Farkasok völgye: Palesztína – teljes film, magyar felirattal

Palesztína a szabadságért vívott harc szimbólumává vált. Ma kevés olyan ország van a Földön, mely ennyire agresszív és véres elnyomás alatt élne saját szülőföldjén.
Könny és vér tapad minden négyzetméteréhez. Az Occupation 101 (Az igazság Izraelről) és a Tears Of Gaza (Gáza könnyei) c. film után érdemes megnézni a következő filmet, melyet nem véletlenül nem engedtek bemutatni.
Túl nyílvánvaló benne a cionista pusztítás, mely mindig az alattomos sunyi emberirtás eszköze volt a történelemben és kiagyalói szeretik, ha ilyenkor mindenki úgy csinál, mint ha semmi nem történne.
De a világ már tudja, egyre jobban tudja és már nem sokáig hagyhatja ezt…

A Farkasok völgye: Palesztina című filmben a Mavi Marmara (Kék Márvány) nevű, a gázai blokádot áttörni akaró török humanitárius segélyt szállító hajó elleni izraeli támadásért vesz elégtételt. 

Az akcióban kilenc palesztinbarát török békeaktivista és török–amerikai kettős állampolgár veszítette életét. Nem mellesleg az incidenst követően Törökország és Izrael kapcsolata teljesen megromlott. A film Németországban már nagy port kavart: a német filmes hatóság, a Freiwillige Selbstkontrolle der Filmwirtschaft (Önkéntes Filmipari Önellenőrzés) technikai okokra hivatkozva nem engedélyezte a Farkasok völgye: Palesztina bemutatóját.


Kapcsolódó cikk és teljes film itt : OCCUPATION 101 – AZ IGAZSÁG IZRAELRŐL

Hozzászólás