Hogyan lehet védekezni a HAARP sugárzása ellen ? Egy nagyon bennfentes interjú….

Fogalom: H.A.A.R.P.  (High Frequency Active Auroral Research Program)


Photobucket Pictures, Images and PhotosMindannyian ismerjük az ide látogatók közül, ezért nem kezdek untatni senkit a hivatalos bemutatásával. A Wikipedia szövegét csak az olvassa el, aki a meséket szereti. Aki az igazságot keresi, Google-ben rengeteg anyagot fog találni szerencsére, mert létezése nyílt titok…..Mint nagyon sok minden más, ez is Tesla találmányain alapul.
Eredetileg az időjárás befolyásolására és földrengések előidézésére, 
de a gravitáció manipulálására is alkalmas. A nevében is benne van: 
Magas frekvenciájú elektromágneses rezgés, energia (skaláris hullámok) célirányos eljuttatása egy bizonyos helyre.

És amint kiderül az elme-működésének, agyunknak a befolyásolása is fontos eleme. Az ECHELON-program erre jött létre….

Photobucket Pictures, Images and Photos

HAARP interferál a gravitációval a Csendes- Óceán felett   

Ha belegondolunk logikus is, hogy a neuronok több milliárd apró kisülésekor keletkező és bennünk is jelen lévő elektromosság igenis befolyásolható elektromágneses sugárzással. Elég ha csak a mobiltelefonok sugárzására vagy a mikrohullámú sütőre gondolunk…. Egyik célkeresztjébe sem szívesen tennénk agyunkat, főleg nem egy sokszorosan felturbózott magas frekvenciás rezgésbe nem…..  Amiről nem tudsz, az ugye nem fáj és nem létezik…. Esetleg betegségek daganatok árulkodnak, na de melyik orvos hinné el az összefüggést ? 

Egy korábbi cikkünkben megnézhetitek a nagyon érdekes Jesse Ventura tényfeltáró filmet róla  , vagy külföldi linkek cikkeit… még itt is

Interjú a HAARP működéséről, amit egy bennfentes adott egy beszélgetésünkben
és hogyan védekezzünk ellene… 
(készítette SBG Buddha)


– Hogyan képzeljük el azt a sugárzást, ami ér bennünket, mikor bekapcsolják a HAARP-ot ?


Ezt a sugárzást egy körkörös dózisnak kell elképzelni, ami az emberi szem számára láthatatlan, de egy infra-szemüveggel láthatóvá válik. Körhullám alatt azt értem, hogy a hullámok úgy érik az agyat, mint amikor füstkarikákat fújsz a cigiből… ,biztos láttatok már ilyet, csak ez egy folyamatos hullámsorozat egészen addig, amíg az adott terület besugárzása folyik, ez átlagban nem haladhatja meg a 20-40 percet, ellenkező esetben az agy szerkezeti felépítése károsodhat.

Ilyenkor normál esetben nem okoz túl nagy észrevehető problémát, egyszerűen az ilyen embereken elkezdődnek a zavartság jelei, majd egy enyhébb esetben egyfajta rohamot vált ki, ami hányással jár. Ha a sugárzás túllépi az 1 órát, akár öngyilkosság, vagy halál is lehet az ügy vége.


  

– Mire van hatással ez a sugárzás valójában ? 

Mindenre…. Teljesen mindegy az anyag miből van, mindenre gyakorol hatást, de szerves anyagokra különösen. Még a tengerekben lévő anyagokra is…..
Óceánoknál és a földkéregben is be lehet állítani a frekvenciát, elég ha csak a 2011.Március 11-i japán földrengésre és cunamira gondoltok (bár az egy eltervezett esemény volt).  A vulkánkitöréseknél sokkal egyszerűbb a helyzet, hiszen egy olyan folyamatot indít meg, ami szunnyad a föld alatt és egy elektromos impulzussal ez a folyamat beindítható.

–  Érdemes megjegyezni, hogy a Washington Post/New York Times 1975 június 18-20 közötti számai : arról szóltak, hogy az USA és a Szovjetunió egy meg nem támadási egyezményt írt alá egymással az időjárás és a földrengés-fegyverek használatának tekintetében! 

Igen. Azóta közel 40év eltelt ! El tudod képzelni, azóta hol tartunk ? A fejlesztésről az embereknek fogalmuk sincs…



– Akkor mesélnél róla ? Miket tud még ?


Annyit még tudni kell, hogy ez a rendszer,amit már most használnak képes akár olyan halált is előidézni, ami később NEM kimutatható, pont azért, mert a szervezet elektromos rendszerét omlasztja össze. Mint tudjátok, az emberi test 1.2 Volt áramot termel és ez az elektromosság “hajtja” meg a szívet és ezáltal a vérkeringést és az agyat, de ha én ennek a testnek több lépcsőben erős impulzusokat adok, illetve úgymond bombázom a testet, akkor ez a test egy idő után a túláram miatt összeomlik és leáll.
Sokan hunytak el ismeretlen körülmények között az elmúlt időkben…. Sőt az első időkben, amikor ezeket kezdték fejleszteni, nagyon súlyosak is voltak a visszamaradó jelek – amik nem voltak megengedhetőek a programban, hiszen ez már vizsgálatra adott okot. Lásd: Spontán égés…….


