Egybeesés? YU55 Aszteroida + Soha nem volt katasztrófa-riadó az USA-ban + UNESCO Cunami-riadó


Újabb furcsa egybeesések lesznek a jövő héten. Két jelentős dátum is közeleg:

11/9/11 és 11/11/11

Mint korábban már volt arról szó, várhatóan 2011. november 8-án érkezik a YU55 nevű aszteroida és közvetlen Földközelben fog elhúzni (ahogy ezen az animáción jól látszik).

 / aster (2005 YU55-öt 2005. december 28-án fedezték föl az arizonai Tucson állomáson. Azóta megállapítást nyert, hogy az aszteroida 400 méteres, ezzel ez a legnagyobb azonosított objektum, ami 2028-ig a Föld közelébe kerül. Jelenlegi helyzetét megnézhetitek a NASA-nál itt! A gömbhöz hasonló alakú kisbolygó november 8-án kerül Földünkhöz legközelebb UT szerint 23:28-kor. (Sajnos távcsöves megfigyelésére nem lesz lehetőségünk, közelsége a tudomány számára azonban hatalmas lehetőség, ugyanis a földi radarok olyan felbontású képeket lesznek képesek készíteni, amire eddig nem volt alkalom. A 20 órás forgási idejű objektumról november 3-11 között folyamatosan rögzít adatokat a Goldstone radar.) 
Még több infót találtok a Space.com oldalán.


Na ennyi volt a hivatalos bla-bla. Nem foglalkoznék vele, ha nem kaptam volna érdekes infókat.
A TÉNYEK:
1. November 8-9.YU55 Aszteroida érkezése (NASA)
2. November 9-10.A történelem első teljes katasztrófa-riadója az USA egész területére.
3. 
November 9-10.– Az UNESCO az egész Csendes-óceán térségére kiterjedő szökőár-riadót tart.

Részletek: Az amerikai katasztrófavédelem (FEMA) az egész USA területére kiterjedő teljes riadókészültséget tart 2011. november 9-én. Fényes nappal, csúcsidőben várható a riadó, mindenki értesülni fog a figyelmeztetésről.
Az oldalukon látható, hogy június 9-én került ki a tervezet
(FEMA, FCC Announce Nationwide Test Of The Emergency Alert System).
Beleolvasva láthatjátok, hogy országos szinten földi és műholdas rádiók, TV-adók műsorát megszakítva 3percen keresztül riadó üzenetet fognak közvetíteni és első “bevetése lesz az EAS – Emergency Alert System-nek, melynek során az USA elnöke beszédet tud intézni azonnal az egész nemzethez. A NOAA, National Weather Service (Országos Időjárás Központ), kormányzók, állami és helyi védelmi hatóságok is részt vesznek a riadóban….Fontos, hogy a lakosság készítsen túlélő-készletet és tudja, mit kell tenni.…mondják.

Másnap, június 10-ére elkészít a NASA egy tájékoztató videót saját dolgozói részére, hogyan készüljenek fel egy bekövetkező geofizikai katasztrófára.

És egy érdekes dokumentumot is mutatok, ami csak hab a tortán: Ugyanazon a napon az UNESCO az egész Pacifikus térségre kiterjedő Tsunami (szökőár)-riadót tart Exercise Pacific Wave 11:  A Pacific-wide Tsunami Warning and Communication Exercise néven. A teljes PDF dokumentum letölthető itt. 

Persze ez csak belemagyarázás, de :

November 9th, 2011 =  11/9  or if you’re in Australia we’d write it as 9/11.

Ugye több kérdés is felmerül:

Miért ez az egész USA-ra kiterjesztett riadókészültség?
(hasonló riadó volt a légierő számára az ominózus 2001. 9/11-én)
– Létrehozta a kormányzat a Ready.gov oldalt. Felkészülni? De mire?
– A Nov.9-10-én tartott cunami-riadó miért kapta a “hullám 11” nevet?  
Mert a nagy pacifikus hullám nov.11-ére várható ?

   
És még egy külön érdekesség, hogy az a nagy 11-11-11 dátum spirituális jelentőséggel bír, ugyanis ezen a napon (állítólag) galaktikus kapuk nyílnak meg, amikor a Föld teljesen belép a fotonövbe és létrejön egy dimenzióváltás, felemelkedés sokak számára.
Ennek jelei a furcsa, forrás nélküli hangok, amiket szerte a világban hallanak, a folyamatos földrengések, pólusok elmozdulása, ..megnövekedett UFO-tevékenység és rengeteg embernél magasabb tudati szint megjelenése, testen kívüli élmények, érzékelés kiszélesedése magasabb frekvenciatartományokba...stb.

