmas aszteroida belépése a Föld légkörébe.Elég komolyan fennáll a veszélye,hogy ez teljesen törli az elektromosságot a civilizációnkból.Űr időjárás szakértők már most figyelmeztetnek, hogy a következő napenergiai vihar sokkal rosszabb lehet, mint korábban bármikor.Egyenlőre lehetetlen még megbecsülni is,mekkora katasztrófával járhat.http://www.messagetoeagle.com/crackinthesundanger.php#.UCYRUqCNc1K Szerintetek?????

 25. Visszajelzés: Rákkeltő alumínium port, cinket és báriumot permeteznek a levegőbe. | Wordpress blog, hogy képben legyen!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s