 

– Mi egyszerű emberek mit tehetünk ? 
Megkaptad a Földön lévő HAARP állomások koordinátáit. Ha valaha tenni akartok valamit, lehet itt kellene kezdenetek! És lehet, hogy jó lesz ez a tudás majd olyankor, amikor már megszűnt a kommunikáció lehetősége számotokra….


– Biztató…. És addig lehet ellene védekezni ? 

Egyedüli ideiglenes megoldás a WiFi. Azt, hogy miért már nincs időm elmondani, de nézzétek meg a wifi működési tartományát, mennyi !  2.5 – 5.0GHz,  így aztán olyan zavart képes előállítani, ami már elég ahhoz, hogy a HAARP hullámai nagyon gyenge dózisban jussanak el hozzátok….

– Mi az a biztos megoldás, ami megvéd ettől ? 

– Nos, ami biztonságos, az egy erőháló létrehozása, ami olyan eszközökből áll, amit szinte fillérekért meg tudsz venni: Ez pedig egy olyan teljes Wi-Fi hálózat kiépítése, ami 5GHz-es tartományon mozog. Egy jeladó és 3-4 szenzor kell hozzá, amik a jelet folyamatosan veszik a jeladótól és a lakás különböző pontjain elhelyezve, egymással kommunikálnak. Ennek a rendszernek az ára itt 48$ nálatok nem tudom mennyi….

Biztos láttatok már a boltokban olyan wifi-ket, amik összekötnek TV, számítógépet és mondjuk tabletet egymással….. Na ez kell nektek, egy szenzor rendszer egy darab központtal.

– Na akkor építünk ilyet…

– Hidd el, nem bonyolult és legálisan beszerezhető. Lehet arra emlékszel, hogy a lopakodót, amit nem lát a radar a borítás miatt, egyszer-kétszer már lelőttek és tudod mivel ? Egy 1965-ből származó orosz radar segítségével. Az ultramodern radarok nem látták a gépet, ez a szerkezet igen. A megoldás a szemetek előtt van és az egyszerű dolgokat az emberek nem veszik észre, pedig a modern technikával szemben is van megoldás, csak keresni kell.

– A világűrbe is sugároz egyébként ? 

– Nos ebből még bonyodalom is van és lesz is, mivel mint mondtam, a HAARP valóban képes működni mint űrfegyver, csakhogy egy bökkenője van ennek a dolognak. Márpedig az, hogy a jel kijut az űrbe, viszont annyit veszít az erejéből, mire odáig eljut, hogy egy jelerősítő nélkül nem lenne képes továbbjutni Ezért feltették az űrbe azt a rendszert, ami ezt a jelet felerősíti és a kívánt célra továbbítja.

– Merrefelé van az a cél ? A Mars-videó ? Hold ?

– Nos, 1976-ban teljesen logikus volt az a döntés, hogy új lakható kolóniákat kell létrehozni az Univerzumban….. A filmekben van igazság és dezinformáció együtt, csak így működhet az igazság kiszivárogtatása…..

Természetesen ezt témát én sem hagytam annyiban, de ez már egy másik történet. Sokkal hosszabb és összetettebb, mint amit valaha el tudnánk képzelni. 
De természetesen meg akarom osztani mindenkivel, csak hogy hol kezdjem, azt magam sem tudom……
…. Hát ennyi volt, amit hiteles forrásból “belülről” megtudtam a HAARP elleni védekezésről. Lehet nem sok, de mégis valami…


Ha most visszanézitek a cikkemet a Lakott sziget orosz filmről ás a videót újra, akkor megérthetitek, miért adtam ezt a címet : 


Köszönöm….
SBG Buddha


   Photobucket Pictures, Images and Photos

HAARP scalar field atmospheric propagation in clouds

 
HAARP high energy vortex splits apart the sky    Disturbing von Karman vortices over the South Atlantic
 
HAARP transmission, Melbourne, captured by weather satellite / HAARP electrical ‘rainbow’ visible in China sky


189 hozzászólás a következőhöz: “Hogyan lehet védekezni a HAARP sugárzása ellen ? Egy nagyon bennfentes interjú….