Bárkinek véleménye, gondolata, saját élménye vagy információja van, 
szívesen vesszük itt vagy Facebook-csoportunkban.

Kapcsolódó cikkek:


A NASA felhívása dolgozóihoz egy bekövetkező geofizikai katasztrófára

Rémísztő hangok az égből világszerte
Something Big, something huge will happen! Keep safe!
Durva dolgok vannak folyamatban! Kevesen látják…

A FELEMELKEDÉS TÜNETEI – Awakening Signs

3 hozzászólás a következőhöz: “Egybeesés? YU55 Aszteroida + Soha nem volt katasztrófa-riadó az USA-ban + UNESCO Cunami-riadó

  1. Hírek« vissza a címlapraFöldrengés a Dunántúlon: sokakat felébresztettMTITwitter MTI2011.11.02., 03:28 Frissítve: ma, 03:29 485A négy perccel 1 óra előtt történt és a Richter-skála szerint 3,8-es erősségű földmozgást többen érezték, álmukból felébredtek, de károkról nem érkezett bejelentés – közölte az MTA Geodéziai és Geofizikai Kutatóintézet Szeizmológiai Obszervatóriuma.Kiszely Márta szeizmológus közleményében ismertette: Magyarország területén az érzékeny szeizmológiai hálózat segítségével évente 100-120 kisebb földrengést regisztrálnak, amelyek nagy része nem éri el az érezhetőség határát.A rengések gyakorisága alapján az ország területén évente négy-öt 2,5-3,0-as magnitúdójú, az epicentrum környékén már jól érezhető, de károkat még nem okozó földrengésre kell számítani. Jelentősebb károkat okozó rengés 15-20 évenként, míg erős, nagyon nagy károkat okozó, 5,5-6,0-os magnitúdójú földrengés 40-50 éves intervallumban pattan ki.Hajdú Márton, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) szóvivője elmondta, hogy személyi sérülésről, anyagi kárról eddig nem érkezett bejelentés, csak arról, hogy észlelték a földmozgást.hirdetésA katasztrófavédelem ügyeleti szolgálata megkezdte a közműszolgáltatók és a térségben lévő veszélyes ipari létesítmények kiértesítését, illetve monitorozását arról, hogy okozott-e bármiféle üzemzavart a földrengés.A közműszolgáltatók eddig nem jelezték, hogy emiatt probléma keletkezett volna a víz-, villany- vagy gázellátásban, és eddig még arról sem érkezett visszajelzés, hogy az ipari létesítményeknél történt volna bármilyen rendellenesség.A vasúttól sem érkezett jelzés eddig sínek megrongálódásáról vagy felsővezetékek leszakadásáról – mondta Hajdú Márton. ((Pedig azt mondták csak 20-25 évente van ilyen Magyar honban))

  2. 2011.11.14. 13:57Jövő héten megszakítják adásukat a tévék és rádiókOrszágos katasztrófariasztási gyakorlatot fognak tartani az országban, a Csillagok háborúja is képbe kerül. Twitter Facebook Tumblr Startlap Betű kicsinyítése Betű nagyítása E-mail küldése NyomtatásOrszágos katasztrófariasztási gyakorlat lesz jövő hétfőn a katasztrófavédelem és a médiahatóság együttműködésével – jelentette be közös sajtótájékoztatón Bakondi György katasztrófavédelmi főigazgató és Szalai Annamária, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság elnöke hétfőn Budapesten.A gyakorlaton részt vesznek a katasztrófavédelmi szervek, a tűzoltóságok, a polgári védelem, valamint a teljes közmédia, illetve a kereskedelmi és közösségi televíziók, rádiók nagy része. A gyakorlat során a műsorszolgáltatók megszakítják majd adásukat, közleményeket ismertetnek, ám a félreértések elkerülése érdekében fiktív helyszíneket közölnek, a Csillagok háborúja című film bolygóit nevezik meg. A gyakorlat különlegessége, hogy a program során tényleges, önkéntes véradást tartanak az Országos Vérellátó Szolgálat közreműködésével.

Hozzászólás