  1. szerintem még ezt sem irhatod le nyugodtan, mert mi van akkor, ha a Föld mégis lapos és négy teknősbéka tartja? :Dhttp://mesetleg.blogspot.com/2012/05/hatodik-bejegyzes-lapos-fold-tarsasag.html

  2. Magyar Tamás, a fizikai háttérhez nézd át kérlek ezt: http://jnaudin.free.fr/html/sclxmtr.htma) Take a AM pocket radio for LW band, select a broadcast radio with music for instance,b) Take a metal box, and put the radio into this metal box with the volume set to the maximum output,c) When the metal box is closed ( like a Faraday box ), all "normal" electromagnetics waves cannot pass through this shield, if the metal of your box is sufficiently thick… Now, you hear no more music….Ez a kisérleti berendezés pár tized watt teljesítmény ad.= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = Érdemes még tudni a hárfával kapcs, hogy nekünk hajnali 3 óra tájban van egy idöszak amikor üzemel. Olyan frekvenciákat kapunk amik az egórendszert erösítik. Sokan vannak akik a hullámok bekapcsolásakor felébrednek. Nem tudják miért, de pont akkor nem tudnak aludni. Van aki hallja is, mint hangot. Hajnali 3 a máj-lép rendszer tisztítási idöszaka lenne, ami a vér tisztítás szempontjából fontos, ez van zavarva. Mindez azért, hogy az egó vezérelt tudati állapotból ne tudj kilépni, mert ekkor az akció-reakció elvén irányítható maradsz. Az egód mindig reagál, mégpedig pontosan kiszámítható módon.Van mód, hogy csökkentsük a hatását: a szervezet fizikai tisztítása, pszichikai tisztítás, a tudatosság emelése. A hárfa hullámok a tudatod csak bizonyos frekvenciatartományában (az egó vezérelt szakaszban) képesek számottevöen hatni. Ha ebböl kilépsz, egyre kevésbé zavar, vagy ha fizikai problémákat okoz is, de legalább nem reagálsz rá pszichikailag, nem csinálsz hülyeséget.

  3. Köszönöm Zatesz! Ezt jól megfogalmaztad, hogy minden ember azzal találkozik, amire saját szintje szerint készen áll! Ez annyira komolyan így van, hogy elmondani nem lehet, csak megtapasztalni. "Kezd el ott ahol vagy, azzal amid van, az összes többit úgyis útközben fogod megtalálni!" Ez nagyon igaz mondás és minden esetben működik….Azzal kiegészítve, hogy amikor a tanítvány készen áll, akkor a Mester is megjelenik !Tehát akár olyan személy is, akinek segítsége, egy-egy szava, támogatása pont abban a pillanatban kell és szükséges. Sem előbb…sem később…Erre meg csak a fogékonyság, nyitottság, intuíció fejlesztése tehet képessé bárkit is! Tehát mindenki azt a feladatot kapja, abba botlik bele, ami a szintjének megfelelő !

  4. Hajnali hármat hívják a boszorkányok órájának, ősi nézetek szerint ilyenkor a legvéknyabb a lepel a fizikai és a spirituális világ között. Hajnali háromkor általában mindig ébren vagyok még (sajnálom is, de rossz szokások nem engedik a biológiai órám visszaállítását) és olyan helyen lakom, ahol igen sok a családi ház, a gyerek és ezzel együtt a kutya. Na már most a kutyák képesek érzékelni a másvilágot, mint a gyerekek. Általában a boszorkányok órájának tulajdonítottam mindig a kellemetlen érzéseket, és a kutyák zavarodottságát, illetve vonyítását és hosszú ugatását hajnal körül, de ez így kissé más megvilágításba helyezi a tényeket.

  5. Ez az egész dolog szép, és jó, és biztos félnék is, ha nem lehetne filléres dolgokkal útját állni, DE!Ez a rendszer egy nagy rakás ócskavas lesz, mikor megkap a bolygó egy nagyerejű Napkitörést, ami olyan szinten belenyúl az elektromágnesességbe, hogy talán még az élet sem biztos, hogy megmarad. De a civilizációs "vívmányoknak" tutira meszelnek akkor.Tíz éve fokozódik a Naptevékenység, hol a vége? Mikor kapunk egy olyan löketet, amelyet eddig még senki sem látott, és hazavágja a teljes áramrendszerünket, de úgy az alapoktól, onnan, hogy eltűnik az elektromosság is? Mert nem lehetetlen, megtörténhet akár már holnap is.Azt mondod, hogy ilyen nem lehetséges, mert ellentmond a fizikának? 150 éve a repülés ellentmondott a fizikának. 100 éve a baktériumok ellentmondtak a fizikának. 50 éve a teleportáció ellentmondott a fizikának. Ma a dongó repülése mond ellent a fizikának.Ez azt jelenti, hogy BÁRMI lehetséges.Mit fog csinálni a háttérhatalom, a bábosok, meg az összes csahosuk, mikor kártyavárként omlik össze az egész világ, és a térfigyelő kamerák, a csipek, az adatbázisok, elektromos eszközök mind mehetnek a kukába? Minden, amivel működni tudnak, a szemétben végzi? Mit csinálnak majd akkor? Költői kérdés volt, mindenki tudja a választ.Megdöglenek.De szerencsére ez az élet rendje. Mi meg majd örököljük a Földet.

  6. Köszönöm Tamás! Így van, ezt az oldalt azoknak szántam és hoztam létre, akik gondolkodó és ébredeznek a Mátrixból. Ebbe már rég nem fér bele a régi beidegződés és a személyeskedés pedig pláne nem! Awakening = Ébredés Every Heart Makes a Difference = Minden szív számítAki ezt megérti, csak az legyen itt! Nekem nem a látogatottság a lényeg!

  7. Sziasztok!Lehet, hogy köze van a hárfa dologhoz, ami most eszembe jutott: !???-Éjjelente néha arra ébredek, hogy iszonyat érzésem van. Mármint testileg -tünetileg.Megpróbálom leírni:-viszonylag rövid ideig tart, tán néhány perc lehet..-tán izomgörcshöz, vagy ízületi fájdalomhoz hasonló feszültség..-igazából nem hasonlít semmire… -tán olyasmi, mintha gyenge egyenáramot vezetnének keresztül rajtam.-nem tudok semmit csinálni, megvárom, míg elmúlik, aztán elalszom megint, ha sikerül.-helyhez nem köthető, odahaza Mo-n, és itt Németo-ban is éreztem. (Itt is hyperaktívak a permetezéssel)-Alig tudunk kimenni tájképet fotózni, mert elvétve vannak természetes felhők! FELTŰNŐ, de csak nekem 😀 Meg fogom figyelni,lejegyezni hogy hány órakor van.Orgonit van a lakásban, de egy kisebb.Gondolkodom azon, hogy beszerzek, vagy majd gyártok nagyobbant. Tipp: http://orgonitneked.info/Hiszem, hogy működik, a mobil sugárzás csökkentőt is használunk ( Radiation shield)A párom kimérte pálcával, a negyedére, ötödére csökkentette a sugárzáskört.

  8. Érdekes Tesla, én is pont ezt szoktam érezni… Eddig azt hittem, ez egyéni dolog. A vádlimban szoktam érezni éjszaka, valóban olyan, mintha vmi gyenge áramot vezetnének bele, néhány percig tart.

  9. hm, hm, csatlakozom, velem is előfordult már nem egyszerérdekesség, hogy mikor leföldeltem magam éjszakára (a szabadban kellett aludnom, és a meztelen talpam a földön volt), hihetetlenül kipihenten és feltöltődve ébredtem, jóval a vekker előtt

  10. Na jó, elnézést kértem, erre továbbra is kioktat az értelmiség. Nem bánom, de az a gond itt és ezért értelmetlen itt egyesekkel vitatkozni, mert már elítéltek előre és azt se tudják, h mit tudok. Bár már látom, h mi a helyzet ezen a téren. Szóval itt néhány önjelölt "bölcset" az előítélet hajt, akárcsak a vallási vezetőket. Ha valaki nem ért velük egyet, akkor rögtön jön, h nem tud semmit, meg azt hiszi, h… Gratulálok!Bálintka, gyakorlatilag mindenben tévedtél, sorolom.1. nem ülök nappaliban, nincs is olyanom2. meleg van mert a gépek befűtenek, na meg nyár van3. nincs forgószékem4. nem zabáltam, te lehet, h zabálsz mert disznó vagy, ez lesz egyébként a bece neved mostantól5. alulinformált vagyok? mert te felülinformált vagy? vagy Buddha az? ti is valami sötét veremből irkáltok vagy ki tudja honnan, nektek ez az életetek, nekem nem, én megtudom különböztetni a sok férges hazugságot ti nem Össze vissza hordtok minden áltudományos baromságot és úgy csináltok mintha értenétek is hozzá. Rám dobálóztok mert az igazat írtam. Tipikus reakció az agy mosottaktól, hőbörögnek, támadnak. Elismerem szándékosan voltam provokatív mert az ilyen primitívségtől elengedem magam. Elnézést kértem ezért, de látom semmi hatása nem volt. Látszik ki itt a barbár.Szóval Bálintka, vagyis disznóka, Buddha fiam, ti nem tudom mit hisztek magatokról, de nem vagytok vallási vezetők, nem lenne szabad, h azzá váljatok. Amit csináltok az undorító, a sok hiszékeny fejét tele nyomjátok a fél igazságaitokkal. Ti még azt se tudjátok, h mi az az új korszak ami most jön el, az egész olimpia erről szólt most, de én vagyok alulinformált. Félelmetes! Nincs értelme, ti vagytok az elveszettek. Rájöttetek az igazságra, de aztán elvesztettétek a képességeteket, h külön vállazzátok a fikciót a valóságtól. Zavarosak vagytok, sokkal inkább mint én, mert én tömören fogalmazok és sietek, de ti, dobálóztok itt mindennel.Gondolkodni kéne mielőtt tömitek a birkák fejét, mert lehet lesz aki komolyan veszi és abból tragédia is történhet. Ez veszélyes játék, mert itt az emberek elméjével játszotok. Nem szabad ezzel visszaélni! Jó szándékból szólok. Persze, gondolom most jönni fognak a támadások ismét. Át is adom a terepet a disznókának, gyere malacka, mond meg nekem a frankót a szét művelt pofázmányoddal, legalább röhögök még 1 jót.Meséld el a katonai terveket, mert biztos előtted ott vannak, vagy mesélj a NSA-ról mert biztos van ismeretséged onnan. Mesélj disznóka, várom izgalommal a következő magas színvonalú logikus elmelevezetésedet. Linkelgess is bátran, ne hagyd félbe a munkát, elvégre megtámadtam a szektátokat! XD

  11. réz kerités… hát nemtom, de eszembe jutott hogy van egy kaduceusz tekercsnek nevezett valami, az esetleg használ, amugy egy picit kell gondolkodni, két hullám ellentétes fázisban kioltják egymást….

  12. Mikor indul be a budha webshop?:D Ezt a sok marhaságot biztos üzleti érdekekre alapotzva találta ki valaki:) Most jöhet a kaszálás a hülyék zsebéből…

  13. "A fizikánkról meg annyit, hogy a látható világ az univerzum 5%-ka, a többi sötét anyag, sötét energia… amikről még azt sem tudjuk micsodák. Az 5%-kal ne legyünk már olyan okosak. "ha azt sem tudjuk micsoda, akkor miért gondoljuk (gondolják), hogy a világ 95%-a abból áll?a sötét anyag/energia kizárólag egy elmélet igazolását szolgálja.egy feltételezés igazolására kitalált feltételezés.és ha már szimbólum… milyen lenne másmilyen, ha nem sötét?

  14. Tamás Magyar igazad van abban hogy vissza pattan, a rádióamatőrök is használják ezt nagytávolsági összeköttetésekre, de ez abban az esetben jön létre ha egy szöget zár be vele, ha merőlegesen felfele sugározzák áthatol, természetesen frekvencia függő, nefelejtsük el hogy a nemrgég leszállt mars szondával is igy tartanak kapcsolatot, tehát át kell hatoljon rajta, viszont amit te nem tudsz, az az hogy milyen frekvenciákat használnak, amit az orrodra kötnek, abból tényleg az jön ki amit te mondasz, de korántsem ez az igasság, nagyon széles frekvencia tartományban dolgoznak vele, az antennák kialakitása is olyan hogy a sugarat arra irányitják amerre akarják, még akkoris ha az egész kóceráj fix , de antennákról egy rádióamatőr többet tudna mondaniaz hogy te egy műsor szóró rádióadót láttál , az egy dolog, az nem harap, van neki 4 vagy 5 dipól antennája, de mindegyik ugyanazt a jelet kapja egyszerre, tehát az eloszlás körkörös, de ha azt mondod értesz hozzá, akkor tudnod kell hogy a dipól antennának nagy a direktivitása, tehát ha fogsz egy 4 elementes yagi antennát akkor már az elég direktiv hogy ha nem néz a vevő irányába az ne is fogja a jelet tőlle…. és pont ilyeneket használnak ottis, esetleg nézd meg a haarp honlapján, van egy nagyvonalú leirás , hogy néz ki egy antenna, sokat nem irnak rólla, de ha szakértő vagy abból a kevéske rajzból mindjárt rá ismersz egy célirányzott adó rendszerre, ami ugy van megoldva hogy ha az antenna nem is forgatható mégis oda sugároznak vele jelet ahova akarnak

  15. János bajok vannak veled:) ajánlom a figyelmedbe a korall kastélyt, ottis gravitációs mező manipulálásával mozgatta leedskalin a korall köveket, és mivel idézte elő? egyszerű hang generátorral, az más dolog hogy nem ismerjük azt a frekvenciát amire rezonál, mert ugye tudjuk hogy egy rezgőkör rezonál a saját és fel, és alharmonikusokra is, gondolkodj tovább, a gravitációs erő is egyfajta rezgés , hullámhossza van, még a fénynek is, mégha nemis tűnik annak…

  16. Miki, erről beszélek én is, illetve utalgatok rá. Ezzel is foglalkozni kéne és nem a piramisok nem létező érző energiáival. Ne kérdezd ez honnan jött, ezzel támadtak le itt már 2x is. XDSzóval a Nap fokozott aktivitásától szenvedtünk egész nyáron és még csak most fog jönni a java az elkövetkezendő években. Amiről beszélsz az nem lehetetlen, ha megfigyeled mindenhonnan ez folyik (filmek, média, stb.). Próbálják az emberiséget felkészíteni, de az emberekben annyi ész nincs, h felnézzenek az égre. Az egész naprendszer melegszik, azt is az emberiség okozza? Ezt a hülyéktől kérdeztem nem tőled. :-)A tudomány pont, h bizonyítja ezt amiről te meg én beszélünk. Nézd meg a zionista híreket, ha van napkitörés rögtön pánikba esnek és főhírként szerepel. Ennek oka van, ez nem véletlen. Mert nem minket akarnak megijeszteni, hanem ők félnek, hiszen az átlag ember azt se tudja miről van szó.Mondtam, már egyszer az emberiség majdnem kihalt a Nap dühöngése miatt. Ilyenkor minden nagy civilizáció össze szokott omlani, mikor ilyen korszakokba lépünk. Eddig 1 civilizáció sem élte még túl, csak az emberek, de nem a birodalmaik.Ez az egyetlen amitől az "elit" retteg jelen pillanatban és ez az egyetlen reménye az emberiségnek is.Ez a mostani korszak még sérülékenyebb mint bármelyik, hiszen már nagyon régóta nem történtek komolyabb változások ezen a bolygón, ami ritka. Mielőtt valami értelmiségi belém kötne, nézzünk már utána pár kutatási eredménynek, jó?Ráadásul ugye itt az elektromosság, ami még sérülékenyebbé teszi ezt a világot, ugye nagyban függnek a mai emberek az áramtól. Én nem hiszem, h véletlen lenne az, h az ősi sokkal fejlettebb civilizációk nem építették a világukat az elektromos áram technológiákra és annak függőségére. Mert valószínűleg tudhatták, h annak nem lenne értelme.

  17. Falra fested az ördögöt! Egyébként jó kérdés. Biztos hamarosan kijön a Buddha az igazság krónikái könyve és dvd-je, persze pénzért. Mert mindenki tudja, h csak a hazugságért kell fizetni, az igazság ingyen van. Ezt nem viccnek szántam. Mindig így kezdődik, aztán aki befut az elkezd pénzt keresni a sok húgyagyon. Azért még ne menjünk ennyire előre, hátha van bennük emberi józan ész.Buddha termék: HAARP alufólia védő sisak 2000 Ft/db XD

  18. Csak egyet tudok érteni Buddha. Sőt, ez az oldal már inkább első sorban haladó ébredőknek szól, de persze mindenkinek is. Tudom, hogy akadnak trollok, de ez NE ÉRDEKELJEN! Egyébként az arány itt nagyon is jó, a mihez képest. A fejlődés pedig határtalan és annak nagysága nem számítható ki pontosan. Van, hogy jókor, jó helyen oszt meg dolgokat valaki másokkal és robbanás szerű a siker. Na meg sokan azt hisszük, hogy a fejlődés csak egy bizonyos tempóban emelkedhet és van egy maximális "ébresztési hatékonyság/tempó. Ez sem igaz. Lehet, néhány nap múlva egyszer csak az emberek nagy része félre tesz bizonyos dolgokat. Még túl sok az olyan ember, aki nem veszi számba önmagát és megy a világ után, legyen megáldva akármilyen pozitív érdeklődéssel. A lényeg, hogy HIGGY!!! És HIGGYÜNK! Ezen múlik minden 🙂

  19. Majd el felejtettem, ezzel most emlékeztettél Buddha: Néhány napja valaki kritizálta azt a tulajdonságod, hogy nem túl sűrűn posztolsz és hogy ez szerinte mekkora hátrány.. Szerintem pedig pont, hogy egyrészt így tartalmasabbak a posztok, másrészt ezzel csak növeled az adott cikk értékét, annak meg a valószínűségét, hogy (sokkal) több ébredőhöz jut így el. Így tovább!!! 🙂

  20. NAGYON IS JÓL MONDOD BUDDHA!:) A MINŐSÉG A LÉNYEG NEM A MENNYISÉG!NEM VESZEKEDNI KELL IDE "JÖNNI", TANÍTANI SEGÍTENI EGYMÁST KI MIT TUD,TAPASZTALT MEG JOBBAN… NEM LEHET MINDENKIT MEGMENTENI, SOKSZOR MÉG A LEGKÖZELEBB ÁLLÓ EMBERT IS! FÉRJ, FELESÉG, SZÜLŐK… UGYE AKI HÜLYÉNEK NÉZ MINKET, MERT Ő MÉG EZT NEM ÉRZI, TUDJA, ÉRTI, ÉS KINEVET… MÉG AZ ASZPIKBAN PISLOG…:)CSAK EGYÜTT LEHETÜNK ERŐSEK MINDENKI ÉRT VALAMIHEZ, MI NEM NEVETJÜK KI A MÁSIKAT MERT NEM PONT AHHOZ ÉRT!:)

  21. Midig megmosolygom ezt az "emeld a tudatodat magasabb rezgésszintre" szöveget.És mégis hogyan fogja ez az (ételekből összeálló spermából) és (ételekből összeálló petesejtből) elburjánzó, halandó – múló – pillanatnyi porhüvely a gondolatok és értelem által felérhetetlen, örök – végtelen – időtől és tértől mentes tudatosságot irányítani, vagy annak rezgéseit emelgetni? :DDDMég az "elburjánzást" sem volt módunkban befolyásolni. :DDHát nem fordítva lehetséges ez csak?Amíg ezt nem látjuk, addig tart az alvás.Ameddig a gondolatok tartanak, addig takar a fátyol.Apropó… Buddha! :)Ahogyan ma feljöttem az oldalra, megakadt a szemem valamin, ami már nagyon régóta ott van, mégsem "tűnt fel". Ez pedig a fejlécen a THRIVE felirat alatti első bekezdés:"Az Emberiség Ébredése" !!!Amik utána jönnek, azokról valóban rengeteg cikk található, aktuális témák, médiában nem fellelhető dolgok, stb., de "Az Emberiség Ébredéséről" vagy ennek módszereiről nem.Ezt nem kötekedésből mondom, hanem mert tényleg hasznos lehetne ezzel is foglalkozni egy Ilyen oldalon.Mint már korábban írtam, itt egy kis zavart látok azzal kapcsolatban, hogy mi az a "Felébredés", és mi az a "Tájékozódottság". Mert a kettő iszonyatosan távol áll egymástól.Attól, hogy valaki a fejében lévő információkat "cserélgeti", vagy újakat ad hozzá, még soha nem "ébredt fel"! Ha ez így lenne, akkor itt már mindenkinek Ébren kéne lennie, hiszen gyermekkorunktól folyamatosan ezt tesszük. Cserélgetjük az információkat, és hozzáadunk újakat, és ugyan ez a halál pillanatáig tart, mégsem ébred fel tőle senki.Nem értem, hogy sokan hogyan akarják megismerni a világot, ha még magukat sem ismerik igazából. Ez a 2. képzavar…Indulhatna az irány abból, hogy KI VAGYOK ÉN? (nem a test tulajdonságaira gondolok)Folytatódhatna az identitás lehámozásával, és hogy ez hogyan rakódik évek alatt az emberre, miért azonosítja egy idő után önmagát ezzel az identitással, ami korai gyermekkorban még sehol sem volt."Bizony mondom néktek, ha meg nem tértek (VISSZA NEM TÉRTEK) és olyanok nem lesztek mint a kis gyermekek, semmiképpen nem mentek be a mennyeknek országába." Mt18,3)Aztán folytatódhatna azzal, hogy ez miért rendkívül fontos. (Nem ugyanazt látjuk a földről nézve, és az asztalra állva. Máshogy látunk „tiszta” állapotunkban, és máshogy „kondicionáltban”. Gondoljunk csak arra hogy érzelmektől felfűtve milyen képtelen döntéseket tudunk néha hozni 🙂 Azt hiszem, a többi "magától jönne" mindenkinek.No… csak arra akartalak buzdítani, hogy ne csupán "kívülre tekintő" cikkek legyenek. Főleg annak tudatában mondom ezt, hogy itt úgyis sokan osztják azt a véleményt, miszerint valamilyen módon "mi vetítjük ki a világot".Ennek tudatában nem lenne még fontosabb a fényforrást jobban körüljárni, többet foglalkozni vele? :)Az oldalhoz sok kitartást kívánok… köszönjük hogy fáradhatatlanul dolgozol vele!

  22. azért egy kicsit megválogathatnátok a szavaitokat. És ezen gondolkodjatok el: 1. mindenki magából indul ki2. ami a másikban zavar, az bennem van.És ha még árulna is valamit: nem kötelező megvenni..

  23. Tudod mióta "donate" szöveg megjelent az oldalon, én már nem csodálkoznék semmin. Mivel azoldal ingyenes blogszerveren fut, így nem tudom mihez kell az adomány. Persze mindenki szereti a pénzt:) "Tervezzük egy TV-adás beindítását is, ha segítetek!" Ha csak nem valódi tv adásról beszél (bár ahhoz csilliárdok kellenének), akkor megintcsak nem értem mihez kell a lé, mert egy youtubos videó sem kerül semmibe. Ja, hogy azzért kell a pénz, hogy kifizetődő legyen neki ezekkel a dolgokkal foglalkozni, vagy szeretne jobb számítógépet 🙂 Viszont ha már anyagi érdeke fűződik valakinek ahhoz, hogy olvassátok az oldalát, akkor ott baj van."És ha még árulna is valamit: nem kötelező megvenni.." – igen ám, de kicsit más megvilágításba helyezné a dolgokat. Meg lehet nézni Alex Jones oldalát, ő is olyan mint egy piaci kofa, árulja a szarjait jó pénzért, a szükségességüket alátámasztására meg olyan híreket publikál amilyet akar.Valami bűzlik dániában…

  24. Próbáljuk másképpen (látom, nagyon nem akarod megérteni): képzeld el, hogy ez a munkád. Mennyit szeretnél havonta keresni? Jaaa, hogy ezt a szabad idejében csinálja? Próbáld ki. Csináld. Van is egy ötletem, legyen az oldalad neve pl. (betű)-akta-(ingyenestárhelypontakármi). Szerintem ha okosakat irsz, még SGB Buddha is felvesz a linkek közé. Várjuk megvilágositó soraidat.

  25. Kedves Ikely:-) Örülök neki ha mosolyra fakasztottalak keresetlen szavaimmal:-)Úgy gondolom hogy nem kell Neked semmit elmagyaráznom….érted Te hogy mit szerettem volna elérni…have nice day:-)

  26. Kedves lp64738,köszi az infót a hajnali 3 óráról, én is sok esetben ébredek percre pontossan akkor, és eddig nem tudtam hogy miért van ez velem…Más.Tegnap megnéztem a nem rég említett "Lakott sziget" című ( betiltott filmek) mindkét részét.Igazán mély benyomást tett rám, és értem hogy miért nem játszák a hivatalos médiák erre felé:-((de aki akar azért hozzá fér ehhez is)…. az orosz filmgyártás szépen megoldotta a regény adaptációját…

  27. Vannak tökéletesen megbízható szabadkőműves forrásaim, ez tény. De én inkább arra lennék kíváncsi, kedves János hogy neked mit jelentett az olimpia, és milyen összefüggésbe hozod az új korszakoddal? Vagy nevezzük új világrendnek, úgy talán érthető miről van szó.

  28. Sziasztok..mar regota olvasom ezt az oldalt…sok hezitalas utan..gondoltam egy nagyot s mereszet…es ugy dontottem megosztok veletek egy tapasztalatom..hatha nem vagyok egyedul vele..es hozza tudnatok szolni Szoval mostanaban ugy latom a vilagot, mint gyerekkoromban lattam..nagyon erdekes..ha oromteli a hangulatom, vagy ha csak siman bekes vagyok..akkor apro aranyszinu pontocskakat latok magam korul…kicsit olyan kaprazat ez, mint mikor a hofeher hora rasut a nap..es ezer szinben szikrazik…annyi a kulonbseg, hogy ezek szinte megfoghato tavolsagban is vannak es iszonyatos gyorsasaggal vibralnak..valaki tudja, hogy mit lathatok?..olyan mint egy elvarazsolt vilag olyankor…

  29. Francia honban a kineziológusok olyan értékű diplomoával rendelkeznek, mint "normál" orvos kollégáik. Sőt, a háziorvos adott esetben beutalót ír vagy átirányít kineziológushoz. Sőt, válsztható, hova mész vizsgálatra.

  30. Nem lehet feltétlen mindent spirituális irányból megközelíteni, lehet hogy valami gyermekkori sérülés következtében megsérült az agyad primális látókérge, vagy egyéb mirigyed, ami aztán begyógyult, de valami a közelmúltben ismét triggerelte azt az eseményt. Ha a sérülés csekély mértékű, nem biztos hogy nagy figyelmet kell rá fordítani.Persze lehet úgy is megközelíteni, hogy a tobozmirigyed élénkült fel, mivel az gyermekkorban szennyezetlen és élénk, így nagyobb a rálátásod arra "ami a szemnek láthatatlan". A tobozmirigy felelős az ember harmadik szeméért, a gyermekek sokmindent látnak amit felnőttek már nem. De egyik pillanatról a másikra csak úgy nem valószínű hogy kitisztulna az ember tobozmirigye, főleg évek-évtizedek felhalmozódott fluoridja és egyéb lerakódásai után. Nem történt valami azelőtt, mielőtt elkezdted a pontocskákat látni?

  31. És ezeket mégis mi a faxomra alapozzátok? Az oldalon lévő ÖSSZES cikk igazságtartalma egyenlő a 0-val, csak ti k*rva unalmas szerencsétlen vesztes emberek ilyen szánalmas dolgokkal akarjátok bemesélni magatoknak, hogy inteligensebbek, tájékozottabbak vagytok mindenkinél… ha lenne egy titkos szervezet, akik világuralmat akarnak, meg elfoglalták a holdat meg titkos háborút akarnak indítani, szerintetek mi a szarért raknának logókat egy kicseszett piramisról mindenhova, miért szivárogtatnák ki a saját titkaikat, és miért tennének egyéb teljesen logikátlan lépéseket…? Várom a kioktatást, hogy a piramis meg a náci okkultizmus áldozata vagyok.

  32. Amit írok, nem kapcsolódik szorosan a témához, ezért előre elnézést kérek!Új vagyok a blogon, visszaolvasva a korábbi cikkeket nem értem, hogy a háttérhatalom, miért használ különböző a motívumokat, szimbólumokat, hiszen a céljaikat ezek nélkül is meg tudnák valósítani.

  33. Valentino, Neked itt senki nem akar bemesélni semmit ! Egyszerűen rossz oldalra tévedtél, ez nem Neked szól ! Sem kioktatást, sem magyarázó szavakat nem fogsz kapni… Egy másodpercet sem érne, hogy mi vesztes szerencsétlen emberek válaszoljunk egy győztes és ilyen okos embernek, mint Te. Szavaidból sugároznak ! Sokan az ilyen emberekből kapunk erőt, hogy van értelme és iszonyatosan szükséges lenne tenni valamit, mert ez az emberiség és társadalom pont oda tart, ahová látható, hogy már vagyunk….Pont ahová a csordát terelik. Csak már nem mindenki tagja annak a csordának…

  34. Pl az olimpiás hírnél, hogy hajajaj többszázezer hullazsák, itt terrortámadás lesz. Nem. Ezt elővigyázatosságnak hívják, és egy biztonsági cégnek az a dolga, hogy mindenre felkészüljön.

  35. ''Sokan az ilyen emberekből kapunk erőt, hogy van értelme és iszonyatosan szükséges lenne tenni valamit, mert ez az emberiség és társadalom pont oda tart, ahová látható, hogy már vagyunk….Pont ahová a csordát terelik. Csak már nem mindenki tagja annak a csordának…''Egyébként pont erről beszéltem. Kitaláljátok itt ezeket a teljes baromságokat, és ezért ti már felvilágosultak vagytok, sajnáljátok az átlag hülye embereket akik nem tudnak annyit, mint ti, satöbbi…. 😀

Hozzászólás